perjantai 15. toukokuuta 2009

Taas se alkaa...It's about to start again...


Kuva: Lastenkutsut
Kuva: Lastenkutsut
Kuva: Lastenkusut
...Nimittäin synttärikausi! Ensi viikolla meillä juhlitaan esikoista joka täyttää seitsemän vuotta. Tällä kertaa teemana merisynttärit. Kaloja, levää, simpukankuoria ja muuta mukavaa koristetta aiotaan laittaa, osa on jo askarreltu ja paikoillaan. Idea on lähtöisin loistavasta kirjasta nimeltä Lastenkutsut: ideoita iloisiin juhliin. Nimensä mukaisesti kirjassa on kivoja, toteuttamiskelpoisia ideoita helposta ja halvasta mitä moninaisimpiin väkerryksiin. Kolme alinta kuvaa on tuosta kirjan sivuista räpsäistyjä. Viikonloppuna on tarkoitus testata kondiittorin taitoja (!?!) ja yrittää tehdä tuollaisia herkullisen värisiä muffinsseja, joihin sitten kuvan mallin mukaan yritän pursottaa rapuja ja muita öttiäisenkuvia :)
Rentoa perjantai-iltapäivää :)
...I mean the birthday season in our family! Next week it's our first-born who'll turn seven. This year she wants to have seatheme on her party, so we have crafted some decorations like fish. The idea for the party comes from a great book named Children's Parties. The book is full of nice and easy intructions and ideas! This weekend I'm going to try and make some cupcakes with icing and decorations like in the lowest picture...Let's see how it gets :)
Have a relaxed Friday afternoon :)

5 kommenttia:

 1. Meillä myös ensi viikolla synttärit (6-v). Ensi viikolla juhlitaan kavereiden kesken ja isot sukulais-/perhetuttu-synttärit pidetään vähän myöhemmin. Meillä on yleensä myös aina teema synttäreillä. On kiva keksiä rekvisiittaa ja leivonnaisia teeman mukaan :)

  Sinulla on tosi kiva blogi!

  Ihanaa viikonloppua ja kivoja synttäreitä toivottelee

  Anski

  VastaaPoista
 2. Tuon kirjan juttuja on ollut monessa blogissa ja taidan haluta sen myös itselleni. Näyttää niin ihanalta!

  Teema kuulostaa kivalta, ota kuvia öttiäisistä!

  VastaaPoista
 3. Meillä alkaa myös tässä vähitellen kesäkausi *mun* synttäreillä, jotka ovat huomenna :-) Meinaan tehdä marsipaani-mansikkapiirakan :-) Kuka ton kirjan tekijä muuten on?

  VastaaPoista
 4. Moikkis Anski, Nanna ja Hannis :)

  Synttäreiden järkkääminen on kivaa puuhaa, ja teemoja yms keksitään pitkin vuotta. Tosin keskimmäinen ilmoitti haluavansa ihan vaan "juhlamekkosynttärit" ;)

  Öttiäisiä oli hauska treenata, mutta ne katosivat parempiin suihin ennen kuin ehdin (muistin) kaivaa kameran esiin. Otan varsinaisista juhlabaakkelseista kuvan jos eivät mene ihan pilalle...

  Olen myös harkinnut kirjan omaksi hankkimista, niin kiva se on! Tekijät ovat Rose Hammick ja Charlotte Packer.

  VastaaPoista
 5. Moi Hanni!

  Kiitos kirjavinkistä! Tulee meille kyllä sopivaan saumaan, kun esikoisella on ensi kuussa synttärit ja ideoita kaivataan :) Tosin poikani täyttää vasta 3-vuotta, joten hänelle käy melkein mikä vaan, mutta onhan se äidistäkin kiva laittaa teemajuhlat pystyyn ;)

  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  Maria

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)