perjantai 6. helmikuuta 2009

Vaaleanpunaista!

Kolmen pikkutytön äitinä olen tottunut nuorempana kammoamaani vaaleanpunaiseen ja jopa alkanut pitää siitä...Nyt ostin jopa pinkkejä tulppaaneja perjantain kunniaksi. Ja kun katselen kodissamme ympärilleni, huomaan yhä enemmän pinkkejä pilkahduksia muuallakin kuin tyttöjen huoneissa...

Hempeää ja ihanaa viikonloppua!


12 kommenttia:

 1. kauniita ja kauniinvärisiä tulppaaneja...
  jos valkoiseen joku pastelliväri pitää sekoittaa, se on ehdottomasti vaaleanpunainen...

  Hyvää viikonloppua..

  VastaaPoista
 2. :)
  Keväistä viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Minä olen pienestä asti rakastanut vaaleanpunaista ja mikä se mukavampaa kuin että omat tytöt siitä pitävät myös :) Toki hyvän maun rajoissa.

  Mukavaa viikonloppua!

  p.s onko teillä muuten kaksostytöt, kuvan perusteella niin samankokoisia?

  VastaaPoista
 4. Kauniita tulppaaneja!Minä pidän vaaleanpunaisesta, mutta sitä ei kuitenkaan saa olla liikaa.. Voisin tarttua sun haasteeseenkin jossain vaiheessa. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Jotenkin näin keväällä sitä kaipaa pientä väriläikkää... Sopii varmasti ihanasti teidän vakoiseen ympäristöönne.
  Kramar Nonna

  VastaaPoista
 6. Heippa, olipas piristävää lukea viestejänne, kiitos niistä!

  Krisse, vaaleanpunainen ja valkoinen on tosiaan ihana yhdistelmä, joskin suosikkini on aina ollut vaaleansininen...

  H, kiva kun käyt :) :)

  Hanna, meidän tytöt on 02, 04 ja 07, eli kaksosia ei ole suotu... Keskimmäinen on vaan aika hujoppi ;)

  Sanna, tartu ihmeessä haasteeseen, on hauska tietää juttuja teistä muista ;)

  Kramskis vaan Nonna! Joo,värit virkistää, mutta muiden kodeissa, heh...Värikkäämpiä kuin nuo tulppaanit meillä ei ehkä kuiteskaan nähdä :) Perusta nyt säkin oma blogi niin mä saan kommentoida sulle...miten olis Koukkukettu??

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi! Tykkään sun värimaailmasta, lisäksi inspiroivia kuvia! Laitan sut mun lempiblogeihin, toivottavasti ei haittaa?

  Terveisin, Mirtzi

  VastaaPoista
 8. Hups, laitoin tämän tuohon aiempaan, enkä tiedä luetko niitä enää, joten kopioin tänne vielä

  "Jee, teillä on timberwisea lattiassa. Ilmeisesti melko tuore juttu teilläkin, mutta suositteletko? Käsittelittekö muuten itse vai ostitteko valmiiksi käsiteltynä?"

  VastaaPoista
 9. Mirtzi, kiitos :)
  Tottakai sopii että pääsen lempblogilistallesi!

  Nanna, meidän lattia on valmiiksi tehtaalla käsitelty, öljyvahattu lehtikuusi.
  Meillä oli niin kiire remontin kanssa, ettei oltaisi ehditty käsittelyä tekemään itse, vaikka sekin vaihtoehto mielessä kävi.Ollaan oltu tyytyväisiä lattiaan YHTÄ juttua lukuunottamatta (joka edustajan mukaan on ainutlaatuinen moka, tietty, ja joka sitten sattui juuri meidän lattialle, mrr...)Eli siis moka oli se, että tuotannossa parketti oli pakattu liian pian käsittelyn jälkeen, jolloin öljyvaha ei ollut ehtinyt hapettua tarpeeksi. Lattian asennuksen jälkeen siitä sitten lähti paikoin öljyvahat irti tuolien siitämisen seurauksena ja kevyestäkin kynnellä rapsuttelusta. Järkytys oli aikamoinen...Kun tehtaalta tultiin asiaa ihmettelemään, tulivat he siis em. lopputulokseen. Tarjosivat uutta lattiaa tilalle vaan eipä huvittanut alkaa tämän remontin keskellä laittaa lattiaa uusiksi. Joten saatiin sitten rahallinen korvaus ja paikka-ainetta, jos joskus alkaa naarmut ahdistaa. Ahdistaahan ne jo nyt toisinaan, mutta ollaan päätetty olla stressaamatta ja että elämisen jäljet saa näkyä, muutenhan sitä tulisi hulluksi kun yrittäisi estää kolmen lapsen temmellystä lattioiden kulumisen takia...Sitäpaitsi unelmoin salaa vieläkin vaaleammasta lattiasta, ja jos ja kun tämä alkaa näyttää liiankin kuluneelta, saahan sen maalattua ;)

  VastaaPoista
 10. Mullakin jotain vaalenanpunaista harkinnassa, eipä ois vielä vuosi sitten tullut mieleenkään laittaa kyseistä väria muualle kuin tytön huoneeseeen.
  Puutarha on tietysti poikkeus;)

  VastaaPoista
 11. Teillä ei siis ollut sitä ongelmaa, mikä on ollut usealla, että lattian värisävy on vaihdellut älyttömästi ja ollut kirjava.

  Meille Timberit olisi yläkertaan tosi hyvä vaihtoehto, kun ne saisi vanhan lattian (lastulevy+muovimatto) päälle, eikä tulisi kynnyksien kanssa ongelmaa. Lattian purkaminenkin olisi työlästä, kun väliseinät on rakennettu tietysti vasta lattian levyttämisen jälkeen. Argh.
  Yläkertaan ajattelin käsittelemätöntä mäntyä, jonka maalaisin varmasti itse valkoiseksi.

  Juuri lehtikuusta ajattelin sitten keskikerrokseen, jossa oleskellaan. En vain osaa päättää otanko käsiteltynä vai käsittelemättömänä. Eli kuultovalkoinen vai harmaa. Plaah :D

  VastaaPoista
 12. Pioni,minustakin pinkki on ehdoton puutarhassa, ja juuri pioneissa (ja ruusuissa ja...)*ihania*

  Nanna, kyllä meilläkin on sitä värieroa jonkun verran, mutta ei mitenkään pahasti. Olin pelännyt pahempaa...ja jos olisin asennusvaiheessa päässyt päsmäröimään, olisi sohvien alle yms piiloihin menneet ne hiukan tummemmat lankut. Mutta kun oli mies asialla, niin tietäähän sen...
  Mielenkiintoista ehkä sitten joskus nähdä kuvia, millaisen valitsitte!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)