lauantai 19. tammikuuta 2013

Vuosi 2012













Hiukan myöhässä, mutta laitan nämä kuitenkin.
Vuosi 2012.

Pikku tauko bloggaamisesta. Tammikuu talvipesässä. 
Jonkinlaisilla talviunilla.
Palaan :)
Take care!

keskiviikko 2. tammikuuta 2013









Toivottavasti uusi vuosi on alkanut suotuisissa merkeissä jokaisella!
Meillä oli riemukas aattoilta ja oli kyllä niin helppoa olla kylässä, kun pienimmäinen oli mummilassa.
Eilen sitten lepäiltiin koko päivä ja päiviteltiin jatkuvaa vesisadetta. Muutama viinilasillinen ja jo pelkkä valvominen tekivät taas tehtävänsä, eli vieläkin väsyttää. Vaan kyllä kannatti!

Päätettiin joulun mässäilyn jäljiltä, että koko perheelle koittaa Terveellinen Tammikuu. Toisin sanoen palataan normaaliin ruokavalioon ja liikunnan pariin, kunhan nyt kelit olisivat suotuisat joko juoksulle tai hiihdolle.  Mä pidän myös kunnon vihersmoothie-kuurin, jotta saan tän suklaakarkkijuustosuolakeksi-kierteen katkaistua ja olon kohenemaan -kyllä tuntuu kropassa tahmeutena tää syöpöttely. Vaan se loppuu nyt!

Ehdotin myös RemonttiTammikuuta -hiukan alkaa jo olla kärsimätön olo, kun haluaisin päästä tapetoimaan porraskäytävän. Tapetti on ollut hankittuna jo lokakuusta saakka, mutta aikaa tapetointiin ei ole löytynyt. Tapetin (Sandbergin Edwin)bongasin muutamasta blogista ja ihastuin siihen heti! Mieskin oli saman tien tuon tapetin kannalla ja unohdettiin Pihlgren&Ritolan vaihtoehdot. Tällä kertaa. Onneksi tapettia on suunniteltu myös tv-huoneeseen laitettavaksi...

Lupasin lähteä yläkertaan leikkimään. Rakennetaan Sylvanian kylä, jee. Mun lempilelut ;)