lauantai 25. toukokuuta 2013







Bloggailu on joutunut tekemään tilaa mun elämässä muille jutuille. Aikaavievin niistä muista jutuista on tämä ihana neljän tytön äitinä oleminen :)
Hilda kasvaa huimaa vauhtia ja on niin mainiota, kun juttua riittää. Tätä rataa: 
Mökillä Hilda näki moottoriveneen ja tuumasi: auto meni uimaan. Jyrkässä alamäessä autossa Hilda hätääntyi: apua, Hippeä pelottaa, auto kaatuu!

Olen jatkanut Jutan (Fitfarm Lite/In shape) viitoittamalla tiellä, eli syön terveellisemmin kuin ennen ja liikun. Litessä noudatin 10 viikkoa ruoka- ja liikuntaohjeita, ja sain kyllä hyviä tuloksia. Mun tavoite ei ollut painonpudotus, vaan lihasmassan kasvatus, mutta kyllä tuossa sai ne pari ylimääräistäkin kiloa kyytiä. Tai no, ei kilot karisseet, päinvastoin melkein, mutta tiivistymistä tapahtui.
Liikunta eli salilla käynti ja lenkkeily on helppo juttu, todelliset haasteet kohtasin ja kohtaan keittiössä! ...ja myönnän, että nyt lipsahtelen ihan reippaasti silloin tällöin, syön esim. karkkia tai jätskiä. Enkä enää saa millään juotua 4 litraa vettä päivässä...Liten aikana tein vesi kielellä lapsille juustoleipiä ja kuola valuen jaoin irtokarkkeja karkkipäivänä kippoihin. Oi sitä tuskaa ja toisaalta riemua, kun pystyi voittamaan mielihalunsa!
Perusrunko on kuitenkin Liten jäljiltä hyvä, eli en enää elä karkilla, juustoleivillä ja tuoremehulla vaan syön kunnon ateriat, paljon kasviksia ja reilusti proteiinia. Ja kiskon sitä vettä ihan urakalla ;)
Voin kyllä suositella Fitfarmin nettivalmennusta kaikille, tykkäsin!
Nyt ulos ja lenkille.
Ihania kevätpäiviä, folks!