torstai 6. elokuuta 2009

Ja taas...

..on tehty ihan muuta kuin mitä pitäisi. Sen sijaan, että ompelisin kiltisti kodinhoitotilan verhoja tai maalaisin hyllylautoja, onkin oltu hummaamassa kirppiksellä.
Pikakäynti lähikirppikselle tuotti mm. tällaista tulosta: Suloinen pupu sai kehdon. Mukana tuli nukke ja erinäisiä nuken vuodevaatteita, mutta nämä ruusukuvioiset oli kivoimmat! Kehdon väri on aika ärjy minun makuuni. Kuitenkaan ihan kaikkea ei tee mieli maalata perusvalkoiseksi. Jos hiukan väri-iloittelisin ja poikkeaisinkin valkoisesta lämpimään kermansävyyn tai jopa vaaleansinisenturkoosiin? Toisaalta, voi hyvin olla, että tässä remontti- maalinrapsuttelu-, maalaus-, sisustus-, virkkaus- ja ompeluprojektien listalla tämä kehto sijoittuu sinne maalauslistan häntäpäähän!
Koska minulla on aina monta projekstia käynnissä kerrallaan, aloin uhkarohkeasti virkata pikkuista apinaa eilen, ja nyt on kova polte saada se valmiiksi. Helppoa ja hauskaa. Lapset kärkkyvät jo odotellen apinaneitiä leikkeihinsä. Nyt virkkaamaan (mitäs muutakaan tällaisena kauniina kesäpäivänä voisi tehdä?)...
Mukavaa päivää :)

My visit to a local fleamarket was successful: Sweet bunny got this cradle! Maybe it's a bit too colourful to my taste. Maybe I'll paint it...or maybe it must wait untill I have finished a thousand other projects with painting furniture, sewing, renovating the house and so on!
Have a nice day :)

11 kommenttia:

 1. Nätti kehto! Ja sopii asukilleen mainiosti!

  VastaaPoista
 2. Oi, älä maalaa kehtoa. Se on just ihana noin:)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana kehto!
  En tajua miten ihmiset löytää kirppiksiltä kaikkea kivaa. Aina kun itse käyn, tuntuu myynnissä olevan vain ravintoloista pöllittyjä tuoppeja...

  VastaaPoista
 4. Suloinen kehto, en minäkään maalaisi!

  Kuulostipa niin tutulta ja kotoiselta tuo juttusi useasta päällekköisestä projektista! Kiva että muuallakin...

  VastaaPoista
 5. Tooosi kiva kehto, ja kokonaisuus lakanoiden kera on myös mukavan pirteä. Valkeassa ympäristössä oikein raikas! Katsele sitä ainakin vähän aikaa ja maalaile sillä välin niitä muita kirppislöytöjäsi! =)

  Mielenkiinnolla odottelen, millaisen ilmeen apinaneiti saa!

  VastaaPoista
 6. Tiedan tunteen... kun olis kovasti tekemista kotona, tekeekin mieli irtiottoa kaikista askareista...;D Ja mikas sen rentouttavampaa kuin kirppiksella hummaus:DD. Koettu on taallakin aina silloin talloin. Kaunis loyto tuo sinun kehtosi.

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä teet aina kirppiksiltä:)

  VastaaPoista
 8. Suloinen kehto, minäkin tykkään siitä noin. Tosin joku vaaleaturkoosi/vihreä olisi aika ihana myös.

  Purjehdukset menivät hyvin, kiitos kysymästä. Meillä osu aika kovaakin tuulta reissuun joten ihan kunnolla tuli purjehdittua. Tosin pisin pätkä mikä oltiin liikkeellä oli ehkä 6 tuntia. Lapset viihtyy aika hyvin matkan aikana sisällä omissa touhuissa tai dvd:tä katsellen. Suosikki tällä reissulla oli tiimarin pahviset paperinuket :)

  VastaaPoista
 9. Heippa kaikki! Kiitos kommenteistanne :)

  Katsotaan, kuinka kauan
  kehto on pihlajanmarjanpunainen...meillä on jo äänestetty vaaleansinisen puolesta. Eri asia on, koska aika ja energia riittää maalata sitä ;)

  VastaaPoista
 10. hello,

  you have a wunderfull blog.ilove your styl.

  greatings connymingtra

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)