sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Suonette anteeksi arvonnan viivästymisen -kone ja/tai yhteys on oikutellut ja pätkinyt...Nyt siis toimeen! Onnetar on taas nukkumassa, päiväunilla tällä kertaa, joten pääsin itse suorittamaan arvonnan. Viralliset valvojatkin livistivät, toinen synttäreille, toinen isin kanssa uimahalliin...Kirjoitin numerot lappusille, ykkönen vastaa siis ensimmäistä kommenttia jne.
Ja voittaja on tällä kertaa...Keltaisen Talon Kati! Onnea :D Laitatko minulle osoitetietosi lähetystä varten (Hanni@kotikone.fi)!
Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava viikonloppu! Meillä on nautittu vapaasta, nimittäin remonttivapaasta viikonvaihteesta, jippii. Ja näitä remonttivapaita aletaan jatkossa pitämään enemmän, vaikka sitten remontti veisi sen kaksi vuotta. Kunhan nyt saadaan alakerran suihku toimimaan, tuulikaappiin jotain järjestystä ja alakerran vessa käyttöön jouluksi, niin hyvä on. Olisihan se saunakin ihan kiva, mitä on joulu ilman saunomista kynttilänvalossa...
Nyt taidan kaivaa edellisvuosien joulukirjat ja -lehdet esille ja nauttia kupposen kahvia kaikessa rauhassa ennenkuin kuopus heräilee uniltaan.
Hauskaa sunnuntaita :)

2 kommenttia:

 1. Onnea Katille!!!
  Ja se on ihan hyvä päätös jos pystyy hieman hillitsemään remonttia ja pitämään välillä lepopäiviä!Sitä muistan ajan kun mietein koskakohan mies kerkeää edes 10 aikaan illalla soffalle mun kans istumaan näin meni se kesä kun tämän talo ostettiin ja seuraavana keväänä kaikki alkoi taas(rakennettiin lisäosa) vaikkei talvella ollut kunnolla oltu remontoimatta kun aina oli jotain nyppimistä ja listan laittoa.eli ottakaa aikaa jos vain mahdollista!

  Iloista alkuviikkoa simulle ja voimia remonttiin!
  Anu

  VastaaPoista
 2. Voi jee! Ihanaa, kerrankin onni minua potkaisi. Pistin jo sinulle tulemaan yhteystietoni. Kiitos ihanasta palkinnosta!!!

  Tuo remonttivapaa viikonloppu kuulostaa kyllä niin hyvältä. Pakko olisi meidänkin sellainen pitää, mutta pelkäämpä pahoin ettei ennen muuttoa onnistu moinen. Mutta sitten kun muutamme, laitamme yläkertaan kulun kiinni jollain systeemillä ja sitten sitä remontoimme pikkuhiljaa, vaikka sen kaksi vuotta ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)