torstai 30. huhtikuuta 2009

Hauskaa Vappuviikonloppua! Have a nice weekend!


Eikö olekin ihania limonadipulloja! Löysin näitä jo noin kuukausi sitten Kampin bussiterminaalin delistä, mutta ostin silloin vain yhden. Tänään lähdin hakemaan niitä lisää tulevia kevään kemuja varten, mutta jäljellä olikin vain yksi iso pullo :( Lisää kuulemma ei ole tulossakaan. Joten nämä kaksi pulloa, mansikkainen ja kirsikkainen, juodaan ehkä huomenna Vapun kunniaksi (jos nimittäin raaskin ne avata..). Odotukset sisällön suhteen ovat aika korkealla! Pullot jäävät ehdottomasti uusiokäyttöön mehupulloiksi. Jos joku teistä tietää, mistä muualta tällaisia vanhanajan limonadeja löytäisi, niin saa kertoa!
Aren't these lemonade bottles lovely! I bought these from a deli in Helsinki and would have bought some more, but there wasn't any left. The bad news is that they aren't gonna get these any more :( So I decited to enjoy these two bottles tomorrow with my family to celebrate the spring!

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Vaaleansininen.../Light blue...



...on kuin onkin lempivärini, huomaan. Valkoisilla pilkuilla höystettynä, kiitos :) Vaikka talvella jo kuvittelin vaaleanpunaisen valloittavan kotimme, on totuus kesän kynnyksellä toinen: vaaleansiniset täkit ja tyynyt löysivät tiensä sohvalle, uudet astiapyyhkeet ovat vaaleansinipilkulliset ja uusin löytöni, kerniliina, on sekin vaaleansininen valkoisilla pilkuilla! Lähdimme Nonnan kanssa Vihernurkkaan orvokkeja ostamaan, mutta kotiin palattiin sinkkiruukkujen ja kerniliinan kanssa...
Hauskaa päivää :)
...is my favourite colour I can tell. With white dots of course! Last winter I thought that pink was invading our home but now when summer is almost here the truth about my favourite is obvious...I just can´t help but spread the colour everywhere in our home!
Have a nice day :)

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Ennen ja jälkeen osa 3/Before and after part 3

Vihdoinkin alakertaan on laitettu kauan kaipaamiani ikkuna- ja ovilistoja! Tässä muutama kuva entisestä keittiöstä, joka on nykyään tv- ja harrastushuone. Harmi, ettei minulla ole laajempaa ennen-kuvaa, mutta kaipa tuosta jotain käsitystä saa. Kaapistojen paikalla on nyt pieni hylly, jonka sisään kätkeytyvät entisen keittiön vesijohdot. Huone on pieni mutta hyvin sinne mahtuu sohva, tv, kuntokeskus (*jippii, arvatkaa tykkäänkö* sen verhoilla eristäminen vaiheessa, ehkä laitan joskus siitäkin kuvan) ja kitarat sekä muut bändibänditarvikkeet :)
Some pictures from our tv/hobbyroom. It used to be a small kitchen but we moved the kitchen into the livingroom to have more space for cooking, eating and hanging around ;)




Hauskaa viikonloppua :)
Have a nice weekend :)

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Tunnustus ja Kiitos



Sain tällaisen hyvänmielen muistamisen jo aikaa sitten Idylli -blogin Marialta. Lämmin kiitos sinulle, Maria :)
Haluan ojentaa tämän tunnustuksen teille kaikille blogiystävilleni -Kiitokseksi Ihanista Blogeistanne, jotka ovat todellisia sisustuksen, remontoinnin ja käsitöiden aarreaittoja! Niistä löytää iloa, ideoita ja inspiraatioita omiinkin projekteihin :)

Voikaa hyvin!

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Mekkoja Dresses






Mekko-osasto on täydentynyt hempeillä ja romanttisilla löydöillä! Mikä parasta, kaikki ovat olleet kohtuullisen hintaisia. Luulen, että selviän näillä mekoilla tulevan kesän hellepäivistä...
Nyt tarvitsen tähän lookiin vielä kengät, ja ne tulevat olemaan ihanat Caloun puukengät, kunhan vain löytäisin ne jostakin! Onko kenelläkään tietoa, missä niitä myydään?


I have bought some new romantic summerdresses. Now it`s only a pair of the most beautiful clogs from Calou that needs to be bought to complete my summerlook!


Ihanaa viikonloppua :)

Have a lovely weekend :)

torstai 16. huhtikuuta 2009

Kirppislöytö! Flea market treasures!






Pitkästä aikaa lähdimme aarrejahtiin paikalliselle itsepalvelukirppikselle. Tavanomaisten lastenvaatelöytöjen lisäksi mukaan pääsivät nämä kaksi ihanaa tuolia. Hintaan 5e/tuoli, joka siis on tingitty hinta. Autolla huomasin, että taitavat olla ihan suht laaduksta tavaraa...olisin voinut maksaa kyllä sen kympin lisää näistä aarteista! Nyt on niiin hyvä mieli näistä löydöistä. Taidan
keittää kupposen maitokahvia ja ihailla löytöjäni.
I`ve been today on a local flea market doing some treasurehunting. These two lovely chairs really made my day! I paid only five euro each...could have paid more, they`re so fine! I`m also happy for all those nice clothes I found for my doughters. Think I´m gonna make myself a good cup of milkcoffee and just enjoy my new treasures.
Hauskaa päivää :)
Have a nice day :)

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Rantakassi / Beach bag





Olen pääsiäisen aikaan ommellut elämäni toista kangaskassia. Veihän se jokusen tovin eikä sujunut ihan ilman fundeeraamisia, mutta onneksi oli Tilda-kirja oppaana. Lopputulokseen olen tyytyväinen: rannalle lähtiessä kamppeet pakataan tähän tilaihmekassiin, joka vetää sisuksiinsa ainakin parit rantamatot (joo, se värikäs pääsee kuin pääseekin alkuperäiseen tarkoitukseensa) ja viiden hengen rantapyyhkeet. Nyt vaan rantakelejä odottelemaan :D
During the Easter I have sewn this beach bag which is the second one I`ve ever done. Although sewing didn`t go without problems, I`m very happy that I finally managed to get the bag ready. It`s roomy enough to put our beach mats and towels in it...Now it`s only the weather that needs to get a little bit warmer before heading to the beach :D

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Hyvää pääsiäistä! Happy Easter!


Rauhallista ja onnellista pääsiäistä kaikille teille blogiystävilleni!
I wish a happy and a peaceful Easter for you all!

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Mieluisat pääsiäiskoristeet





Pääsiäiskoristeet valmiina! Olen niin iloinen näistä koristeista :) Vain nämä, pari viime vuonna asartelemaani pahvimunaa ja jokunen lasten omatekoinen tipu saavat koristaa oleskelutiloja tänä pääsiäisenä. Tyttöjen huoneet ovatkin sitten eri juttu ;)
Tietysti kukat ja pikkuiset rairuohot kuuluvat asiaan myös!

Uusi pupu ei valitettavasti jää meille, vaan on menossa lahjaksi eräälle tyttöselle...
Ompelurintamalla takkuaa; kankaat ja kone liittoutuivat minua vastaan, ja rantapeittoteelmä menee purkuun. Eilisen saldona siis rantakassin kahvat, ehhehee. Jospa nyt alkaisin sitä kassia yrittämään, wish me luck!
Hauskaa päivää :)

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Tildaa, tekemisen tarvetta ja valinnanvaikeutta

Kankaita on kertynyt niin että kangasarkku ei mahdu enää kiinni. Ommella siis pitäisi! Lainasin naapurista ihanan uuden Tilda-kirjan ja olen viettänyt useamman hetken istuen sohvalla tuijotellen ihania kuvia, ja sen jälkeen istuen lattialla tuijotellen kangaspinoja. Mitä syntyykään ruusukankaasta (kiitos Merjalle kotiinkuljetuksesta ;))? Pallokankaasta? Rantamatto? Kesäkassi? Miten voikin joskus olla vaikeaa päättää *huokaa*...
Tarpeena olisi siis rantamatto kaveriksi sille väri-iloitteluversiolle, jonka taannoin ostin. Istuinpehmusteita, vanutäytteisiä, niitä haluan kokeilla myös. Rantakassikin olisi kiva, ja Tilda-säilytyskassi eteiseen. Lapset kinuavat tekemään pehmoeläimiä synttärilahjoiksi, mutta saavat raasut tyytyä Mailegin pupuihin, hihii. Niin suloisia kuin Tilda-pehmot ovatkin, niin mieluummin ompelen käytännöllisiä ja pienitöisempiä juttuja.










Hauskaa viikonlopun jatkoa :)