perjantai 31. joulukuuta 2010

Happy New Year





Hyvää, Ihanaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille blogiystävilleni :)



Meillä joulu lähti yhtä riemulla kuin se otettiin vastaankin, kuusi kannettiin pihalle, koristeet vinttiin: heippa ensi vuoteen! 

Uusi Vuosi otetaan vastaan puhtaalta pohjalta, iloisen odottavissa tunnelmissa. Mitähän kivaa se tuokaan tullessaan?? Ainakin tämä blogi jatkaa, tästä saan niin paljon iloa elämääni, kiitos teidän, blogiystävät
Uudenvuoden lupaukseni tänä vuonna on se, että jatkan joulun jälkeen aloittamallani tiellä. Teetkö sinä lupauksia?

Onnellisuutta, iloa ja rakkautta, niitä tuokoon vuosi sinulle!

  

torstai 30. joulukuuta 2010

lopputuloksia







Eilen ei ehdittykään papereiden kimppuun, kun juututtiin tyttöjen kanssa katselemaan viime kesän kuvia. Uusi vuosi, tuo tullessasi yhtä kuuma ja kaunis kesä!

Tänään sitten puuhasteltiin ja tehtiin yhdessä valkoiseen linnaan (jonka minä olisin halunnut säilyttää valkoisena, tytär ei -oli mokoma väritellyt tusseilla sieltä täältä) mattoja ja koristeita. Tussinjäljet piilotettiin papereiden alle ja oltiin yhtä mieltä siitä, että näin tuli siistimpi.

Muutamia papereita päätyi myös kehyksiin lasten huoneisiin. Kuvassa esikoisen valinnat. Täytyy tehdä Ikeaan uusi kehystenhankintareissu, koska kahdelle nuoremmalle riitti vain yhdet kehykset kullekin.

Mukavaa vuoden viimeistä torstaita :)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010





Onneksi aioin olla pian terve, nimittäin niinpäs olenkin! Aioin lähteä kirpputorin kautta alennusmyynteihin ja suuntasin ensin Fidalle. Halusin pärekoreja ja niitä löysinkin, kaksi kappaletta. Pesulahenkareitakin aina yritän väijyä kirppiksillä, ja tänään mukaan lähti iso nippu ihanan kuluneita henkareita eurolla. Tyytyväisenä tuumasin, että olenpas hyvä löytämään kivoja juttuja kirppiksiltä! 
Kauppakekuksen täpötäydestä parkkihallista löytyi heti paikka juuri siitä rivistä kuin ennenkin, mä olen aika hanakka saamaan parkkipaikan. Aioin ostaa lapsille kivoja vaatteita ja niipäs niitä löytyikin. Nuo Blafren paperitkin tarttui mukaan, aion tehdä niistä jotain lasten huoneisiin, enkä vain säilöä jemmassani...ja niin teenkin!

Vaikuttaako tällainen teksti...oudolta? Sehän johtuu vain siitä, että olen lukenut joulupukin tuoman kirjan positiivisen ajattelun voimasta. Kirjassa kehotetaan ajattelemaan sitä, mitä haluaa, sen sijaan että märehtisi sitä, mitä ei tahdo. Ja kappas, mullahan sujui kaikki ihan putkeen, kun ajattelin kirjan oppien mukaan. Päätin, että lopetan valittamisen (turhasta) ja pirujen seinille maalailun tykkänään. Hyväähän se positiivinen elämänasenne vaan tekee, tietty ilman kirjojen oppejakin! Joskus vaan pitää lukea/kuulla asioita, jotka oikeastaan jo tietääkin, että ne pääsevät esille.


Nyt lähden toteuttamaan papereista jotain kivaa. Iloa ja valoa iltaasi!





maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulua...

Kuopuksen toiveita, kelkka nukelle sekä Martti-hanhi...
Ihana joulukorttipidike esikoiselta. Ah mikä maitotonkka, kiitos :)

Keskimmäisen toivelahjoja, joista äitikin tykkää...

Esikoisen huoneesta...nukkekodin sijaan pukki toikin pahvilinnan, hmmm?

Oi mikä ihana inspiraatiokirja, Ikean Älska Textil. Kiitos :)


Frank Hvam on täällä tänään. Illalla lapset suuttuu, kun äiti ja isi nauraa niin, ettei nukkumatti uskalla tulla...

Joulukattausta...


Räps räps, räpsyjä lahjoista parhaimmalla :)


Olen kiitollinen ihanasta joulusta. Superhauskasta jouluaatosta (noin klo 21.00 saakka, heh). Lasten ilosta ja riemusta. Kivoista lahjoista. Kiitos, Joulupukki, kun toteutit toiveeni! Kiitos, ystävät, ihanista ylläreistä! 

Eli arvaatte varmaan, että olen tyytyväinen jouluun...jos pitää hiukan kiukutella niin sitten siitä, että meillä on influenssa, siis mulla ja tytöillä. Se alkoi mulla vasta myöhään jouluaattoiltana, kun lahjat oli avattu ja syöty niin että napa vinkui! Lapset oli sairastuneet jo aiemmin, joten kaikkien joulu sujui kuitenkin hyvin olosuhteisiin nähden. Tietysti mieluumminhan sitä terveenä viettäisi joulua ja lomailisi, mutta näin nyt tällä kertaa. Aion kylläkin olla terve ihan pian ja tehdä kaikkea sitä, mitä meinasinkin.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana, viihtyisä, ikimuistoinen joulu! 

Voikaa hyvin!

tiistai 21. joulukuuta 2010







Joulu! Enää kolme yötä! Jännitys valtaa lapset: iltaisin uni ei tulekaan. Kortteja tehdään ja pieniä paketteja kääritään yhdessä, rakkaudella; autetaan joulupukkia...
 Pieni stressinpoikanen yrittää pään sisään, mutta en päästä. Tänä vuonna juhlitaan rennosti. Tärkeintä on yhdessäolo. Siivottu ja järjesteltykin on, sopivasti...Jokunen siivoamaton nurkka tästä kodista löytyy, mutta löytyköön! Kunhan oltaisiin terveinä, pikkuisin on sairastanut sitkeää kuumetta ja flunssaa päiväkaudet. Nyt jo alkaa helpottaa, toivon! Kotipäivinä on ollut aikaa valmistaa joulua, kiireettömästi, lämpimin ajatuksin.
Huomisen jälkeen alkaa kaivattu joululoma, ja se ulottuu tänne bloginkin puolelle...Joten toivotan teille ihan jokaiselle


-Lämmintä Joulumieltä ja Hyvää Joulua-



Tässä linkki, jonka takaa löytyy kaunis, kaunis kehtolaulu joulun lapselle.

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Erilainen adventti





Meillä on jo melkein valmista jouluksi! Eilen tuli siivottua perusteellisesti, koska tänään meillä oli hiukan erilainen adventti- mukavat Hannis ja Krisse kuvasivat meillä jouluisia tunnelmia. Oli todella mielenkiintoista seurata vieressä kuvausta! Ja ihastella mahtavia kuvia! Kiitos, kiitos vielä kerran!!! Mulla ja lapsilla oli kivaa ja jännää(mies karkasi aika pian viettämään vapaapäivää):)

Hääräsinpä itsekin hiukan oman kamerani kanssa, minkä innoltani muistin ja mikäs olikaan kuvatessa, kun oli koti niin hienona ;)
 Nyt on ihana käpertyä sohvalle lekottelemaan suklaanamujen kanssa ja ihailla jouluista kotia.


Tunnelmallista kolmatta adventtia :)


tiistai 7. joulukuuta 2010

Arvottu




Hei, nyt on arvonta suoritettu! Voittaja on nimimerkki NoobaX numerolla 87. Onnea, onnea -ja kiitos kaikile osallistumisesta. Voittajan osoitetietoja kaipailen, että koristeet löytävät omistajalleen jouluksi!


Ollaan koko perhe sairasteltu viime päivinä ja nyt on mun vuoro. Ja tietystikin sairastun kunnolla ekan kerran koko syksynä juuri nyt, kun ei oikeesti olis aikaa sairastaa kaikkien kivojen jouluvalmisteluiden takia. Eilen jäi perinteinen koko perheen joulupullanleivonta väliin, ja tänään huilaan vielä kotosalla.

Vaan jotain iloa sentään tästä sairastamisesta: Saadaanpahan joulukortit ajoissa matkaan! Tänä vuonna en ehtinyt tehdä kortteja itse, vaan kavereille lähtee kaupan kortit, sukulaisille taas on luvassa perinteinen kuva lapsista. Joulukorttien kirjoittaminen on toipilaana ihan sopivaa joulupuuhaa ;)

Pysykäähän te terveinä! Iloa, kynttilänvaloa ja rauhaa -kiireen sijaan- jouluvalmisteluihinne :)