tiistai 20. toukokuuta 2008

Loman odotusta
Lomanodotus alkaa pikkuhiljaa hiipiä ajatuksiin. Heinäkuussa pakkaamme kimpsut ja kampsut autoon ja suuntaamme kohti Tanskaa ja Jyllannin saarta, jossa meitä odottaa ihana, (ainakin kuvien perusteella kauniisti sisustettu) lomatalo meren lähellä.
Viikkoon on suunnitteilla monenlaista kivaa ohjelmaa, joista mieluisimmat minulle ovat rannalla kivien ja toivottavasti myös simpukankuorien kerääminen sekä tietysti tutustuminen sisustustarjontaan :D
Matkamuistoina minulla onkin varmaan säkillinen kiviä ja sisustustavaraa!
Huomenna vietetään esikoisen 6-vuotissynttäreitä. Viime illat ovatkin kuluneet ensimmäisen Tilda-nalleni tekemiseen. Laitan siitä kuvia kunhan sankari avaa sen paketista...

7 kommenttia:

 1. Tanskan lomailu kuulostaa ihanalta!

  Ja hyviä synttäreitä! Meillä esikoisen 4 v. synttärit ovat vasta heinäkuun lopussa ja niistä puhutaan jo joka päivä vähintään kerran...

  VastaaPoista
 2. Teidän lomasuunnitelmat kuulostavat aivan ihanilta!
  Hyviä synttäreitä,me vietettiin poikien synttäreitä viikonloppuna.Rakastan suunnitella lasten synttäreitä, tänä vuonna meillä oi merirosvo-teema poikien pyynnöstä ;-)

  VastaaPoista
 3. What a lovely blog you have, but I just lok at the pics:-)

  HUGS FROM SINGAPORE

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta!!!!!
  Olen Köpiksessä käynyt kaksi kertaa ja sydämen Tanskalle menettänyt ;-) Maitse pitäisikin seuraava reissu suunnitella, koska lentäminen on niin kallista, että viimeksi laitoin vähän lisää ja lensimme Pariisiin.
  Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Itse rakastan käydä Tanskassa. Nyt en vain ole pariin vuoteen päässyt... Mekin tiirailimme jokunen vuosi sitten vuokramökkiä sieltä, mutta se sitten jostain syystä jäi.

  Mutta kivistä! Täällä yksi kivikeräilijä. Just mies tuossa viime viikonloppuna kommentoi, että onko tässä mitään järkeä, kun mulla hirveä kivikokoelma lähdössä Suomeen. Eikö niitä voi hommata muka Suomesta?!? No ei oikein voi. Mistä muka löytyy Suomesta Pacific Oceanin hiomia vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä kiviä :-)

  VastaaPoista
 6. Moikka,
  Synttärit vietettiin, tosin ihan vaan kummeille ja mummeille suunnatut...Ne SYNTTÄRIT, siis lastenkutsut, on kesäkuun puolella ja yhteiset esikoiselle ja keskimmäiselle. Niistäkin puhutaan koko ajan, ja nyt on päästy yksimielisyyteen Keijuprinsessa-teemasta...

  En ole koskaan ennen käynyt Tanskassa, joten odotan sitä innolla ja olen jo etukäteen varma, ettei tuleva reissu sinne jää viimeiseksi :)

  Kivet on vaan jotenkin ihania! Vaaleansiniset ja -punaiset kuullostaa suloisilta :)
  Me ollaan muutettu useamman kerran kuuden vuoden sisään ja aina mukana seuraa parit saavilliset kiviä (joille miesväki pyörittelee päätään, kun raukat joutuvat ne kantamaan ;)), aarteita saariston pirunpellolta ja Utahin punaisilta kallioilta...ja tietysti pikkukiviä lomamatkoilta.
  Tanskasta löytynee isoa ja pientä kiveä...
  Hauskaa viikkoa kaikille, kiva kun pistäydyitte!

  Hi a home far away, thanks for your nice comment! I´ve been a little lazy, that`s why I`m writing only in finnish...maybe I`ll start writing in english, too :)
  Welcome back!

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanaa siis teillähän hän tiedossa aivan unelmaloma!!!ei onnex tekis mieli kans sinne mut täytyy olla tyytyväinen jos päästään matkustamaan edes helsinkiin hyvän ystävän luo ja siellä sitten tehdä kaikkea mukavaa!
  Kauniita kuvia,iloista viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)