maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kevättori



 Kevättori tulee taas! Tervetuloa!

Olen tehnyt karsintaa kotona rankalla kädellä, joten kirppispuolella on kaikenlaista myynnissä alkaen omista ja lasten vaatteista siusutustavaraan. Unohtamatta tietysti jotain omin pikku kätösin väkerrettyä, kuten noita kukkapinnejä. Ja muiden kässääjien ihanuuksia, tietenkin :)

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013






Kevät! 
Nyt olen vihdoin sisäistänyt, että se on täällä ihan pian. Valkoiset tulppaanit kannussa, talitintin tii-tyy, auringonpaiste, hupenevat lumikasat, kohmeinen kärpänen ikkunalasin ulkopuolella. Yhtenä iltapäivänä kuulin kaukaa mustarastaankin, kevään ensimmäiseni. 
Auringonpaiste paljasti taasen siivoamisessa velttoilun tulokset kaikessa kauheudessaan, joten olihan se tartuttava rättiin ja aloitettava kiillotus. Keittiön välitilan laatat puhdistuivat. Samalla muistin liitutauluetiketit, jotka toin viimeisimmältä visiitiltä Söstrene Greneen (muun tarpeellisen ja kivan tavaran muassa ;). Nyt sain aikaiseksi liimata muutaman keittiön lasitölkkeihin. Tosin liitutaulukynää en omista, mutta lasten valkoisella puuvärillä tuli ihan kelvolliset etiketit. 
Tiger tuli jo, koskahan saadaan Söstrene Grene meillekin?
Arvatkaa, kenellä olis kauhea matkakuume keväiseen Köpikseen? Fillarointia, kukkakauppojen ja kukkapenkkien väriloistoa, kauniita polkupyöriä, tyylikkäitä ihmisiä, Tivoli, Royal Cafe, skumppalasillinen. Huokaussss!

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikonloppuna


 
 
 



-kahvakuulailua -ja tytär kuvasi äidin in action
-venyttelyä
-kukkien ihailua
-kevään odotuksen pilkahduksia
-auringonpaisteesta nauttimista
-likaisten ikkunoiden kauhistelemista
-shoppailua PDL-kutsuilla, kiitos Krista!
-blogikirppiksen järjestelyä johtuen tuosta em. shoppailusta
-kodin raivaamista
-makeanhimoa (selätetty, phuuh)
-kevättorin lähestymisen aiheuttamaa puolipaniikkia (ei niin mitään omin kätösin tehtyä myytävää)
-leffailta perheen kanssa
-saunomista.

siinä ne tärkeimmät!
Iloa ja valoa alkavaan viikkoon!