perjantai 29. heinäkuuta 2011

♥ Vauvalle ♥

Vauvan tarvikkeita: Lakana kirpparilta, harsoliina Punavuoren Peikosta, vaaleanpunaiset vaatteet Lilli's putiikista ja helistin Bobosta.


 Huggaliina Bebes ja hiiruli viime talvena saatu Ihan Pienen Putiikin lahja :)


 Tuoli (joka oli oliivinvihreä ennenkuin sutaisin sen turkoosiksi) on kirppisaarre Tenholasta, vanha peltipurkki Tammisaaresta. 


Suloinen Sophie-kirahvi Riimikosta, kulunut peltipurkki Tenholan kirppikseltä.


Vähitellen on tullut haalittua vauvalle tarvikkeita. Vaatteita on jo tarpeeks, jotain pientä hoitotarvikketta vaan puuttuu. Menopeleistä vielä hankkimatta 'vain' vaunut ja autokaukalo...kantoliina kyllä löytyy :)
Hoitopöytäkin on järkätty. Nyt vaan odotellaan muutama viikko ja sit alkaa todellinen odottelu ;)

Eilinen kului totaalisen suursiivouksen merkeissä; lämmin kesäsää ja ulkoelo on pitänyt huolen, että koti oli jäänyt himppasen vähemmälle hoidolle. Nyt oli viime hetket hoitaa toi asia pois alta. Vaan kyllä tuntuu jaloissa vieläkin ja sekös är-syt-tää. Toisaalta, nyt taas jaksaa katsella kotia hyvillä mielin!

Luvassa vauhdikas viikonloppu; nähdään huomenna ystäväperhettä ja sunnuntaina saadaan mieluisia yövieraita. Maanantaina kivassa seurassa Linnanmäelle hurvittelemaan. Jee!

Kivaa viikonloppua jokaiselle. Nautitaan elämästä ♥

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Terassin muutos...


Tästä lähdettiin...melko kutsuva katettu terassi, eikö? Arvatkaa tekikö tossa mieli viettää aikaa...



      Purkutöiden edistymistä oli ilo seurata.

                                               
                                                    Lapsityövoimaa!






Täällä yks terassista onnellinen möhömaha! Mun paikka on tossa penkillä, jalat tuolilla, kirja kädessä...On ollut ihana syödä ja viettää aikaa superpimeästä, ahtaasta loukosta valoisaksi ja avaraksi muuttuneella terassilla! Kiitos ahkeralle miehelleni ♥

Pikku väkertämistähän tossa vielä on, ristikot ikkunoihin, maalauksen viimeistelyäkin hiukan  ja kattorakenteiden maalauskin jäi nyt suosiolla ensi kesään.

Mun blogiaktiivisuus on nyt ollut pakkasen puolella pahemman kerran ihanasta helteestä huolimatta. Lupaan taas alkaa ahkerammaksi. Ainakin joskus tulevaisuudessa, ehkä mä olen vaan hiukan kesäterässä :)
Kiitos teille kaikille vielä Matildalle lähetetyistä onnentoivotuksista  ja tervetuloa uudet lukijat!
 
Voikaa hyvin ♥

torstai 14. heinäkuuta 2011

♥♥ Juhlapäivä ♥♥


♥ Neljävuotias ♥



Herkkutarjoilua...




Lasten toivenameja: vaahtokarkkia, valkosuklaata ja nonparelleja (idea Julias Vita Drömmar -blogista)




Synttärilahjoja...




Turkoosi tuoli on kesän kirppisaarteita, kunnon kuva tulee myöhemmin!





Mansikkakakku oli Nannan ohjeella väsätty; hyvää oli :P


Pikkuinen Matilda täytti tänään neljä vuotta!  Päivä oli kiva, mutta väsyttävä niin sankarille kuin mammallekin :) Nyt on nimittäin ihan pakko mennä nukkumaan, öitä :)


tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pari lomakuvaa








Oltiin taas Tammisaaressa. Ilmat oli mahtavat, hellettä riitti ja me melkein asuttiin rannalla. Kävin kyllä yhden(!) kerran vanhaakaupunkia kiertelemässä, etanavauhtia ja pölkkyjalkoja perässä raahaten ;) On se vanha kaupunki vaan niin kaunis paikka. Oikeestaan koko kaupunki on eräs mun lemppareista! Muutaman kivan kirppislöydönkin kannoin sieltä kotiin, mutta kuvaan niitä kun intoa löytyy.
Kotiuduttiin eilen ja nyt hieron sormiani yhteen kuistiremonttia vartoessani. Vointi on ollut aika epämääräinen pari viime päivää, muistuttaa hiukan alun pahoinvointia, yöks. Tänään olen maannut sohvalla kaikki liikenevät hetket ja ihmetellyt mikä nyt on...Toivottavasti tää menee ohi, koska tekemistä riittäis vaikka kuinka!

Kivoja päiviä teille ♥

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kuulumisia





Sain kuin sainkin laitettua (miehen avulla) taannoisen 'lapsettoman' viikon aikana työnurkkaukseen nuo hyllyt! 



Yksi eilisen kirppisretken löydöistä. Maalaan sen varmaankin mustaksi ja verhoilen uudelleen mustalla kankaalla, ja se saa toimia jalkatukena työpöydän alla.



Olen tykästynyt vihersmoothieen, nautin niitä vähintään yhden  päivässä. Sekaan esim. nippu romainesalaattia, avokado, banaani, cashewpähkinöitä ja vettä -namskis :P 




Mansikoita olen ahminut hurrjasti! Läheiseltä marjatilalta saa parhaat ja makeimmat mansikat, lähiruokaa vaikkei luomua olekaan. Kuusenkerkkäkuohuvaa -joka oli makoisaa- tarjosivat ystävät grilli-iltamissa, kiitos vielä isäntäväelle ja kuoharin tarjoajille ♥

Kaikenlaista on tullut puuhattua uuvuksiin saakka. Kuka onnekas teistä on kokenut tän saman, että jalat on kahdenkymmenen kilon painoiset pölkyt, joita särkee julmetusti ihan arkisten asioiden puuhailun jälkeen? ...aaarghh...onneksi saan kaksi ihan omaa vapaapäivää, kun mies ja lapset lähtevät lomalle etukäteen -otan sitten auton ja huristelen perässä. Sitä ennen aion levätä, maalata jakkaran ja pari muuta ihanaa eilistä löytöä, kiertää ehkä parit kirpparit ja taas levätä eli maata retkottaa sohvalla ja lukea hyvää kirjaa, että jaksan sitten lomailla perheen kanssa ;)

Mun on vielä pakko hehkuttaa, että meillä on aikeissa rempata katettu kuisti melko lailla uuteen uskoon tässä loman aikana ja mä olen siitä niin onnellinen! Lupaan ottaa ennen-kuvia niin ymmärrätte sitten, mistä moinen onni remontin vuoksi ;) Tuskin maltan odottaa :)


Ihania ja kauniita kesäpäiviä teille jokaiselle, viettäkää rentouttava loma ♥