maanantai 24. elokuuta 2009


Posted by Picasa

Tämä ihana vaaleansininen kaappi on myös saatu talon edelliseltä omistajalta. Talven se odotti ulkokatoksessa, josko olisin sen saanut laitettua leikkimökkiin. Sisälle se päätyi, kodinhoitotilaan, kiitos ystävän ehdotuksen :)

Perusteellinen imurointi ja pesu, uusi vedin vanhan lukkopesän läpi ja seinälle. Hyrisen ja kehrään tyytyväisyyttäni! Onneksi en ehtinyt ostaa Ikeasta mitään seinäkaappia. Kaappi tulee varmaankin palvelemaan lääkekaappina, siivouskaapiksi (jota meillä myöskään ei ole!!!) se on aivan liian pieni.

Kodinhoitotilaan tarvitaan enää kunnollinen likapyykkiastia, jossa on pyörät, tason alle. Listoja ja viimeistelyä se on toki myös vailla, mutta en jaksa surra sitä vaan olen niin iloinen tästäkin edistyksestä!
Edistystä on tapahtunut lisäksi yläkuvan portaikossa. Kaamea vihreä kokolattiamatto on jo puoliksi pinnoitettu laudalla. Pian alkaa ruuvinreikien kittaaminen ja hiominen, ja sitten maalaus! Olisiko jollain antaa vinkkiä hyvästä porrasmaalista?
Hauskaa päivää :)


11 kommenttia:

 1. Suloinen kaappi, kuin tehty paikalleen! Miehelle myivät portaisiin kalustemaalia, minä olen huolissani kestävyydestä...

  VastaaPoista
 2. Betoluxia tulee meille... toki tilanne meillä eri, kun on lakka alla, mutta maalikauppiaat ovat sitä väittäneet kestävimmäksi!

  Kyllä nyt passaa! =)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi miten ihanalta näyttää:)

  VastaaPoista
 4. Betoluxia sanoisin minäkin. Ja vinkkinä vielä, että Olarin Prismassa isot Betolux pönikät olleet koko kesän -30%, kun he luopuvat siitä suurimmasta koosta. Jos Betoluxiin päädytte, kantsii käydä tsekkaamassa.
  Tietty maalattava pinta-alakin sanelee vähän, mutta käsittelemätön lauta ainakin meillä imi maalia aika paljon.

  Ihanalta näyttää!!

  VastaaPoista
 5. Meillä maalattu myös betoluxilla. Perinteisesti maalaisit öljymaalilla. Uullalla lattiamaali joka soveltuu myös portaisiin.

  http://www.uula.fi/

  VastaaPoista
 6. Samaa vinkkiä udellessa, sain minäkin vastaukseksi Betoluxin. Omaa kokemusta ei ole.

  Kaunis (ja niin tutunnäköinen...) virne rappuneidolla!

  VastaaPoista
 7. Maalarin vaimoke täällä suosittelee myös betoluxia. Onpa suloinen kaappi, sopii oikeen hyvin lääkekaapiksi!

  VastaaPoista
 8. Betoluxia minäkin suosittelen, maalasimme sillä meidän portaat pari vuotta sitten.

  VastaaPoista
 9. Ihanasti edistystä. Tunnen niin vahvasti tuon fiiliksen kun jotain loksahtaa paikalleen ;) Tosi kaunis tuo pikkukaappi kodinhoitohuoneessa. Sopii sinne just hyvin. Vedin tekee ihmeitä. Kaunis. Likapyykkisysteemiä olen minäkin miettinyt kovasti, en vain vielä tiedä miten sen toteuttaisin kun tilat on pienet ja haluasin usemamman "osaston" pyykeille.

  Portaiden maalaus on meilläkin joskus edessä. Ehkä käytämme juuri tuota betoluxia, maalasimme sillä juuri vaaleanharmaaksi mm. eteisen lattian. Tai sitten vahaamme, en tiedä vielä. Riippuu millä sitten yläkerran lattiat käsittelemme...

  VastaaPoista
 10. Moikka kaikki! Kiitos kommenteistanne ja maalivinkeistä, luulen, että Betoluxia läträtään vaan en tiedä koska. Ennen joulua kuitenkin!

  Ihanaa päivää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)