torstai 27. elokuuta 2009

Löytöjä!

Posted by Picasa
Kirppikseltä, tottakai!
Ikean kello 1e. Tosin siitä oli koneisto rikki, mutta se vaihdettiin uuteen. Juuri tätä kelloa olen hinkunut ties kuinka kauan, varmaankin siitä lähtien, kun se poistui Ikean valikoimista (korvaavassa uuden erän mustakehyksisessä kellotaulu on selvästi keltainen, en erikoisemmin pidä). Olen tosi kranttu kellojen suhteen, ja lähes kaikki vuosien varrella ostetut olen laittanut kiertoon, kun eivät ole sittenkään olleet ihan oikeanlaisia. No nyt on. Numerotkin, että koululainen osaa katsoa ajan oikein.
Mattoja. Nämä söpöset (kuten kuopus sanoo, vrt. rumanen: "kato äiti kun rumanen setä" kirkkaalla kaksivuotiaan äänellä "rumasen" sedän kulkiessa ohi) pikku matot sain omakseni hintaan 4e. Toinen, värikkäämpi, päätyi esikoisen huoneeseen, ja hempeämpi keskimmäiselle. Kuopuksen huoneeseenhan rahtasin kaunisen räsymaton toissakesän Tanskanmatkalta. Huoneen remonttia onkin muuten pikkuhiljaa aloiteltu!
Hauskaa päivää :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Itse tulin myös juuri äsken kirppisreissulta: Mukana työpöytä kirjastohuoneeseen, kukkapöytä olkkariin, sälää nukkekotiin ja yksi kirja. Enkä aikonut ostaa mitään, katella vain. Nyt sitten hiomakone surraamaan... :)))

  VastaaPoista
 2. Heh, juuri nenäni edessä, omalla seinällä on tuo samainen kello. Meillä on se musta versio myös ja täytyykin heti lähteä tutkimaan kellertävyys :)

  Minä olen myös lapsena sanonut "rumanen" ja käytän sitä vieläkin esim. kun äidin kanssa kierretään kauppoja.

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä ja tosi mukava blogi sinulla muutenkin!

  TERVETULOA vastavierailulle!:)

  Anniina

  VastaaPoista
 4. Ihanat matot! Ostaisin heti omakseni tuollaiset aarteet jos kohdalle osuisi;)

  VastaaPoista
 5. Kauniita, pirteitä sävyjä. Voisi sanoa, että ihanan värinen postaus! :)

  VastaaPoista
 6. Minulla on ollut tuo Ikean kello jo 11 vuotta ja hyvin on toiminut.Tosi pirtsakat matot olet myos loytanyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)