keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Yhtä juhlaa!Tänään juhlitaan keskimmäisen synttäreitä. On laitettu jäätelökakku, namivartaat, nakkivartaat ja muut herkut lähes valmiiksi. Alkamassa on siis lastenkutsut, "juhlamekkosynttärit". Pikku neitejä vilisee näissä nurkissa parin tunnin kuluttua :)
Leppoisaa päivää teille muille! Täällä on yksi iso ja kolme pientä kierroksilla olevaa ja innolla hääräävää villikkoa , joten leppoisuudesta ei voine nyt edes haaveilla...

7 kommenttia:

 1. Toivottovasti teillä oli mukavat juhlat, ainakin kakku oli ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Oi miten herrrkullisen näköinen kakku. Onnea sankarille! Meillä on tulossa viisivuotis synttärit loppukuusta ja kaikki on vielä ihan hukassa sen suhteen. Tuollainen jäätelökakku voisikin olla menestys, jos vain äiti osaisi sellaisen tehdä ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea pienelle sankarille! Jestas miten herkullisen näköinen kakku. Wow!

  VastaaPoista
 4. Moi,

  Lastenkutsut olivat onnistuneet! Mukavaa ja leppoisaa oli :)

  Kakusta: kiitos! Ja Kati, on tosi helppo tehdä. Suosikkimakuja 1litra kerrallaan kulhossa pehmeäksi (vähän pehmismäiseksi), kakkuvuokaan ja vuoka pakastimeen. Ja hetken kuluttua uutta makua päälle. Viimeiseksi jos haluaa, pohja keksimuruista+voista tms.

  Olen jo pitkään haaveillut tekeväni tuoreista mansikoista ja vaniljajätskistä kesäistä kakkua, mutta aina se jää. Jospa tänä kesänä...

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Hej, Ihanaa ser riktigt nami ut det där! Hoppas kalaset var lyckat!

  Jenni

  VastaaPoista
 6. Moikka Jenni, juhlat onnistui tosi hyvin :) Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)