tiistai 25. marraskuuta 2008

Joulusukkia ja hyvän kierrätystä...




Osallistuin kesällä Pellavasydämen Noran Anna hyvän kiertää -ketjuun, ja sain kauniin pellavasydämen kotiamme koristamaan. Ketjun ideahan on se, että lupauduin itse jatkamaan hyvän kierrättämistä vuoden kuluessa. Nyt siis kolme ensimmäistä ilmoittautujaa pääsee mukaan tähän ketjuun, ja heille on luvassa joulusukka. Ei ehkä ihan samanlainen kuin kuvissa olevat viimevuotiset, mutta samaan tyyliin kuitenkin.
Yhdessä kuvassa näkyvä pieni vauvapupu on lähdössä ristiäislahjaksi pikkuiselle pojalle...se vain sopi sukkaan niin somasti, että pääsi mukaan kuvaan. Olisipa ihanaa jos sukasta löytyisi tontun tuomisina tuollaisia lahjoja :)
Niin, ja neljävuotias päätti sovittaa joulusukkia "mitenniin näitä ei käytetä tälleen?"...
Ihanaa lumista ja kauniin valkoista tiistaita!

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Terveisiä Tukholmasta!

Pääsimme miehen kanssa kahdestaan viettämään romanttista viikonloppua Tukholmaan. Oli kivaa, vesisateesta ja kylmyydestä huolimatta...Tukholmasta kun löytyy mukavia lämmitettyjä terasseja, joilla voi rauhassa siemailla punaviiniä ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Niitä terasseja ilolla testattiinkin! Pientä shoppailua oli myös, tietysti. Ihanin kauppa löytyi Humlegårdsgatanilta, Koffert nimeltään. Siellä vietin varmaan tunnin, koska kaikkea ihanaa&kaunista oli niin paljon! Jokin pieni mielenhäiriö kai tulikin, koska hurahdin taas kerran Mailegin ihaniin leluihin (kuvia myöhemmin). Ne kun olivat Tukholman puodeissa aika lailla halvempia kuin meillä...ja kas, kun halvalla saa, niin sehän olisi hulluutta jättää ostamatta...säästöä kertyi ;)

Kaikki hauskahan loppuu aikanaan, ja meillä hauskuus lopahti lauantain myöhäisiltaan, kun mahatauti iski, minuun, tietysti. Tyypillinen tapaus, eli koko yö pahoinvointia, välillä torkahdus, vessaan jne...Tulipas sitten sunnuntaina lentomatkustus mahataudissa koettua! Kun kotona toivuin maanantaina sovanpohjalla, alkoi korvassa tuntua ilkeää painetta, ja korvatulehdushan se myös tuli tervehtimään. Nyt on antibioottikuuri päällä ja toiveita, josko vihdoin parantuisi! Olisi niin paljon kaikkea kivaa jouluista puuhaakin suunniteltavana ja tehtävänä, ettei tähän aikaan vuodesta ole varaa sairastaa :)






Näin ihania synttärikukkia sain eilen, kiitos kiitos :)
Hauskaa päivää :)

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Shh...kurkistus pukinkonttiin...

Maltankohan odottaa jouluun asti, kun pukinkontista ehkä löytyy tällaisia ihanuuksia ;)

Joulukuuta odotellessa: Glögiä, pipareita, kynttilänvaloa entistä enemmän, listoja lahjaideoista, lasten joulukalenterin suunnittelua, leipomisaikataulua...postimerkit kortteihinkin jo ostin, jospa tänä vuonna kortit olisi ajoissa laitettu valmiiksi...

Remontti on taas ihan pysähdyksissä. Tavoitteena olisi saada alakerta pian kuntoon, mutta tällä lasten ja omalla sairastelulla voimat eivät riitä iltaisin muuhun kuin kodin raivaukseen. Jospa se taas tästä lähtisi...
Kiitos kaikille kaappiasiaa kommentoineille! Ihanaa oli lukea mielipiteitänne...Kaappi siis jää harmaaksi :)
Hauskaa loppuviikkoa!

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Harmaa vai valkoinen?

Saimme vihdoin siirrettyä varastosta sisään vanhan kaapin, jonka saimme talon edelliseltä omistajalta. Ajatelkaa, että kaappi olisi ehkä nyt kaatopaikalla, jos en olisi huomannut sitä varaston nurkassa...Vaan onneksi huomasin, ja sain vielä tiedusteltua, aikooko myyjä ottaa sen mukaansa. Ei huolinut sitä myyjä, ja nyt minä (no, ehkä myös mieskin vähän) olen sen onnellinen omistaja. Nyt kyse onkin kaapin aiotusta maalaamisesta. Olin päättänyt maalata sen, valkoiseksi, tietenkin. Nyt se onkin alkanut miellyttää silmää tuollaisena siniharmaana ja paikoin rapistuneena (kiitos ystävät vinkistä ;)), joten en olekaan enää varma haluanko, ja jaksanko edes, sitä alkaa kunnostamaan ja maalaamaan. Mitä te tekisitte kaapille?

Kaapin kaveriksi sovittelin jo jouluisia, ihania pehmeitä tonttuja ja koristeita. Nekin kesällä Tanskasta tuotuja :)









Ihanaa viikkoa!