perjantai 27. marraskuuta 2009

Hyvää viikonloppua!


Tämän suttuisen kuvan kera toivotan teille kaikille ihanaista ensimmäistä adventtiviikonloppua!
Ihanaa, nyt joulun odotus saa alkaa oikein kunnolla :)

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Tuleekohan ylläolevista virityksistä jotain pukinkonttiin??? Kiinteitä silmukoita, koukeroisia kulmia, rakkaudella iltaisin salaa virkattu...ja nyt päivänvalossa salaa kuvattu ;-)



Lasten ekat joulukortit tänä vuonna, menossa opelle ja kerhotädille...



Saakohan joku tällaisen jouluna? Herra Wong ja kireäilmeinen rouva...löytyi Porvoonreissulla alekopasta. Tykkään siitä!
Suloista sunnuntaita :-)


torstai 19. marraskuuta 2009

Lahjapakettisuunnitelmia






Pakkasin tänään Saanalle lähtevät astiapyyhkeet. Kokosin lahjapaperit ruokapöydälle ja räpsäisin parit kuvat. Pääosin näillä ajattelin lahjat paketoida, sinisävyistä paperia voisin vielä ostaa, jos vain löydän jostain. Ja olen päättänyt, että tänä jouluna en istu aatonaattona yömyöhään paketointipuuhissa ;) vaan aloitan paketoinnin jo nyt, tänä iltana, ja paketoin lahjat sitä mukaa kun saan ne hankittua. Jää sitten aikaa tunnelmoida...
Onko teillä muilla ollut viimehetken paketointipaniikkia, vai olenko ainoa, joka on (hehkuviinin voimin, lopen uupuneena, tiedättehän?) urakoinut paketteja valmiiksi...??

Mukavaa päivää!

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Oi ihana syntymäpäivä



Viimeinkin sain käsiini kuvassa olevan joulukirjan. Kukkiakin olen saanut, oikeita ja yhden virkatun -kiitos niistä ja muista muistamisista :)
Lapsena marraskuinen syntymäpäivä harmitti, kun lahjaksi ei saanut mitään kivoja (kesä)pihaleluja, pahimmassa tapauksessa jostain paketista tuli jopa aluskerrasto ;D.
Nyttemmin tämä ajankohta synttäripäivälle on ollut minusta oikein oivallinen...jouluvalmistelut kodin osalta lähtevät mukavasti käyntiin aina heti synttärin jälkeen. Joulutunnelmaa on useana peräkkäisenä vuotena tuonut lahjaksi saatu valkoinen amaryllis. Synttäripäivänä herkuttelen joulun ekoilla suklaakonvehdeilla. Ja synttärilahjaksi voi aina toivoa jotain kivaa jouluun liittyvää!
Possutauti alkaa olla selätetty, ja huomenna pääsen vihdoin ihmisten ilmoille. Hoitamaan rästiin jääneet asiat! Tekemään ehkä ihan pienen kierroksen kirppikselle. Hiplaamaan jouluihanuuksia sisustuskauppoihin.
Tietääkö kukaan, saako jostain suomalaisesta nettikaupasta Greengaten Selma-lattekuppeja? Elsas Hem niitä myy, mutta 19e toimituskulut on aika paljon...
Kynttilänvaloa, iloa ja mukavaa oloa päivääsi :)

maanantai 16. marraskuuta 2009

Possutaudin vanki...

...Olen kotona neljän seinän sisällä jo toista viikkoa lukuunottamatta lääkärissäkäyntiä. Voisi alkaa jo tauti helpottaa. Meillä siis koko perhe on saanut sikainfluenssan (sitä ei ole testattu, mutta se oli lääkärin diagnoosi oireiden perusteella) ja kylläpäs on taudilla kestoa. Kuume nousee ja laskee, nousee ja laskee, välillä on jo ihan terve olo, kunnes humps onkin taas kauhea olo. Sain onneksi kunnon lääkityksen, joten eiköhän se jo pian nitistä taudinaiheuttajat.
Terveiden hetkien aikana olen jo muutaman kerran päässyt ylös sohvalta ja mitäs muutakaan tekemään kuin jouluisia juttuja. (Sohvalla makoillessa taas on kyllä hyvin ollut aikaa miettiä kaikki lahja-, kortti ja herkkuasiat halki ;-) Ompelin lapsille pienet joulusukat jo muutama viikko sitten. Niiden on tarkoitus toimia joulukalenterina tänä vuonna. Sijoitus vain tuotti päänvaivaa, koska meillä on hurjan vähän ehjää, vapaata seinäpintaa oleskelutiloissa. Onneksi keksin laittaa erään peilin paikalle tämän kirppikseltä ostetun ja maalatun hyllyn (mies kummeksui miksi pitää laittaa tällainen maustehylly eikä edes keittiöön). Siinä sukat roikkuvat lasten ulottuvilla ja koristeina.



Laitoin kokeeksi tontun hyllylle, mutta en vielä jättänyt sitä. Pakko malttaa vielä ihan vähän!
Kynttilöitä sen sijaan palaa jo huimia määriä, koska ulkonahan on taas hämäränhyssyä aamusta iltaan...Näistä kuvista muuten näkee meidän tämän joulun värit: valkoista, vähän punaista ja vaaleansinistä!



Hyviä vointeja ja mukavaa viikkoa teille kaikille!

maanantai 9. marraskuuta 2009

Hau hau (ja röh röh??)






Sain vihdoinkin valmiiksi koiran, jonka keskimmäinen tilasi apinan sijaan jo loppukesällä. Minullahan on kaiken aikaa monta projektia meneillään ja silloin tällöin saattaapi jokin juttu unohtua käsityöpussin pohjalle lojumaan...
Hauvelin nimeksi tuli Pontus (serkkukoirulin mukaan ;) ja kuvissa sitä hoitelee kuopus, joka oli kärppänä paikalla hauvan valmistuttua...
Röh-osastoa: Lapset kuumeessa. Karmiva yskä. Jalkoja, käsiä särkee. Esikoisen koulussa sikainfluenssaa ja paljon lapsia poissa koulusta. Kavereita sairaina samantapaisin oirein.
Itsellä päänsärkyä, yskä ja tosi kipeät keuhkot (voiko niin sanoa??).
Nyt otan aikaa istua sohvalla lukemassa lapsille, katsomassa leffoja ja samalla ehkä virkkaamassa...kyllä tämä tästä, oli mitä oli.
Voikaa te hyvin :)



torstai 5. marraskuuta 2009

Arpaonni suosi tällä kertaa...



...numerolla 31 kommentoinutta, ja numeron takaa löytyi nimi Saana! Paljon onnea Saana ja kiitos kaikille teille lukuisille osallistujille :) Laittaisitko Saana yhteystietosi minulle (lovingwhitehanni@gmail.com) että saan paketin matkaan.

Tänään on iloittu ensilumesta. Lumileikkejä siis ja lasten riemua :) Liukurilla ja pulkallakin pääsimme laskemaan. Toivotaan, ettei tämä ihana valoisa lumipeite sula ihan heti.

tiistai 3. marraskuuta 2009

Vielä ehtii...

Posted by Picasa
...Osallistua arvontaan, jonka ajattelin suorittaa torstaina 5.11. Eli mukaan pääset vielä 5.11. klo 18.00 saakka :)
Vaikka onhan teitä osallistuneita hurjasti!
Tänään aion ottaa pois kaikki Halloween-koristeet. Ei niitä kauan jaksa katsella! Olen jo kaivanut esille kaikki joulukirjat ja -lehdet sekä punavalkoiset tyynynpäälliset. Tuntuu ihanalta riisua kaikki syksyn aikana kertyneet värikkäät jutut pois ja pukea koti vaaleaksi joulunodotukseen. Enemmän -kuitenkin- omannäköiseksi.
Iloa päivääsi :)