maanantai 2. helmikuuta 2009

Kori

Tämä ihana vanha kori siirtyi meille talon mukana. Se on odotellut ulkona ja varastossa käyttötarkoitustaan...Ehkä siitä tulee lelukori tänne alakertaan, tyyny- ja täkkisäilö sohvan viereen...kunhan saan sen ensin pestyä puhtaaksi kaikesta pölystä ja liasta. Käyttöideoita otetaan vastaan...
Hauskaa päivää!


8 kommenttia:

 1. Kaunis!
  -Leluille, lehdille, peitoille..eteiseen sukille ja lapasille, kaulaliinoille...

  ihanuudella on käyttöä moneen...

  Iloa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kori ja tuo teidän lattia on kyllä ihana! Jostain tuollaisesta minäkin haaveilen sitten joskus siihen uuteen koriin.

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kori. Sitä on ilo pitää esillä. Eri vuodenaikoina siinä voi säilyttää ajankohtaisia tavaroita, vaihdellen .. : )

  VastaaPoista
 4. Kaunis kori...
  aina tarpeellinen tavaran säilytykseen...

  VastaaPoista
 5. Kaunis kaupanpäällinen ;) Minusta on aina ihanaa kun tavaroilla on jokin tarina kerrottavanaan.

  VastaaPoista
 6. Ihana kori kerrassaan! Minäkin jäin toljottamaan tuota teidän mahdottoman kaunista lattiaa - toiveena samantapainen alakertaan. Oletteko itse sen käsitelleet?

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteistanne!
  Kori nököttää yhä tuvan nurkassa ja kuopus heittelee sinne tuttejaan ja lelujaan...ehkä sittenlelukoriksi näin alkuun ;)

  Lattiasta; se on Timberwisen lehtikuusiparketti, valkoöljyvahattu. Tykätään kovasti...tuossa kuvassa se ehkä näyttää vähän vaaleammalta kuin oikeasti on. Aiemmissa ennen/jälkeen kuvissa lattia näkyy aika hyvin...

  VastaaPoista
 8. Minulla tuollaisessa korissa kesäisin terassilla kesäkukkia, syksyisin kanervia ja talvisin havuja...löytyi meiltä vintiltä(sellainen pullokori siis) ja päätin jättää sen pihalle...toki se on hiukan siellä kärsinyt (vaikkakin katoksessa aina) siltikään en suosittele samaan käyttöön vaikka kivaltahan kukat siinä näyttävät:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)