maanantai 28. huhtikuuta 2008

Ihana lehti

Lähikaupasta tarttui mukaan tällainen lehti:Lehdessä on ihania vaaleita kesäkoteja ja kesäisiä tunnelmia, kelpo lehti kesähaaveiluun :)

Tämäkin kesäkoti kelpaisi minulle ympärivuotiseksi kodiksi oikein hyvin, vaikka onkin ehkä aavistuksen liian romanttinen minun makuuni, mutta niin ihanan valkoinen...


Haluaisin jakaa allaolevat palkinnot eteenpäin kaikille kivoille blogeille, joita luen säännöllisesti, mutta osalla ne jo on, ja kaikille laittaminen tosiaan olisi aika urakka...ehkä seuraavat blogituttavat muistamisesta ilahtuisivat:

Pientä ja Kaunista -blogin Hanna
Elämän Eliksiirin Sabuska
Lyckostunder
Kaikkea Elämästä -blogin Emmi
Huvilaunelman Anne
Hyvää Vappuviikkoa :)

4 kommenttia:

 1. Suuri kiitos, olen oikein otettu!
  Tämä on ensimmäinnen tunnustukseni joten se tuntuu todella hienolta,KIITOS!

  VastaaPoista
 2. Kivalta vaikuttaa lehti joten täytyypä katsoa löytyykö täältä kaupasta!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Tuo Sköna Hem ei yleensä ole minun makuuni mutta nuo kuvat ovat kauniita. Täytyypä käydä katsastamassa tuo lehti :)

  Kiitos tunnustuksesta, olen tosi otettu! Olen kuitenkin päättänyt olla laittamatta näitä blogiini koska kaikenlaisia tunnustuksia ym. pyörii niin paljon koko ajan että haluan vain omia juttuja blogiini ja näistä muista tulee vain ylimääräistä stressiä. Olen kuitenkin tosi otettu :)

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Ihana tuo kesänumero Sköna Hemistä, vaikka kaimani tavoin en sitä normaalisti ole kauheasti lukenut. Kaikkia söpöjä juttuja oli taas blogissasi, vitsit kun ehtisin paremmin taas netissäkin surffailla - kevätilmat ja aurinko verottavat ja heittävät meidät ulos pihalle täältä koneen äärestä kökkimästä, hih.

  Mukavaa viikkoa sinne sulle!!

  terkuin Hannis :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)