perjantai 20. maaliskuuta 2009

Kesää odotellessa...

Huomasin nämä ihanaiset kesäsaappaat Julias Vita Drömmar -blogissa, ja omat mustat Kontiot alkoivat äkkiä tuntua jotenkin vääränlaisilta romantikon jalkaan. Niinpä kipaisin oitis lähimpään KappAhliin saapasostoksille.
Jos kyse on kevyestä puuhastelusta puutarhassa, kävelyretkestä kesäsateessa, kukkaniityllä käyskentelystä, niin ruususaappaat ovat piste i:n päälle! Kontiot ovat kyllä paikallaan rakennustyömaan savivellissä tai vastaavissa hardcorehommeleissa. Eipä silti että sellaisia olisi näköpiirissä ;)

Hempeää ja ihanaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Ei vitsit, kuin söpöt! Mulla on valkoiset Hait, joista kovasti tykkään, mutta luulenpa, että nuokin on saatava! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi miten herkulliset kesäsaappaat! Ihanaa noilla olisi kipaista hakemassa mansikoita kasvimaalta ja jäädä matkalla riippukeinuun niitä maistelemaan.

  Ja palaten vielä kylppärisasasioihin, niin meillä on just tuota fasettilaattaa tosiaan vessassa. Kylppäriin laitettiin isohkoa valkoista peruslaattaa. Khh:n välitilaan laitetaan ehkä taas tuota fasettilaattaa tai sitten helmipaneelia... se kun on vaiheessa. Pitää kans tehdä jossain vaiheessa postausta asiasta. Siitä puuritilästä ei ole minullakaan mitään käytännön kokemusta, eräässä kuvassa se vain näytti kiinnostavalta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat saappaat - minäkin haluan! Vaikka meillä on tiedossa vain pelkkiä HC-hommia.. no, kontiot on niitä hommia odottamassa.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kumpparit:) Minä viime syksynä hankin mustat, joissa on valkoiset nauhat... Nekin on kivat, mutta ehkäpä täytyy hankkia tuollaiset vähän kauniimmat kesäksi;)

  Ihanat nuo aiemman postauksen vilahdus-kuvatkin. Ollappa jo itselläkin valmiimpaa tuon rempan kanssa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanat saappaat:) Nyt se on lähdettävä heti KappAhliin:)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kesäsaappaat! Minä ostin itselleni punaiset kumisaappaat viime syksynä kun kaipasin vähän väriä. Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanat saappaat. Tosiaan nuo suorastaan huutavat päästä kasvimaalle :)

  VastaaPoista
 8. Nyt on paljon ihania saappaita kaupan, mutta vähän mietityttää, miten ne pitävät vettä. Olen kuullut että esim Marimekon unikkosaappaat päästävät veden läpi. Kontioista sentään tietää, että niin ei käy. Tosin minullakin on söpöt, Vikingin turkoosit saappaat. Nuo ovat söpöt, mutta melkein samanlaiset kuin Kidstonilla.

  VastaaPoista
 9. Nuo saappaat ovat niin supersuloiset ja niin sinun väriset ja tyyliset :)
  Minulta onneksi löytyy vaaleanpunaiset Hai-saappaat joten tyydyn niihin kun tilaakaan ei liikaa ole.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Moikka!
  Sattumalta eksyin ihanaan blogiisi! Ostin juuri viime viikolla nuo samat saappaat itselleni ja nyt odottelen tässä kosteampia ilmoja, jotta voisin mennä niissä ulos saapastelemaan:)

  VastaaPoista
 11. Hei, huomasin myös Julian blogissa nuo saappaat ja hain myös itselleni samanlaiset!

  VastaaPoista
 12. Ihanat saappaat, tahtoo kans :) Täytyypä käydä katsomassa KappAhlissa löysikö vielä..

  Voisin ostaa sen lampun, katson vielä ensi viikonlopun Unelma visiitillä, saisinko myös sen toisen mahtumaan jonnekin. Asutteko Espoossa?

  VastaaPoista
 13. Heippa kaikki!

  Kirjoitin juuri äsken vastauksen teille jokaiselle, ja koneenlurjus hävitti kaiken...en jaksa millään aloittaa alusta, joten: Kiitos kommenteistanne! Ja hauskaa päivää jokaiselle teistä :)

  p.s. Merja, joo asutaan Espoossa. Laitatko meiliä (lovingwhitehanni@gmail.com), kun tiedät otatko molemmat lamput, jotta voin kertoa muille kyselijöille, mikä on tilanne. Vai laitanko molemmat varatuiksi sulle?

  VastaaPoista
 14. Siis mielettömän ihanat saappaat! Sellaiset kaupungilla käynti ja kyläily saappaat! Ihanat!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)