tiistai 29. heinäkuuta 2008

Ihana kassi...





...joka osui silmiini Tarjan Pikkuisessa Puodissa...ja hinta oli 10 euroa! *smile* Joten kyllä minäkin joskus jotain löytöjä teen! Kassi on paitsi kaunis, myös hyvä käytössä. Ensin ajattelin tehdä siitä kauppa/kirjastokassin, mutta en taida raaskia. Olkoon se minun kesäkassini, kun en ehtinyt sellaista ommella...Huomatkaa myös ihana, kaunis lahjapaketti...Kiitos Tarja :)

Laitan remonttisuunnitelmia nähtäväksenne, kunhan saan aikaiseksi. Nyt päivät kuluvat ulkosalla ja illalla on liian väsynyt...Suunnitelmat alkavat olla valmiit (hih, remontin, tai siis purkutöiden alkuun 2 päivää, vielä ehtii muuttaa mieltään monessa asiassa...) ja materiaalejakin on tilattu.

Hauskaa viikkoa :)



torstai 24. heinäkuuta 2008

Kelle nalli napsahtaa....

Legendaarinen Kummelin Arvontalaulu alkoi oitis soida päässäni, kun nimiänne, arvoisat osallistujat, lapuille rustailin...

Ja onnettarena sai toimia kuopus. Virallisina valvojina olivat Aulis Gerl...ei vaan, nehän olikin keskimmäinen ja esikoinen, jotka tahtoivat osallisiksi arvonnan jännityksestä ja niinpä heidät valittiin valvojan tehtävään. Vaikka keskimmäinen nelivuotiaan logiikalla toivoikin että äidin (hih, en osallistunut itse...) nimi nousisi hatusta ja hän itse saisi kynät...


Onnellinen voittaja on Pikkis! Jotta voin lähettää kynät, laitathan minulle osoitetietosi (Hanni@kotikone.fi). Onnea :-)
Ja vielä kiitos Pellavasydän ja Elsass -blogien hengettärille timanttisista tunnustuksista :D
Palaan niihin myöhemmin!
Hauskaa viikonloppua!

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Pilkkuja ja pastelleja







Pilkkua tosiaan löytyy monessa muodossa sieltä lomareissultamme tuotuna. Ja pastellivärejä. Tässä kuopuksen huoneeseen löytynyt suloinen räsymatto ja omat kotikenkäni. Vaaleansinistä pilkkua on myös yhdessä täkissä, josta ehkä tulee esikoisen päiväpeitto, tai sitten torkkupeitto tulevan "tupamme" (hih, lantliv i stan ;)) sohvalle, sekä kahdessa pussilakanasetissä, jotka ostin esikoiselle ja keskimmäiselle.

Tänään leivottiin lasten kanssa omenapiirakkaa, joka alkaa pian olla kypsää...namskis. Mansikkakakku olisi ehkä sopinut paremmin heinäkuulle, mutta kun on omenapiirakan himo niin on. Ehkä sitä mansikkakakkua tekee mieli sitten syyskuussa...Nyt pressopannu porisemaan ja sitten herkuttelemaan maitokahvilla ja piirakalla!

Hauskaa päivää!
Muistakaa osallistua edellisen postauksen arvontaan, aikaa kaksi päivää...

perjantai 18. heinäkuuta 2008

Kesäarvonta!


Olen täällä hurjan iloissani: Yli 10 000 kävijää blogissani! Kiitos kaikille teille, jotka käytte täällä vierailuilla! Jotkut teistä jättävät ilokseni kommenttejakin, kiitos myös niistä :D
Juhlan kunniaksi arvon Tanskasta mukaan tarttuneet, yläkuvassa näkyvät ihanat Greengaten värikynät. Arvontaan osallistuvat kaikki tätä postausta kommentoineet, ja onnetar suorittaa hauskan tehtävänsä ensi viikon torstaina 24.7.



Kööpenhaminan Tivolissa on Lisbet Dahlin myymälä, josta olisin voinut ottaa mukaan kaiken (tai no, en ehkä ihan kaikkia kimalluksia ja krumeluureja, mutta MELKEIN kaiken ;))...ja aika paljon tavaraa sieltä ulos kannoinkin. Olen ostoksiini tosi tyytyväinen...mies varmaan ei ole ollenkaan yhtä tyytyväinen, kun Visalasku saapuu (vilkutus sisustushullulta vaimoltasi, darling).



Isommille tytöille löytyivät myymälästä matkamuistoiksi nämä hauskat hevoset, jotka ovat minusta oiva vaihtoehto Tivoli-aiheisille matkamuistoille! Jos lapset kyllästyvät niihin, mitä en kylläkään usko tapahtuvan, ne pääsevät heti minun leluikseni ;)
Onnea arvontaan!
Hauskaa viikonloppua =)

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Terveisiä Tanskasta!

Vilkutuksia kaikille! Tanskanmatka oli ihana, nyt viimeistään olen Tanska-fani ja ymmärrän, miksi Annu ja Liinu ovat wannabe-tanskalaisia...minäkin olen...;

Olo on rentoutunut, ja mikäs oli rentoutuessa mahtavilla dyynirannoilla Atlantin kohinaa kuunnellen ja niitä himoittuja simpukankuoria poimien. Tämä ei jää ainoaksi Tanskaan suuntautuvaksi lomamatkaksi...

Matkasta kirjoittelen lisää myöhemmin, ja näytän kuvia kaikesta iiiihanasta, jota mukaan tarttui.
Lomailu jatkuu vielä tämän viikon ajan, ja sitten alkavat remontin valmistelut toden teolla.
Voikaa hyvin ja nauttikaa kesästä :D