torstai 22. lokakuuta 2009

Kassi-alman uusin...Posted by Picasa

Tällainen kassi pääsi mukaan Ihana Livingistä, kun ystävän kanssa vietimme shoppauspäivää Porvoossa viime viikolla. Näissä CK -kasseissa on jotain, mitä en vain voi vastustaa! Neljä tuntia hupsahti ihan huomaamatta pikku puoteja kiertäessä, taloja ihaillessa, tunnelmia nuuskiessa ja kahvitellessa. Onnistunut ensivisiitti siis! Tunnelmaa riitti, vaikka vettä vihmoi ja oli ankeista ankein sää -voin hyvin kuvitella, mikä idylli vanha Porvoo onkaan kesällä tai vaikka joulun aikaan...
Mukavaa päivää! Vielä ehtii osalistua arvontaan edellisessä postauksessa!

8 kommenttia:

 1. Ihanan kassin olet löytänyt! Porvoo on yksi minun suosikeistani! Turhan harvoin vain nykyisin tulee käytyä, kun lapset ei oikein viihdy putiikkikierroksilla (tylsää hoettiin kesällä kun viimeksi käytiin).

  VastaaPoista
 2. Söpö kassi, tykkään myös ko. tuotteista. Kiva, että niitä taas Ihana Livingistä saa :)

  Porvoossa olen käynyt kerran kesällä, 2005. Ihana paikka, vaikka silloin kärsinkin mahtavasta raskauspahoinvoinnista.. Pitäis päästä joskus taas.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on noita CK:n kasseja ja kesäisin en juuri muita käytäkään. Saa niin kivasti tahrat pyyhittyä. Muutenkin taidan olla jonkin asteen kernifriikki...

  Kesällä tuli Porvoossa käytyä ja nyt joulun alla taidan ajella sinne (sekä Loviisaan) uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Viimeisestä Porvoon retkestä on mulla aika pitkä aika, mutta haaveilen, että vielä ennen joulua ja ehdottomasti kaveriporukalla.

  VastaaPoista
 5. Juu, tuo Loviisa vois sopia samalle reissulle Porvoon kanssa kivasti. Mennäänkö keväällä vaikka sitten?

  Noita kassejahan ei ole koskaan liikaa. Jos eivät kulje mukana, niin niissä voi aina kivasti säilöä kaikkea hyödyllistä... Tämä uusin on kyllä söpöläinen!

  VastaaPoista
 6. Ihana kassi ;) Omistan samaisen ihanuuden myös ! Meilläkin noita Kidstonin laukkuja roikkuu tasaisesti melkein joka ovenkahvassa ja naulakossa erinäisissä säilytystehtävissä :)

  VastaaPoista
 7. Je découvre votre blog avec grand plaisir. J'aime énormément !!! Je reviendrai vous visiter.

  Amicalement,

  Anne

  VastaaPoista
 8. Kiitos viesteistänne :)

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)