sunnuntai 11. lokakuuta 2009

7
Sain ihanat tunnustukset. Kiitos lämpöinen, Vanamo ja Nora! Olen kuitenkin niin tylsä, etten jaa niitä eteenpäin tällä kertaa, koska melkein joka blogiin ne ovat jo tiensä löytäneet.

Haasteeseen vastaan, ja tässä seitsemän asiaa minusta, joita ette tienneet:


1. Olen ikuinen elämäntaparemontoija. Ja tällä en tarkoita vasaraa ja nauloja, vaan ravintoa, liikuntaa ja yleistä hyvinvointia. Niin ruumiillista kuin henkistäkin.


2. Vihasin lapsena liikuntaa ja käsitöitä. Olisiko opettajalla ollut osuutta asiaan? Sama nainen molemmissa oppiaineissa.


3. Olen intohimoinen tasa-arvon ja kaikenlaisen tasapuolisuuden kannattaja.


4. En tiedä vieläkään, mikä minusta tulee isona.


5. Olen sietämätön myöhästelijä. Aikaoptimisti.


6. Pelkään aina metsässä, myös valaistulla lenkkipolulla, ollessani karhuja, hirviä, susia ja hämähäkkejä. Silti metsään on päästävä. Ja osa minusta haluaisi asua erämaajärven rannalla tai ulkosaaristossa lähempänä koskematonta luontoa.


7. Inhoan nakkeja ja makkaraa.


Leppoisaa ja kaunista sunnuntaita. Toivottavasti teilläkin on ollut hauska viikonloppu :)
2 kommenttia:

  1. Kiva, kun tartuit haasteeseen. Minullekkin metsään meno on välttämätöntä "hengenpitimeksi". Ja pelkään karhuja ja susia. En ole onneksi niihin törmännyt, vaikka läheltä on sekin liippaissut, huh. Olishan se kiva, jos tietäis, miksi isona aikoo. Täällä podetaan hieman samaa ongelmaa. Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Moikka Vanamo! Kiva kun viestittelit :) Taitaa olla aika yleistä tuo tietämättömyys siitä, mitä tehdä työkseen...ja hui, onneksi et ole karhua tai sutta tavannut. Toivottavasti säästyt niiltä jatkossakin. Minullahan ei ole mitään todellista, ainakaan kovin realistista todennäköisyyttä niitä kohdata, mutta minkäs sitä peloilleen mahtaa...Mukavaa viikkoa sinulle myös!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)