maanantai 21. huhtikuuta 2008

Ensimmäiset orvokit

Viikonloppu kului pihaa kunnostaen. Koko perhe hääräsi ulkona, kukin voimiensa mukaan -osa toipilaina, osa vasta aivastellen. Sää oli niin mahtava, ettei sisälläolosta olisi mitään tullut, flunssasta huolimatta. Nurmikot haravoitiin, kasvimaa muokattiin, ensimmäiset kesäkukkaset istutettiin, leikkimökkikin etenee (avajaisia olisi tarkoitus viettää jo muutaman viikon kuluttua) ja grillauskausi avattiin.

Esikoinen ja keskimmäinen napottivat naapureiden trampoliineja niin hartaina, että lupasimme hankkia vihdoin meillekin sellaisen, turvaverkoilla, tottakai. Jippii! Pääsee mammakin pomppimaan :) Onko teillä muilla trampoliineja, ja jos on, niin minkä kokoisia?


Pääsin lauantaiaamusella vihdoin sinne Eurokankaaseen, ja minun tuurillani valkoista pellavaa oli jäljellä enää 1,9m. Saahan siitä tietenkin tyynyjä ja muuta pientä, mutta verhot jäävät kyllä ompelematta. Lähdenkin aloittelemaan ensimmäistä tyynyä, siitä kuvia huomenna...


Hauskaa päivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Voi ihana mitä pitsiä! Minäkin vähän mietin jos laittaisin tuollaista pitsiä pellavatyynyyn mutta en vain ole löytänyt oikeanalaista. Mistä olet tuon löytänyt?

  Odotan kuvia tyynyistäsi...

  VastaaPoista
 2. Moi,
  pitsi on Ihan Pienestä Putiikista. Siellä on hyvät nauha- ja pitsivalikoimat! Tyynykuvia tulossa =)

  VastaaPoista
 3. Moikkelis moi!!!
  Tramppis on oivallinen vekotin!!!
  Suuri sen pitää olla,että mahtuu hyvin loikkimaan ja taivaita tavoitella!!!=O)
  Meillä on ollut monta vuotta ja kyllä siinä on pompittu pienestä suureen ja vauvasta vaariin!!!=O)
  Minä olen ottanut siinä päikkäritkin!!!=O)
  Turvaverkkoa ei tuossa mallissa ollut,eikä sitä äippäläisen alkukankeuden jälkeen ole kaivattukaan...Hyvin lapset ilman sitäkin hyppivät!!!
  Serkkulikka suositteli tramppista(aluksi en innostunut,kun pelkäsin,että jotain sattuu..)
  ja kyllä se on ollut hintansa väärtti-ehdottomasti!!!
  Ekana kesänä(ollut meillä nelisen vuotta)lapset loikki siinä kolmekin tuntia peräkkäin!!!
  Minun kuntoni ei sitä loikkimista kestä!!
  Yllättävän rankkaa puuhaa!!!Loikkimisiin!!!=O)

  VastaaPoista
 4. Vain hyviä kokemuksia meilläkin on trampoliinista, suuri on meidänkin, vaikka tarkkaa mittaa en muista. Olisiko meillä nyt kuudetta kesää (?), silloin ei vielä turvaverkkoja tunnettukaan. Hinnat on laskenut kovasti, nykyään ne maksaa 1/3 siitä mitä me aikoinaan maksettiin, mutta on se ollut rahansa värtti kuiteskin, suosittelen!:)

  VastaaPoista
 5. Kolmemetristä trampoliinia ajateltiin, kun piha ei ole mikään hirvittävän iso. Kiitos kommenteista, nyt alkaa olla jo kauhea pomppukuume minullakin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)