maanantai 31. lokakuuta 2011




Yllättäen on aikas yksipuolisia nää mun blogikuvat nykyään. Eihän tän ole tarkoitus olla vauvablogi, mut näköjään siihen suuntaan lipsuu. Täällä on kaamee kaaos kirppiksen vuoksi, vaaterekkiä, ikeakassia, röykkiötä. Lapsetkin jättää omat tavaransa levälleen, ajattelevat kai, että lupa sotkea, kun äitikin kerran...

Vaan onpas kuvissa jotain muutakin ihan itse tehtyä kuin vauva: villasukat ystävälle lahjaksi ja uudelleen päällystetty äitiyspakkauksen makuupussi. Että joskus jotain valmistuukin täällä tuhannen keskeneräisen käsityön mekassa :)

Kivaa alkanutta viikkoa! Mä keskityn blogikirppistelyyn -lisää tulossa, kunhan vaan ehdin laittaa- ja ristiäisten valmisteluihin. Sisustusprojektiakin on käynnissä valokuvien muodossa, siitä lisää pian! 

perjantai 28. lokakuuta 2011

Kirppisasiaa ja perjantain asut :)



Heippa!

Blogikirppis on avattu, tuolta ed.postauksen kuvasta klikkaamalla pääset katsastamaan tarjontaa.

Koska se on mun eka blogikirppis en heti tajunnut laittaa jokaista tuotetta omalla postauksellaan, ja niinpäs sinne tuli heti tuplavaraus yhdestä lastenvaatteesta (joka muuten on vaalean liila eikä harmaa, kuten kuvasta saattaa saada käsityksen, pahoittelut tästäkin, etten kertonut oikeaa väriä...)eri kommenttibokseihin. Nyt laitan tuon kyseisen paidan varaukseen sille, kenen kommentti on ajallisesti ensimmäinen. Tästä lähtien tuotteen voipi varata vain ja ainoastaan sen omassa kommenttiboksissa jookos! 
Tulossa on vielä lisää myytävää, tää ip humpsahti vallan bloppiksen parissa ja vielä jäi tangolle vaatteita. Pyydän myös armoa lähetysten suhteen; pyrin pakkaamaan ja lähettämään tuotteet mahd.pian. Palaan blogikirppiksen pariin varmaan vasta sunnuntaina, koska viikonloppu on tohinaa täynnä; kässäiltaa, talkoita, myöhäisiä rapujuhlia.

Mukavaa ja rentoa viikonvaihdetta :)

p.s. kiitos kaikille kommentteja jättäneille ja sorppa kun en ole niihin kaikkiin saanut vastattua. Joku kyseli, mistä on tuo liila virkattu pehmo -se on Köpiksestä, Lisbeth Dahlin mallistoa! 

torstai 27. lokakuuta 2011

Blogikirpputori aukeaa ihan pian...




Tulin vaan ilmoittamaan, että

Blogikirppis aukeaa ihan pian! Lastenvaatteita
Sisustusta
Äitiysvaatteita
jne.

Yritän tänään ehtiä naputella kuvat kirppisblogiin. Laitan linkin, kunhan olen valmis :)

nyt on kuvasta linkki kirpulle. valmis se ei vielä ole -luonnollisesti asiat menivätkin eilen siten, etten ehtinyt silittää vaatteita kuvauskuntoon. huomasin nähkääs, että suurimmassa osassa jo otettuja kuvia vaatteet on megaruttuisia. mutta silitys tänään ip ohjelmassa jos luoja suo ja hilda sallii ;) eli tulossa on lisää!


maanantai 24. lokakuuta 2011

kirppistä kässää väsyä








Moi pitkästä aikaa! Mä oon ollut hiukan tauolla, kun ei ole jaksanut eikä ehtinyt koneelle istumaan. Kiitos hurjasti kaikista viesteistänne <3 


Kirppisaarteita. Pieni pinnatuoli, turkoosi kulho, hymynaamalelu, lastenvaatteita, puuteriroosa huivi (kamera vääristää sävyn ruskeaksi), Marimekon keltainen huivi, ja paras pohjimmaisena: liilasävyinen Bungalowin keittiöpyyhe. Ihanat löydöt.

Kässää. Monta rautaa tulessa, as always! Pieni täkki vauvalle, sukkia, ruusuja (Ninuskan ohjeella), pipo, tossu...lauantaiksi pitäis saada yks sukkapari pakettiin. Patologista neulontaa ja virkkausta ;)

Väsyä. Hilda valvoo, kiehnää, kitisee öisin, pienen vatsaa vääntää. Tää valvominen on niin uutta mulle, kolme edellistä on nukkuneet kuin enkelit ihan pienestä saakka. Väänteitä massuun taitaa aiheuttaa lehmänmaito. Kokeilussa on ollut maidoton ruokavalio ja yöt on olleet hiukan helpompia, välillä on jopa nukuttu ihan normisti. Vaan kun olen varsinainen juustollaeläjä, on maidottomuus aika tuskaa. Eilen sitten söin nälissäni aimo kimpaleen mozzarellaa...ja vot, ennätys saatiin aikaan: kolmelta nukkumaan (ja seiskalta herätys)!
Arvaatte varmaan, kuin pirtsakka pomppufiilis täällä on hyvin valvotun yön jälkeen...

Pirtsakkaa maanantaita teille muille! Tää lähtee nyt sormi suussa jääkaapille miettimään, mitä söis juuston sijaan...

tiistai 11. lokakuuta 2011




Keskimmäiset lapset sairastavat. Kuume vie voimat ja päivätorkkujia on ollut molemmilla sohvilla. Nyt ovat jo onneksi paranemaan päin!
Mulla on ollut oikein lupa linnoittautua kotiin. Poltella kynttilöitä, kahvitella, nauttia kiireettömyydestä.
Käsillä tekemisen vimma se taas tuli syksyn myötä ja vauvan nukkuessa olen mm.
-neulonut yhden pipon
-ja yhden tossun (toinen alulla)
-levittänyt kangasvarastot pitkin olohuonetta
-valinnut kankaita yhdessä lapsen kanssa tulevaan tilkkutyynyyn
-leikannut kankaat valmiiksi
-kaivanut kaikki villalangat esille ja suunnitellut, mitä kaikkea kivaa niistä voisi tehdä
-valmistanut itse jugurttia
-leiponut.

Pipoja ja lapasia olis vielä neulottavaksi. Parit lahjat myös. Koiralle takki. Enkä ole unohtanut lukijoille lupaamaani arvontaakaan, sienen virkkaustakin siis tiedossa. Tervetuloa mukaan kaikki uudet lukijat :)

  Nyt iltatoimille, että ehdin telkun äärelle: kohta alkaa viimeinen osa ihanasta Downton Abbeysta, nyyhkis...

perjantai 7. lokakuuta 2011






Voi mikä ihana auringonpaisteinen perjantai meillä onkaan! 
Kässäkerho kokoontui ja jopa mä ehdin neuloa parit kierrokset mössykkään, kun vauvis suopeasti nukkui kunnon ap-unet. Kiitos kässäilijät vielä seurasta, ja A:lle erikoiskiitokset herkullisista muffinsseista! :P

Olipa kiva kuvata suht siistiä kotia. Jotkut teistä ehkä huomaavat, että täällä kukkakuosit ovat saaneet väistyä hiukan simppelimmän tyylin tieltä. Tai no, ainakin mun mittapuulla simppelimmän :) (Minimalistia musta ei varmaan saa tekemälläkään, vaikka sitäkin tyyliä saatan ihailla muiden kodeissa.) Liilan sävyt on juuri nyt niin mun mieleen yhdessä mustan ja valkoisen kanssa. Oon itsekin aika matchy-matchy sisustuksen kanssa, kun vaatteissa on liilaa ;). Jee!

Hyvää ja energistä viikonloppua!!! 


torstai 6. lokakuuta 2011

Kirppisjuttuja






Meinasin jättää nämä kirppisaarrekuvat laittamatta, mutta laitoin kuitenkin, kun lupasin. Olis nimittäin ollut kivampi, jos kuvat olisi olleet sellaiset, että esineet on jo oikeasti käytössä...vaikka en tiedä, tuleeko noi punasävyiset purkki ja kippo mihinkään järkikäyttöön ikuna. Ihastus on jo laantunut, luulen. Aarteiden kirja 2 sitävastoin tulee olemaan ja on jo ollutkin ahkerassa käytössä. Ihania vanhoja satuja ja loruja, tykkään ja lapsetkin tykkäävät!

Pari kivaa vaatetta löytyi siltä reissulta myös, mutta niitä en jaksanut kuvata. Niin ja pieni säkkituoli, säkkityyny oikeastaan, johon ajattelin ommella kauniimman päällisen. Sen saa sit koira tai lapset, katsotaan, kenelle päätynee.

Noi yläkuvan langat korissa ei muuten ole kirppislöytöjä, vaan ekaluokkalaisen mössykkää varten hankitut. Herkkuvärejä! Korista pidän, mutta se joutunee mustan maalisudin käsittelyyn.

Olen haudutellut ajatusta blogikirppiksestä. Lastenvaatteita, ehkä jotain sisustusjuttuja (jos raaskin luopua mistään, hih -toi ed peittokin oli tuskallinen ;) ja mitä nyt sattuu ylimääräisenä olemaan. Tarkoitus on laittaa kirppis pystyyn lähiaikoina. Tervetuloa sit ostoksille :)

Nyt siivoushommiin, huomenna olis kässäkokous täällä meillä, ja pyörremyrsky nimeltä 'Kolme Lasta Ja Koira' on viskonut, riepottanut ja unohtanut kaikki tavarat ja vaatteet miten sattuu. Työtä loppupäiväksi, ehheh. No, lopputulos palkitsee! Tehokasta päivää kaikille :)

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

For sale




Myyn tämän suloisen peiton hintaan 100e. Se on Greengaten tämän syksyn mallistoa. Toinen puoli ruutua, toinen ruusua. Koko 140x220 cm. Ollut sohvalla muutaman viikon -siis ehjä ja uudenveroinen!  

Jos kiinnostaa, jätä kommentti :)

MYYTY!!!

lauantai 1. lokakuuta 2011





Perjantaina meillä treffasi neljät samanikäiset ystävykset: äidit ja kolme paria tyttöjä (sekä tietysti uusi tulokas). Sitä iloisen tyttöenergian määrää! Oli kiva viettää päivää yhdessä pitkästä aikaa. Päivittää kuulumisia -ihan kaikkea ei ehtinyt-, syödä hyvin, nauraa, juoda hiukan kuohuvaa, katsoa teatterikoulua käyvän kaveriparin hassunhauska esitys. 
Olen tänään ihastellut vauvan saamaa kaunista vaatesettiä ja nautiskellut rotinakassin viimeisiä antimia päiväkahvilla. Kiitos S hauskasta seurasta ja tuomisista! 

Nyt olo on tähänkin päivään tyytyväinen: Koti siivottu ja järjestyksessä, eka juoksulenkki yli vuoteen sinnitelty sisulla -tästä se taas lähtee, massu täpötäynnä miehen leipomaa pizzaa, sauna lämpimänä.

Kodikasta ja viihtyisää lauantai-iltaa :)

p.s. kirppisaarteetkin on kuvattu, niistä sit seuraavaksi!