sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Näitä riittää...

Posted by Picasa
...riittää, riittää. Vaikka on vain kaksi puuta, pienehkö Melba ja suuren suuri Sariola. Vaan miksi aika ei riitä? Blogi on hunningolla, kotona aika kuluu ihan vain arjen pyöritykseen. Mielessä ja nenän edessä tuhat ja yksi asiaa, jotka pitäisi hoitaa heti tai huomenna. Yhtenä omenien kerääminen, pilkkominen ja kuivaaminen herkullisisksi omenarenkaiksi. Namskis!
Lasten sairastuskierre -josta tietysti riittää omansa aikuisillekin- ei tietystikään helpota asioita millään muotoa. Silmätulehdusta, kuumetta, nuhaa, yskää, kurkkukipua, (edit:nyt myös korvatulehdus valikoimassa!) valitkaa mieleisenne! Kestoaika kahdesta viikosta kuukauteen.
Narinaa, marinaa. Koetan kaivaa positiivisia energioita esiin ensi viikoksi. Ja kuvata jotain nähtäväksenne.
Kiukuttelut seis ja hommiin! Mukavaa päivää kaikille vierailijoille :)

4 kommenttia:

 1. Lasten sairastelukierre on oikeasti rankkaa. Tsemppiä ja voimia taistoon siis! Ja muista antaa armoa itsellesi. Kaikkea ei tarvi vaan tehdä... Tämän kun itsekin muistaisi...

  Omppusato on sulla mahtava! Pitäsi ottaa omasta sadosta kuva, siihen ei menisi kauaa, heh. Anoppi lähtikin hakemaan eteläsuomen tädiltä omppuja. Pakattiin kaikki laatikot mukaan mitkä mahtui ;)

  VastaaPoista
 2. Mekin on nyt päästy ensimmäistä kertaa nauttimaan omista ompuista ja kyllä niitä riittää. Mitähän kaikkea niistä voisikaan tehdä... meilläkin sairastetaan. Toivottavasti sairastelukierre teilläkin helpottaa pian!

  VastaaPoista
 3. Voi kun herkullisennäköisiä..heittäisitkö minullekin vähän kun meillä ei omaa puuta ole:/
  Kovasti jaksamista sairastelujen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kati, kiitos! Olen hiukan armahtanutkin itseäni, kiitos muistutuksesta :) Niinhän se on, ettei työt tekemällä lopu ja että hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä ;) Eli malttia ja suunnittelua kehiin täällä päässä :)

  Miia, kiitos! Te siis olette muuttaneet! Tulen tuotapikaa vierailulle blogiisi katsastamaan kuvia :) Paranemisia sinne myös!

  Anis, kiitos! Ota koppi, nyt lähtee korillinen omppuja sulle ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)