lauantai 26. marraskuuta 2011

Arvonta!


Hyvää ensimmäistä adventtia!

Sisustuspuoti Tilpehööri halusi tarjota jouluisen arvonnan ensimmäisen adventin kunniaksi. Palkintona on kuvassa näkyvä suloinen setti: kaksi Falbyn jouluista mukia ja Cath Kidstonin servettipaketti pakattuna koriin. Palkinnon voit voittaa omaksesi jättämällä kommentin tähän postaukseen. Aikaa on ensi sunnuntaihin saakka.
Onnea arvontaan :-)

P.S. Alennus, -15% koko nettipuodin valikoimasta, on voimassa vielä tänään 27.11.!

torstai 24. marraskuuta 2011







Lupasin lapsille, että kun huoneet on siivottu (=järjestelty lelut omille paikoilleen) hyvin, he saavat valita huoneisiinsa vähän joulukoristeita. Matilda ennätti ensimmäisenä saamaan huoneensa koristelukuntoon, ja joulukoristelaatikosta löytyi tonttuja, sydämiä ja joulusukka, jotka yhdessä laitettiin paikoilleen.
Vanhojen koristeiden lisäksi tein eilen jokaiselle tytölle oman jouluisen lumiukkoviirinauhan Cavallinin lahjapaperista ja juuttinarusta. Helppo ja nopea tehdä :-) Keveytensä vuoksi sen voi laittaa esille sinitarralla kiinnitettyjen pyykkipoikien avulla. Kuten joku ehkä huomaa, on lasten huoneita vaihdettu -siitä lisää, kun toisenkin osapuolen huone saadaan kuvauskuntoon!




Nyt on muuten se viime joulun alla kuvattu juttu ilmestynyt Talo&Koti -lehdessä. Tykkään :) Vietin muutamankin tovin teen,  suklaatin ja lehden parissa juttua ihaillen. Kiitos Hannis ja Krisse!

Tunnelmallista hämäränhyssypäivää :)

maanantai 21. marraskuuta 2011

 


Joulu hiipii kotiin ja mieleen vähitellen jouluisten puuhien myötä. Tähän mennessä ollaan koristeltu pipareita, kuunneltu lahjaksi saatua uutta Rajattoman joululevyä, leivottu massasta tähtiä ja sydämiä myyjäisiin (jotka siis oli ja meni eilen, oli superkivaa), ostettu ekat hyasintit, ihailtu niinikään lahjaksi saatua valkoista amaryllistä, luettu joulukirjoja ja -lehtiä, askarreltu lasten kanssa kavereille kortteja vähän kerrallaan, kaivettu esille lasten joulukirjat...ja syöty kahdensorttista minttusuklaata, maidottomia, mutta ihan parhaita :P.

Tänä jouluna ajattelin ensin revitellä liilan sävyillä, mutta en pystykään.  Harmaata, valkoista, luonnonsävyjä, ripaus punaista, aavistus turkoosia. Kynttilöitä, kukkia, havuja. Koristeista miellyttävät taas eniten noi Mailegin koristeet, vuodesta toiseen, näköjään. Joululaatikoita kaivelee milloin kukakin perheen naisväestä...Tytöt leikkivät mikrotonttusilla jo innoissaan. Mulla on lisäksi kaksi s-koon tonttua, ja himoaisin kovasti myös isompaa. Possut ja hanhi muuttavat mun pyynnöstä alakertaan tyttöjen huoneista joulun ajaksi. Mulla pitäisi varmaan olla omat pehmolelut...

Mukavaa iltaa :-)

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

BoligLiv arvottu!


Randomizer sai toimia onnettarena, ja lehden saa omaseksi Pauliina, joka kommentoi seuraavasti:

Mainiota mikä lehti! Ei ole entuudestaan tuttu mutta jospa nyt pääsisi tutustumaan :)
Minä 25v. äiti, kaksi pientä poikalasta, mies, koira ja kissa, farmari-auto ja maalaistalo - näillä mennään nyt :)


Onnea onnea! Laitakos Pauliina mulle osoitetietosi tulemaan  niin lähetän ihanaisen lehden sinulle :)


Älkääpäs Mairet masentuko siellä, vaikka onnetar ei nyt suosinutkaan, nimittäin mulla on hyviä uutisia lehtirintamalta: laitoin taannoin Lehtipisteeseen kyselyn, miksi ihmeessä Suomessa ei myydä tanskalaisia lehtiä, ja sain seuraavanlaisen vastauksen:

Hei,

Kiitos viestistäsi.
Tanskalaisille lehdille Lehtipisteellä ei valitettavasti ole ollut ulkomaista toimittajaa, mutta yhteistyökumppania etsitään parhaillaan. Tanskalaisille lehdille ja varsinkin sisustuslehdille Suomessa riittäisi kysyntää, joten odotan tämän tilanteen korjautuvan piakkoin.
Ystävällisin terveisin,
Tuija Pernu


Jotenkas meillä on toivoa siitä, että pian saataisiin BoligLiv maitokaupan hyllystä. Asiaa! Sitä odotellessa ajattelin arpaista toisenkin BoligLivin vielä ennen joulua :D


tiistai 15. marraskuuta 2011

Ihana lehti

Ihana keltainen täkki. Haluun!

Huom huom, arpajaistatti valmistuu hyvää vauhtia ;) ja tän lehden seuraavakin numero on varmaan pakko hankkia...

Kiva idea. Ja mitkä värit tässäkin kuvassa :p



Arvatkaa kuka aikoo koklata kirjontaa.
Käpykranssimateriaalia...liimapyssy vaan hukassa.


Ei postausta ilman päivitystä pikku Hilpasta. Nukkuu raukka yökissä vielä klo 14.00 :)


Moi!
Eilisellä kauppreissulla mukaan lipsahti ihana käsityölehti. Onko tuttu? Mä en muista ennen nähneeni, mutta olen ihan myyty. Kivoja ohjeita, kauniita kuvia. Tekee heti mieli alkaa näprätä yhtä jos toistakin!

Mahtava auringonpaiste. Mahtavaa on myös se, että Hippunen on nukkunut muutaman yön viiden tai kuuden tunnin pätkissä ja mä tunnen itseni superpirteäksi! Maidottomalla ruokavaliolla tosin joudun sinnittelemään ja mikäs siinä muuten, mutta hiukkasen olen murehtinut joulun herkkuja, kun kaikissa mun suosikeissa on maitoa jossain muodossa. Mun elämä taitaa pyöriä ruoan ympärillä aika paljon, kun joulua en ole vielä sen kummemmin miettinyt -paitsi ruoan ja herkuttelun kautta, heh
;-D Tai noh, hiukan lahjoja on hankittuna ja joululehtiä lueskelen, mutta se pahin joulukuume ei ole vielä alkanut! Näin kirjoitettuani se varmaan on päällä jo tänä iltana...

Hauskaa päivää <3

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Nyt arvotaan...



...Isänpäivän kunniaksi :)

Ihana BoligLiv-joulunumero. 
Arvontaan osallistut perinteisesti jättämällä viestin, ja tietty olisi kiva tietää jotain sinusta, jos ei jo olla tuttuja :)

Kaikille tasapuolisesti yksi arpa. Aikaa ensi viikko, sunnuntai-iltana onnetar arpaisee...


Onnea arvontaan!


p.s. lukijoille on se omanen arvonta seuraavaksi, eilen jo aloittelin palkintoon kuuluvaa sientä ;)

perjantai 11. marraskuuta 2011

perjantain namut

Sohvaseinän uusi ilme :)

Namuset Piupalipaupalit potretteja virkistämässä! Heposellakin näköjään heiniä turvan alla ;)

Lakastuneen ristiäiskimpun muratit pääsivät kynttiläkruunua koristamaan...

Kotossa tehtiin eilen Rockyroadia ja meillä heti tänään, namskis miten tymäkkää namua :P



Yksi pitkään mielessä hautunut sisustusprojekti on valmis! Sohvan yläpuolella on ollut tyhjä seinä ja siihen on ollut kolmisen vuotta tarkoitus laittaa valokuvia, tauluja tai jotain. Miten ollakaan en vaan ole saanut aikaiseksi mitään siihen laittaa ja silmäkin tottui jo paljaaseen seinään kummasti. Vaan nyt tuo sohvaseinä näyttää minusta niin kivalta, etten voi kuin ihmetellä, miksi en tarttunut toimeen jo aiemmin!?!

Sain mahdollisuuden toteuttaa sohvaseinän ehostuksen kivoilla DecoraFrames- tuotteilla. Niihin tutustuin Habitare-messuilla ja ihastuin ideaan. Käykäähän nettipuodissa kurkkimassa :)
Tykkään tuosta mustasta Piupalipaupali-kehyksestä hurjasti <3 Tämänsyksyiset perhe- ja koulukuvat pääsivät nyt ensin kehyksiin tauluhyllylle. Sain myös kauniita valkoisia R.A.K.A.S. -kehyksiä ja kun joskus haluan vaihtelua, niillä kuvien ilme muuttuu taas uudenlaiseksi. Näppärää!

Ja hei, viikonloppuna käynnistyy vihdoin arvonta! Ukkokulta on paraikaa matkalla kotiin laukussaan muutama BoligLiv -lehden numero. Namuja nekin! Toinen lehti mulle ja toinen kenties juuri sinulle!

Hyggeä perjantai-iltaasi :)
  

sunnuntai 6. marraskuuta 2011







Kastejuhla on onnellisesti ja onnistuneesti takana. Kiitos kummit ja muut vieraat mukanaolosta ja vauvan muistamisesta. Kiitos Leena-papille kastetoimituksesta. Mirkalle ihanasta kakusta. Nonnalle ja Sarille astioiden lainaamisesta. Mummille kukka-asetelmasta ja keittiöavusta.

Juhlien järjestäminen ja juhliminen on kivaa, mutta kyllä myös hiukkasen väsyttävää...Tänään vain levätään (siis mä lepään, mies siivoaa ;), ihmetellään ja ahmitaan kakkua ja muita ylijääneitä herkkuja. Oli mielessä kirjoittaa pitkät sepustukset ristiäisistä mutta nyt pää kumisee tyhjyyttään.

Huomenna palaan blogikirppiksen pariin! Laitan myytyjä juttuja pakettiin ja postiin. Vielä olis vaatteita, omia ja tyttöjen, tulossa myyntiin. Ehkä jotain tavaraakin! Kirppiksen tuotto mulla meneekin ihan huippukivaan juttuun: Mä lähden joulukuussa kaverin kanssa päiväreissulle Köpikseen Hanniksen ja Nannan tyyliin, eli aamukoneella sinne ja illalla takaisin. Jouluista tunnelmaa nuuskimaan! Jotain jouluostoksia tekemään! Kunhan vaan olis maa sulana, että vois taas suhata fillarilla. Oon ihan matkakuumeessa jo :)

Mukavaa sunnuntaita!