perjantai 26. syyskuuta 2008

Juhla-arvonta!!

Hei!

Nyt on sen lupaamani arvonnan aika...Kaivelin pahvilaatikoitteni kätköjä ja valitsin palkinnoksi tämän Lisbeth Dahlin saippuan, joita toin kesällä Tanskasta useampia. Säännöt ovat samat kuin viimeksikin, eli mukaan arvontaan pääsee kommentoimalla tätä postausta. Onnea arvontaan!




Tässä pikaotos "tuvan" nurkasta, jossa voi lököillä mukavasti sohvassa jos kyökkihommat alkavat rasittaa...Kaikki listat puuttuvat ja paljon muuta, mutta sitä ei enää oikeastaan edes huomaa. Kaikkeen tottuu...Jopa kaameaan 70-luvun oranssiin kylpyhuone-vessaan on silmä tottunut (hui) ;).




Tämä mamma lähtee pikapuoliin viemään lapsia ponikouluun jossa itsekin mieluusti olisi oppilaana :)
Mukavaa ja rentoa viikonloppua!

(Edit.: Ja arvonta suoritetaan ensi viikon torstaina!!!)
(Edit. nr 2: Koska internetyhteys takkuilee ja toimii aina pari minuuttia kerrallaan, siirrän arvonnan suosiolla huomiselle tahi lauantaille. Onnetarkin jo unten mailla...)

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Kiitos!

Hei kaikki blogiystävät ja -tuttavat!

Pian on blogissani vierailtu mahtavat 20 000 kertaa ja olen siitä todella iloissani!
Varsinkin, kun viime viikkoina en ole edes ehtinyt päivityksiä tekemään (vaikka haluaisinkin kovasti näyttää teille tätä uutta kotiamme, mutta kun se täytyisi ensin saada valmiiksi, ja se onkin taas ihan toinen juttu koska niin on oleva...). Bloggaamista on jo kova ikävä, mutta eiköhän se tästä taas käynnistyne...

Kiitokseksi teille, kaikki vierailijani, ojennan nuo kuvan maloppi -nimiset kukkaset (jotka itse sain tervetuliaisiksi kun muutimme tänne - Kiitos N =) ). Kiitokseen kuuluu tietysti myös arvonta, jonka aika on pian - katsotaan mitä kivaa kaappien, siis pahvilaatikoiden, kätköistä löytyy voitoksi!

Hauskaa viikkoa :)

lauantai 6. syyskuuta 2008

Still alive...

...barely...
Muutto takana! Elämäni kauhein muutto, ja toivottavasti viimeinen piiitkään aikaan! 
Lisämausteita saatiin mm. vanhan kotimme uusilta asukkailta...(siitä ehkä lisää myöhemmin).
Nyt yritetään saada tavaroita jotenkuten paikoilleen täällä kaaoksen keskellä. Tämä talo tuntuu kuitenkin kodilta jo nyt ja viihdymme vaikka kaikki repsottaa miten sattuu...

Kuvia ei valitettavasti ole tähän postaukseen laittaa, oma kone on vailla yhteyksiä, ja aikaa kuvaamiseenkaan ei juurikaan ole. Nettiyhteys saadaan toimimaan ehkä ensi tai seuraavalla viikolla.

Mukavaa viikonloppua!