perjantai 24. huhtikuuta 2009

Ennen ja jälkeen osa 3/Before and after part 3

Vihdoinkin alakertaan on laitettu kauan kaipaamiani ikkuna- ja ovilistoja! Tässä muutama kuva entisestä keittiöstä, joka on nykyään tv- ja harrastushuone. Harmi, ettei minulla ole laajempaa ennen-kuvaa, mutta kaipa tuosta jotain käsitystä saa. Kaapistojen paikalla on nyt pieni hylly, jonka sisään kätkeytyvät entisen keittiön vesijohdot. Huone on pieni mutta hyvin sinne mahtuu sohva, tv, kuntokeskus (*jippii, arvatkaa tykkäänkö* sen verhoilla eristäminen vaiheessa, ehkä laitan joskus siitäkin kuvan) ja kitarat sekä muut bändibänditarvikkeet :)
Some pictures from our tv/hobbyroom. It used to be a small kitchen but we moved the kitchen into the livingroom to have more space for cooking, eating and hanging around ;)
Hauskaa viikonloppua :)
Have a nice weekend :)

5 kommenttia:

 1. Siis mitämitä, eikö tuollainen keittiö ollutkaan sun unelma? :) Meillä moukaroitiin viikko sitten hyvinkin samanlainen alas ja lavalle.

  Ihana bändihuone!! Ketkä teillä muuten musisoi?

  VastaaPoista
 2. Melkoinen muutos parempaan. :) Kiva, kun on tuollaisia huoneita, joissa voi harrastaa. Huoneesta tuli kaunis ja rauhallinen, kelpaa siellä musisoida ja muutenkin viettää aikaansa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone ja lattia pisti silmään, se näyttää tosi hyvältä. Tuollaista etsiskelin Unelmaan vuosi sitten, mitä väriä lattia on?

  Iloista sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 4. Nanna,

  joo, varsinainen unelmakyökki ;)
  Meillä musisoi kaikki enemmän ja vähemmän. Mies soittaa kitaraa, minä tykkään laulaa (en osaa soittaa muuta kuin nokkahuilua ja pianoa korvakuulolta :(...), lapset on kukin taitojensa mukaan soittamassa ja laulamassa mukana.

  Krisse, kiitos :)

  Miia, kiitos sinulle myös :)

  Merja, lattia on sitä samaa Timberwisen valkovahattua lehtikuusta kuin teilläkin muistaakseni(?) oli. Arvaa jännitinkö paketteja avatessa niitä värivaihteluita, joita ei sitten paljoa onneksi ollut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)