tiistai 28. lokakuuta 2008

Karkkivärejä lastenhuoneeseen...


Nämä suloiset maatuskat, jotka ostin kesällä Tanskasta, odottavat pääsyä kuopuksen huoneen koristeiksi. Ihastuin niiden herkullisiin väreihin - omassa lapsuudessa kun maatuskat olivat niitä punaisen- ja vihreänkirjavia kammotuksia ;)
Maatuskat saanevat tosin odotella jonkin aikaa, ennenkuin kuopuksen huone valmistuu...

Hauskaa viikkoa :)

lauantai 18. lokakuuta 2008

Ennen ja jälkeen

Tässä vihdoin muutamia kuvia "uudelta" kodiltamme. Ennen-kuvat on napsittu keväällä, kun kävimme taloa katsomassa. Jälkeen-kuvat taas tämänpäiväisen järjestelytunnin päätteeksi :)
Remontti on ollut pysähdyksissä parisen viikkoa, ja alkoi tänään uusin voimin (=järjetön kaaos ja tavarakasat alkoivat ahdistaa siihen tapaan, että remontti tuntuu taas ihan mukavalta jutulta...). Nyt siis käsittelyssä yläkerta, ja makuuhuoneeseen tulee laminaattia mukavaa vauhtia. Ikeasta haetut kaapit, jotka ahmaisevat sisäänsä em. ahdistavat vaate- ja tavarakasat, odottavat kasaamista. Ihanaa :) :)


Entinen olohuone, nykyinen tupakeittiö:







Eteiskäytävä, josta käynti khh- ja saunatilaan sekä wc:hen:


Mukavaa viikonloppua :)

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Joulutunnelmissa...










Meillä odotetaan jo joulua...Viimevuotisia joulukuvia katsellessa tuli kauhea joulukuume. Tahtoo jo kransseja väkräämään, herkkuja leipomaan ja jännittämään lasten kanssa joulun yllätyksiä :)

Yllä muutamia kuvia viime vuodelta, jotka halusin jakaa kanssanne. Mitähän tämä joulu tuo tullessaan sisustuksen osalta...uskoisin, että valkoinen joulu on taas tulossa!
Leppoisaa keskiviikkoa!

tiistai 7. lokakuuta 2008

Uusi pupu!

Eräs toiveeni on nyt täyttynyt, kun sain vihdoinkin ison pupuneidin (vai liekö se äitipupu pienemmille?) istumaan tuvan sohvannurkkaan :D. Pupu on nimenomaan äidin lelu ja lapsia on Ankarasti Kielletty retuuttamasta pupulaista pois tuvan puolelta...Ruokapöydän läheisyyteenkään sillä ei ole asiaa. Kuopus tosin riisuu pupun mekon noin kaksikymmentä kertaa päivässä. Ja minä puen salaa takaisin ja toivon, ettei Matilda huomaa. Turha toivo ;)

Olo on muuten tosi energinen, kun tänään, kahden vuoden tauon jälkeen, palasin kuntokeskuksen asiakkaaksi. Takana eka Power-tunti (BodyPump-tyyliin) ja lihakset vetkuina. Huomenna kyllä tietää pumpanneensa, vaikkakin naurettavan pienillä painoilla, näin alkuun...
Pirteätä tiistaita!

sunnuntai 5. lokakuuta 2008





Suonette anteeksi arvonnan viivästymisen -kone ja/tai yhteys on oikutellut ja pätkinyt...Nyt siis toimeen! Onnetar on taas nukkumassa, päiväunilla tällä kertaa, joten pääsin itse suorittamaan arvonnan. Viralliset valvojatkin livistivät, toinen synttäreille, toinen isin kanssa uimahalliin...Kirjoitin numerot lappusille, ykkönen vastaa siis ensimmäistä kommenttia jne.
Ja voittaja on tällä kertaa...Keltaisen Talon Kati! Onnea :D Laitatko minulle osoitetietosi lähetystä varten (Hanni@kotikone.fi)!
Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava viikonloppu! Meillä on nautittu vapaasta, nimittäin remonttivapaasta viikonvaihteesta, jippii. Ja näitä remonttivapaita aletaan jatkossa pitämään enemmän, vaikka sitten remontti veisi sen kaksi vuotta. Kunhan nyt saadaan alakerran suihku toimimaan, tuulikaappiin jotain järjestystä ja alakerran vessa käyttöön jouluksi, niin hyvä on. Olisihan se saunakin ihan kiva, mitä on joulu ilman saunomista kynttilänvalossa...
Nyt taidan kaivaa edellisvuosien joulukirjat ja -lehdet esille ja nauttia kupposen kahvia kaikessa rauhassa ennenkuin kuopus heräilee uniltaan.
Hauskaa sunnuntaita :)