torstai 10. toukokuuta 2012

Uusi arvonta






Täällä ollaan pysytty terveinä, joten...
Se olis uuden arvonnan paikka! Vuorossa on siis lukija-arvonta, johon osallistuvat automaattisesti kaikki lukijoiksi rekisteröityneet. Kommenttiboksiin ei siis tarvitse huikkailla mittään, mutta toki ilahdun, jos jätätte viestejä...
Viime keväänä/kesänä jo tätä arvontaa lupailin, mutta hiukan on kestänyt toteutus :s
-ja teitä lukijoita onkin jo kertynyt niin huisin monta, että arvon kaksi palkintoa!

Palkinnot ovat tuo tanskalainen sisustuslehti Bolig plus ja vielä hiukkasen viimeistelyä vailla oleva virkkaamani kärpässieni.

Arvonnat suoritan tässä ihan lähipäivinä, kunhan ehdin. Ja kunhan saan tuon sienen valmiiksi, sillä jos tällaiset lämpimät kelit jatkuvat, ei kässäilylle tahdo riittää aikaa!
Nämä aurinkoiset toukokuun päivät, jolloin mustarastas laulaa aamusta iltaan saakka, on melkein asuttava ulkona. Kuopsutettava pihaa innolla, joka laantuu kesän kypsyessä. Kierrettävä pihan nurkat katsastamassa, mitä kukkapenkkeihin kuuluu. Kitkettävä vuohenputkea, suunniteltava uusia istutuksia, poimittava narsissi maljakkoon. Touhuttava kaikkea kevätihanaa! 

Ihania kevätpäiviä jokaiselle <3


sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Voittajat selvillä!

Nyt on arvottu, ja voittajat DecoraFramen 20euron arvoisille lahjakorteille ovat

-Kristiina-
ja
KahviKaneli

Onnea :) 


Kiitos kaikille osallistujille!
Mielenkiintoista nähdä, mitä uusia värejä DecoraFramelle tuleekaan, ainakin ehdotukset oli hyviä :)
Onnettaren suosikit, laittaisitteko yhteystietonne minulle, välitän ne DecoraFramelle, että pääsette shoppaamaan kivoja juttuja!


 Hilda tuolla kuvissa lähettää kovasti terkkuja kaikille ;) tai varmasti lähettäisi, jos osaisi...
Täällä on eilen taas ollut mahatautia, onneksi vain yhdellä lapsella. Joskohan nämä sairastelut riittäisi tälle keväälle!
Bloginpito on jäänyt, kun aika loppuu ihan kesken.
Mulla on teille omakin arvonta, mutta se on vain lukijoiksi rekisteröityneille ja jo ammoin luvattu. Laitetaan se käyntiin ensi viikolla (jos täällä ollaan terveinä ja tolpillaan ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!