maanantai 17. maaliskuuta 2008

Tilda-haaveita

Kuten jo aiemmin mainitsin, haaveilen käsitöiden tekemisestä. Kun viime syksynä sain käsiini Tildas Hus -kirjan, katselin kuvia ihastuksissani, selasin sivuja ja päätin ommella (ja kirjoa ja tikata...) ainakin joka toisen ihanuuden joita kirja on pullollaan. No, siitähän on nyt sitten kulunut puoli vuotta, ja olen saanut aikaiseksi pari säilytyspussukkaa ja viirin. Kaikki vähänkin haastavammat työt lykkääntyvät, koska kärsin jonkinasteisesta saamattomuudesta ja aikapulasta. Kun vauva nukkuu ja isommat tytöt ovat kerhossa, istun toisinaan ompelukoneen ääressä arpomassa, mihin ompelukseen aikani riittäisi...haluan yleensä ommella heti valmiiksi, kärsimätön luonne kun olen, ja koska koko projektin aloittaminenkin mittaamisineen, silityksineen ja niin, Tildoissa vielä kaavojen jäljentämisineen!!!! vie kauheasti aikaa, usein käy siten, etten ole aloittanutkaan yhtikäs mitään, vaan vain haaveillut koneen edessä. Hupsista.Kuvan pienestä ruususta olen päättänyt aloittaa, se kun ei liene hirveän vaativa, vai onko joku kokeillut sellaista tehdä? Lopputuloksen lupaan näyttää, vaikka siitä tulisi kuinka hirveä (sanoisin, että pilallemenemiseen on ihan kohtalaiset mahikset, jos niikseen tulee...;)).
Oikein mukavaa pääsiäisviikon alkua!3 kommenttia:

 1. Ihania kankaita! Olen niin heikkona kauniisiin kankaisiin. Sitten pitäisi vielä saada niistä jotain ommeltua eikä vain ostaa varastoon.

  Ruusuja en ole kokeillut joten en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 2. minä lainasin naapurilta ompelukoneen ajatuksena ommella kaapissa olevista kankaista kaikennäköistä, mutta kuinkas kävi... Yhden tyynynpäälisen olen saanut valmiiksi. Pellavapyyhkeiden päärmeet pitäisi ommella jajajajaja vaikka mitä, mutta minuun iski laiskamato ja lorvikatarri eikä siis ole pyyhkeissä päärmeitä eikä mitään muutakaan.... Nyt vaan istutaan koneen eteen ja katsotaan mitä saadaan aikaan. Aloita sinä ruususta ja minä niistä pyyhkeistä. Katsotaan kumpi on ensin valmis. ;)

  VastaaPoista
 3. Hanna, tuo vaikuttaa jotenkin niin tutulta, siis että ostaa ihania kankaita varastoon. Kivoja kankaita kun on olemassa niin paljon ja aikaa ompeluun niin vähän...;)
  Ja taivaanrannanmaalari, kääk, katsotaan vaan mutta sinulla on varmasti valmista ensin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)