torstai 24. lokakuuta 2013

Remontti on alkanut...


 


 


Kun loppukaupat talosta tehtiin viime viikolla, aloin saman tien remontteerata. Kovassa flunssassa, buranan voimalla, mutta en vain enää malttanut odottaa!
 Edellisenä iltana jo kurkin lattialistojen taakse lastenhuoneissa, josko laminaatin alta näkyisi lautalattiaa. Näkyihän sieltä. Tosin kellastunut ja kulunut, maalia vailla, mutta oli kyllä niin kiva juttu! Vanhassa kodissa kaipasin aina lautalattioita, ja nyt ne sitten on :) :)
Seuraavana iltana olin jo poistanut toisesta pikkuhuoneesta ruskeaksi maalatut listat, pinkkivalkoisen ruututapetin ja laminaatin. Pari päivää kului maalatessa kattoa ja seiniä. Uskomatonta jälleen kerran, mikä muutos tuli pimeään huoneeseen valkoisten seinien ja katon myötä! Lattian maalaus saa hiukan odottaa (maalin valitsemisen vaikeus!!!), samoin listojen. Tapetin valinta on siinä vaiheessa, että joku päivä hypätään autoon ja huristetaan Toijalaan Tapettitehtaalle katsastamaan värisävyt luonnossa. Domus Classicasta haettiin valaisin ja muuta tilpehööriä. Remontin teko on kyllä ollut taas niin hauskaa!
Niin hauskaa, että keittössäkin on jo purettu kaappeja, revitty tapetteja ja muutakin, mutta siitä lisää toiste...

maanantai 7. lokakuuta 2013






Vietettiin kiva ja rentouttava lämmittelyviikko yhdessä ystävien kanssa. Rakastan aurinkoa ja lämpöä - mitä kuumempi, sitä parempi, ah! Eikä illallakaan tarvinnut palella. Olisin voinut jäädä pitemmäksikin aikaa, vaikka toisaalta olis varmaan levikset revenneet pahasti, jos olisin jatkanut samalla herkkulinjalla. Eli siis ruokaa oli paljon, suunnilleen koko ajan ja se oli niin hyvää. Kummasti sitä jaksoi päivä päivän jälkeen mättää enemmän ja enemmän, gröhömm...
 Oli myös uimista, snorklailua, auringonottoa, shoppailua, hyvät iltashowt&pakolliset minidiscot. Hotelli oli sama kuin viime vuonna ja vaikka se huippu onkin, tuli silti tunne, että ensi kerralla mennään johonkin muualle. Tulispa se ensi kerta pian!