lauantai 28. marraskuuta 2015

Tyytyväinen







On niin paljon syitä olla tyytyväinen, mutta mulla päällimmäisinä juuri nyt on viikonloppu, adventti ja sohvapöytä!
Sanottiin juuri heipat söpöselle kummipojalle perheineen, edessä rentoa lauantai-illan oleilua. Koti on siisti, ruoka odottaa valmiina, saa vain olla ja se on niin mys-mys...
Ja huomenna on ensimmäinen adventti, voi oikein tosissaan alkaa odottamaan joulua. Meillä näyttääkin jo melko jouluisalle, kun jouluisia juttuja on viikon mittaan ripoteltu vaivihkaa sinne tänne.  

Sohvapöytä, sen hain Ikeasta torstaina. Oikeastaan lähdin ostamaan pyöreää Vittsjötä, mutta kaupassa mieli muuttui, ja tämä suorakaiteen muotoinen saman sarjan pöytä lähti mukaan. Tykkään siitä kovasti eikä se täytä huonetta liikaa, kuten pelkäsin ensin. 
Tyyliltäänhän se on aika erilainen kuin muut jutut täällä, mutta sopii mielestäni tänne ihan kivasti. 
Mikä tärkeintä, nyt on paikka tuikuille ja kuusille ja kukkasille ja lehdille. Ja niille lautasille&laseille! Ah.

Suloista lauantai-iltaa ja huomista adventtia!

torstai 26. marraskuuta 2015

Sohvapöytää ostamaan ja arvonnan voittajat





Meillä on ollut sohvapöytä viimeksi vuonna 2005. En ole sellaista osannut kaivatakaan -paitsi nyt. 
Muutama päivä sitten huomasin haaveilevani sohvapöydästä, jolle laittaa tuikut ja kynttilät nätisti, kukkia, lautaset ja lasit illalla sovallasyönnin päätteeksi...
Olen googlaillut olohuoneen kuvia ahkerasti, kurkkinut blogeista millaisia sohvapöytiä teillä muilla on, katsellut sisutuslehtiä sillä silmällä, selannut nettikauppojen tarjontaa. 
Ja päätynyt pikaisten pohdintojen jälkeen Ikean pöytään. 
Koska se on halpa eikä niinollen harmita ihan hirveästi, jos se onkin ihan hutiostos. Ja koska se näyttää aika kivalta. Ja koska sen voi halutessaan uudistaa helpolla eri näköiseksi.
Ja ihan just hypätään Hipen kanssa kirppuautoon ja körötellään hakemaan se -ja ehkä yhtä ja toista muutakin, tiedättehän Ikean reissut- kotiin, jee. Eli olohuonejuttua ehkä tulossa...

Mutta sitä ennen -arvonnan tulokset! 
Vanhaan tapaan täräytin arpanumerot randomizerilla ja voittajat ovat:

Arvonnassa mukana! :)

Ja

Mukana arvonnassa. Joulumieltä ❤

Onnea onnea :)
Laitatteko minulle yhteystietonne osoitteeseen lovingwhitehanni@gmail.com niin hoidetaan palkinnot perille!

Kiitos kun osallistuitte noin sankoin joukoin.
Ja kiitokset myös Tiirinkosken suuntaan!



keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kartanon Joulutori lauantaina!



Kartanon perinteinen Joulutori järjestetään tulevana lauantaina. Tapahtumassa on kuitenkin säävaraus eli jos on mahdoton sade ja tuuli, tapahtuma peruuntuu.

Harmi, kun en itse pääse paikalle tiskin kummallekaan puolelle. 
Pidän kuitenkin peukkuja hyvälle säälle!

p.s. Vielä ehtii osallistua arvontaan tuossa alempana...

maanantai 23. marraskuuta 2015

Valoisa viikon alku


 






Maanantaifiilikset on aika tavalla erilaiset kuin viime viikolla :)

Viikonloppuna tuli naurettua niin paljon, että sain varmasti monta elinvuotta lisää. Valvottua ja tanssittuakin tuli, mutta onneksi oli mahdollisuus myös nukkua univelkoja pois ja lepuuttaa kipeitä varpaita. Mikään lepoviikonloppu ei siis ole takana, mutta niin vaan se hyvä seura ja ilonpito virkistävät! 
Virkistävää on myös se, että sain rakkaalta mieheltäni synttärilahjaksi auton. Olen siitä niin onnellinen!
Nihola on palvellut uskollisesti, mutta sijoituslasten täällä ollessa kaksipaikkaisesta kuljetusfillarista ei juuri ollut hyötyä, kun oli vauva ja kaksi pientä. Ja kyllähän se arki oman perheenkin kesken kivuttomammin sujuu, kun on kaksi autoa käytettävissä. Etenkin, kun täällä kotikaupungissa on melko olematon julkinen liikenne...
Päätettiin siis laittaa Nihola myyntiin, haikein mielin. 
Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Hintaa en osaa vielä sanoa, mutta huomattavasti edullisemmin lähtee kuin vaasalaiselta maahantuojalta...

Nyt on aika ottaa ilo irti autosta&maanantaiaamupäivästä ja lähteä ruokakauppaan. Jep.

Muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan, joka jatkuu keskiviikkoiltaan saakka.

Iloa ja valoa maanataille!




perjantai 20. marraskuuta 2015

Tiirinkoskella & Arvonta






 


 


Kävin pitkästä aikaa Tiirinkosken Tehtaalla etsimässä erinäisiä lahjoja muille. Kuinka ollakaan, silmiin osui enimmäkseen kaikkea kivaa, mitä haluaisin itselleni. Kauheen mukavaa. Täytyy joskus poiketa sinne ihan vaan sillä mielellä, että ostan lahjan itselleni -josko siten löytyisi muillekin jotain helpommin...Vaikka totuuden nimissä, olin kyllä ostamassa lahjaa itsellenikin -taannoin syntymäpäivänä sain tokaluokkalaiselta lahjaksi rahaa. Kuusi euroa. Niin liikuttavaa, kun muru halusi antaa omistaan, että äiti voi shoppailla :) Ja joo, kyllä shoppasinkin! Itselle ja lopulta helposti myös muille ;)

Olin jälleen kerran ihastuksissani kaikesta kauniista ja ihanasta. Paitsi miljöö, myös valikoima on mahtava, ja puodissa saa totisesti ajan kulumaan! Mukava yllätys oli Tehtaan pieni kissa, joka ihastutti minua ja kuopusta seurallisuudellaan ja leikkisyydellään.
Kahvilassa en itse malttanut istahtaa, vaikka se houkutteleva onkin, mutta Hilda istuskeli tyytyväisenä jätskiä syömässä.  

Käynti oli todellista inspiraatioterapiaa ja kotona avasin hyvillä mielin ostokset kääreistään. Kääreistä ja kasseista paljastui paitsi lahjoja itselleni(!) ja ystäville, myös jotain ihanaa teille. 

Kävi nimittäin niin mukavasti, että sain Tiirinkosken valikoimista tänne blogiin arvottavaksi tanskalaisen Simply Chocolaten jouluisia, tyylikkäästi pakattuja herkkuja. 

Ensimmäisessä on tekstit "Thank God It's Xmas" & "Thank God It's Over" ja makuna paahdetut mantelit valkosuklaalla ja mustaherukkajauheella.

Toisessa purkissa lukee "It's Not What You Get" & "It's What You Give", makuna lakritsi valkosuklaalla, vadelmalla ja acaijauheella. 

Eli kaksi palkintoa jaossa :)
Kaikille yksi arpa. Osallistumisaikaa ensi keskiviikkoon saakka.
Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen.

Arpaonnea 

&

Ihanaa viikonloppua <3 font="">

Riennänkin tästä vaatekaapille tuskailemaan. Taas on se aika vuodesta, kun on menoja eikä mitään päällepantavaa. Tänään Espooseen ystävien kanssa teatteriin katsomaan Andre Wikströmiä, huomenna toisen ystävän synttäreille tyttöjen illan merkeissä. Jei!

maanantai 16. marraskuuta 2015

Maanantaifiilikset








Viikonlopun järkyttävien uutisten jälkeen tämä maanantai tuntuu poikkeuksellisen lohduttomalta ja synkältä tihkusateineen. 

Onneksi viikonloppuna saatiin murheen vastapainoksi iloitakin -tapasimme joukon ystäviä perinteisissä loppusyksyn rapukekkereissä ja seuraavana päivänä. Juhlittiin ihan liian myöhään -valvomisen velkoja makselen voinnissani vielä tänäänkin! Koskahan sitä oppisi, ettei tässä iässä enää parane riekkua aamutunneille, vaikka olisi kuinka hauskaa?

Koti kaipaisi kipeästi riuskaa työihmistä -jollainen en siis tällä hetkellä ole -raivaamaan reissukassit, pesemään pyykkiä, keräämään epämääräiset röykkiöt lattialta ja tarttumaan imurinvarteen. Koska olen mestari karttelemaan epämieluisia hommia, tartuinkin maalisutiin imurin sijaan ja hoidin maanantaimasennusta maalaamalla muutamat paneeliseinät. 
Valkoisella, tottakai! 

Valoa, toivoa, iloa päivääsi :)

tiistai 10. marraskuuta 2015

Vanhan kodin joulua

 

 












Joulukuume on nousussa. Tekisi niin mieli kuunnella joulumusiikkia, suunnitella ruokia, leipomisia, lahjoja. 
Mutta yritän parhaani mukaan hiukan hillitä intoani. Vielä muutaman hetken. Vaikeaa on. 
Täällä kotona on pienoista rymsteerausta ja karsintaa käynnissä, eikä kuvia oikein tee mieli ottaa -siksi kuvia vanhan kodin jouluista vuosilta 2008-2012.  Ehdittiin siis tuossa kodissa viettää viisi joulua ja niistä on ihanat muistot. Mikä nostalginen fiilis näistä kuvista tulikaan!
Ja jouluinen myös. Hivenen haikeakin kaikkien onnellisten muistojen myötä. 
Ihana vanha koti! 


perjantai 6. marraskuuta 2015

Isänpäiväksi





Isänpäiväviikonloppu edessä! Meillä perheen isäntä olikin hoitanut jo lahjan itse itselleen, joten me tytöt sitten panostetaan ruokapuoleen ja perinteisiin itsetehtyihin kortteihin ja lasten valmistamiin muistamisiin.
Bongasin tällaisen kysymyslistan facebook-kaverin seinältä. Siinä oli haastateltu äidistä, mutta sopii hyvin myös isänpäivään! Ajattelin pyytää perheen teiniä vastaamaan näihin kysymyksiin. Yläkoulussa kun ei enää isänpäiväkortteja väkerretä ja teini itsekin havahtui, että jotain pitäisi isälle keksiä.


1. Mitä isäsi aina sanoo sinulle? 

2. Mikä tekee isän onnelliseksi? 
3. Mikä tekee surulliseksi? 
4. Miten isä saa sinut nauramaan? 
5. Millainen isäsi oli lapsena? 
6. Kuinka vanha isäsi on? 
7. Kuinka pitkä isäsi on? 
8. Mikä on isän lempipuuhaa? 
9. Mitä isäsi tekee, kun et ole itse paikalla? 
10. Jos isästäsi tulisi kuuluisa, niin miksiköhän? 
11. Missä isäsi on tosi hyvä? 
12. Missä isäsi ei ole kovin hyvä lainkaan?
13. Mitä isäsi tekee työkseen? 
14. Mikä on isäsi  lempiruokaa? 
15. Miksi olet ylpeä isästäsi? 
16. Jos isäsi olisi joku sarjakuvahahmo, kuka hän olisi?
17. Mitä sinä ja isäsi teette yhdessä? 
18. Mitä samaa on sinussa ja isässäsi? 
19. Mitä eroa teissä on? 
20. Mistä tiedät, että isäsi rakastaa sinua? 
21. Mikä on isäsi lempipaikka, minne mennä? 

Meillä on niin rauhallista ja hiljaista, kun suloiset lainalapset jatkoivat matkaansa. Varmasti muistetaan heidät aina!
Syöttötuoli, hoitopöytä ja pienten lelut on viety kanalaan odottamaan uusia käyttäjiä. 
Seuraavaksi on tarkoitus tarttua taas maalisutiin. Ääk. Arvatkaa, huvittaako! Paneeleja riittää maalattaviksi, huh. Jo seitsemättä vuotta tässä suunnittelen, että jokin remppa olisi Jouluksi valmis. Hah. Saattaa olla, että alkaa jo nää remontit riittää!

Ihanaa viikonloppua :)

maanantai 2. marraskuuta 2015

Uusi arki on täällä!








Jokin aika sitten aamupäivällä istuskelin kahvikupillisen äärellä vielä yöpuvussani ja sangen innottomasti suunnittelin siivoamisen aloittamista. 
Sain puhelun, joka sai kädet tärisemään, sydämen laukkaamaan ja polvet tutisemaan. Puhelun päätyttyä syöksyin imurinvarteen. Pyyhin pölyt. Järjestelin makuuhuoneeseemme kaksi lisäsänkyä. Raivasin keittiön. Huhkin mielettömällä raivolla siivouksen valmiiksi ennätysajassa :D
Muutamaa tuntia myöhemmin istuin olohuoneen lattialla tutustumassa tulokkaisiin. 
Eli täällä ollaan päästy ensimmäisen kerran tositoimiin kriisisijoitusperheenä!

Ankein aika syksystä on siis hurahtanut ohi pikavauhdilla. Kun Halloween ja pyhäinpäivä ovat onnellisesti ohi, saa kai alkaa jo virallisesti joulun odotuksen? Eilen roudattiin kanalasta joulukoristelaatikot sisään ja hypisteltiin kaikkea ihanaa. Ihan muutama juttu otettiin esille, loput vähitellen ensimmäisistä adventista alkaen. Pikkutytöt tosin kinusivat ja saivat jo tontut leikkeihinsä. Kyllästyvät niihin jouluun mennessä ja sitten ne saavat rauhassa toimia koristeina...
Niin ihanaa, kun joulu tulee! 

Tunnelmallisia marraskuun päiviä!