perjantai 23. tammikuuta 2015

Uusi järjestys

q






Olohuoneessa on uusi järjestys, jollaista olen jo kaivannut. On niin virkistävää saada välillä vaihtelua! Pitkien pohdintojen jälkeen päätin yrittää vaihtaa järjestystä, vaikka se tuntuikin lähes toivottomalta. Piti muutama hetki istua uudelleensijoitetulla sohvalla, että kaikkien kalusteiden paikat hahmottuivat. 
Nyt olohuoneen sohvalta näkee takan, keittiöön ja pikkuhuoneeseen. Näkymä on niin paljon kivempi ja avarampi kuin vanhassa järjestyksessä! 

Ihailin persialaisia Nain-mattoja muutamassa blogissa ja tiesin heti, että sellaisen haluan meille! Pehmeä ja paksu villamatto tuo olohuoneeseen kotoisuutta ja lämpöä jalkojen alle. Matto oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun sen näin, ja reipas alennus auttoi hankintapäätöstä... 
Mattoasiaa olin jo vuoden pohtinut, mutta kun sitä täydellistä ei löytynyt, eleltiin ilman. Ja nyt olen tyytyväinen, kun maltoin odottaa, enkä ostanut vain jotain ihan hyvää mattoa. 

Kässärintamalla olen saanut neulottua pikkutytöille pipot. Lankana on Novitan Hile ja mallit omasta päästä. Kuopuksen pinkkiin pipoon en tehnyt resoria vaan kuvittelin sen pysyvän rullautumatta, kun lanka on sen verran paksua. No -eihän se suorana pysy, joten täytynee neuloa siihen joustinneuleet jälkikäteen. Samalla pipoon tulee pituutta kivasti lisää, sillä sen pituus jäi vähän hassuksi. Ja pitäää myös lisätä pipoon vuori, sillä kuopus on herkkäihoinen ja lanka kutittaa kovasti. 

Nyt perjantaipizzat perheelle uuniin
(minä syön jotain ihan muuta)
ja viikonlopun viettoon! 

Mukavaa viikonloppua <3 font="">

lauantai 10. tammikuuta 2015




 





Pikaterkut -piti vaan kiireellä laittaa postaus, kun on kuvia viikon varrelta, sillä koneella on ihan liikaa vanhoja kuvia ja mielessä tekemättömiä postauksia, kun en ole toiminut heti ja jotenkin aika on ajanut aiheen ohi....
Täällä ollaan taas nuhaneninä, mur. Saisi jo vähitellen riittää -haluan päästä hiihtämään ja salille. Hiukan kyllä hirvittää, kuinkahan kuntosalilla on tammikuun ruuhkaa ;)
No, tämä päivä on kulunut yökkärissä remonttihaaveissa. Olisi taas vaikka mitä kivaa suunnitelmissa aina laajennuksesta seinien rakenteluun (haluan unohtaa ne jonossa ekoina olevat kattoremontit ynnä muut, jotka eivät varsinaisesti näy missään, mutta nielevät rahaa senkin edestä)...
Pian linnoittaudutaan koko perhe tv:n äärelle Kingin pariin. Toivottavasti se lunastaa odotukset, jotka on tässä päässeet syntymään...!

Lördagsmyyssiä!

perjantai 9. tammikuuta 2015

Vuosi 2014














Sain kuin sainkin tehtyä kuukausikollaasit viime vuodelta, vaikka se vaikutti välillä melko epätoivoiselta. Kesän ja syksyn pitkäksi venynyt blogitauko nimittäin tarkoitti myös sitä, ettei valokuvia juuri tullut otettua. Valokuvatiedostoissa on lähinnä muutamia remonttiräpsyjä ja lasten salaa ottamia kuvia...
 Onneksi on Instagram ja puhelimella otetut kuvat -muuten olisi jäänyt tämä postaus väliin. Ja koska vuosi kuvina on jo vähän niinkuin perinne täällä blogissani, niin olihan tämä tehtävä vaikka sitten suttuisin kuvin...!

Hivenen myöhässä haluan toivottaa 
onnellista, hyvää & kaunista vuotta 2015 
teille jokaiselle täällä kävijälle: blogiystävälle, tuttavalle, vierailijalle, lukijalle, kommentoijalle!


perjantai 2. tammikuuta 2015












Joulua kuvina.
Meillä sairastettiin joulun aika, ja vietettiin joulua pienemmällä porukalla kuin oli aiottu.
Valmistelut hoituivat todella helpoimman kautta, ja leipomukset jäivät paljolti leipomatta. Samoin eräitä tärkeitä muistamisia jäi hoitamatta, mutta kyllähän ne vielä ehtii...
Lapset onneksi olivat jo tervehtyneet pahimmasta aatoksi, joten perinteinen joulujännitys ja ilo vallitsi! Joulupukki ilahdutti meitä aikaisella käynnillään ja mieluisilla lahjoilla. Ja mikä ihana lumipyry meillä oli koko jouluaaton! Varmasti hankala niille, joiden täytyi olla liikenteessä, mutta kotoa käsin -parempaa joulusäätä saa hakea.
Joulukuusi loistaa yhä olohuoneessa ja kaikki joulukoristeet ovat esillä. Jospa tänään jo jaksaisi korjata kaiken pois!

Iloa päivääsi :)