keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Oi ihana syntymäpäiväViimeinkin sain käsiini kuvassa olevan joulukirjan. Kukkiakin olen saanut, oikeita ja yhden virkatun -kiitos niistä ja muista muistamisista :)
Lapsena marraskuinen syntymäpäivä harmitti, kun lahjaksi ei saanut mitään kivoja (kesä)pihaleluja, pahimmassa tapauksessa jostain paketista tuli jopa aluskerrasto ;D.
Nyttemmin tämä ajankohta synttäripäivälle on ollut minusta oikein oivallinen...jouluvalmistelut kodin osalta lähtevät mukavasti käyntiin aina heti synttärin jälkeen. Joulutunnelmaa on useana peräkkäisenä vuotena tuonut lahjaksi saatu valkoinen amaryllis. Synttäripäivänä herkuttelen joulun ekoilla suklaakonvehdeilla. Ja synttärilahjaksi voi aina toivoa jotain kivaa jouluun liittyvää!
Possutauti alkaa olla selätetty, ja huomenna pääsen vihdoin ihmisten ilmoille. Hoitamaan rästiin jääneet asiat! Tekemään ehkä ihan pienen kierroksen kirppikselle. Hiplaamaan jouluihanuuksia sisustuskauppoihin.
Tietääkö kukaan, saako jostain suomalaisesta nettikaupasta Greengaten Selma-lattekuppeja? Elsas Hem niitä myy, mutta 19e toimituskulut on aika paljon...
Kynttilänvaloa, iloa ja mukavaa oloa päivääsi :)

9 kommenttia:

 1. Tuo kirja on niin herkku, monta kertaa jo lukenut sen kannesta kanteen! Valkoinen amarylliskin on lempparini. Viime vuonna hankin pari ikeasta, ja ne kukki ja kukki ja kukki.. Toivottavasti tänä vuonna yhtä hyvää laatua.

  Kiva että olet jo parantunut!

  VastaaPoista
 2. Onnea Onnea!!

  Jos et löydä niitä kuppeja Suomen markkinoilta niin voisin tulla tilauskimppaan ja jakamaan postikulut Elsasille

  VastaaPoista
 3. Ihana kirja, totta:) Paljon onnea sulle♥

  VastaaPoista
 4. Lämpimät synttärionnittelut!

  Ollaan melkein syntymäpäiväkaimoja ja Skorpioneja.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Tuo kirja on tosiaan ihana ja kuvasi ihanan valoisia näin harmaana päivänä.

  VastaaPoista
 6. Onnea Onnea! Kivoja perinteitä on sinulla synttäreihin muodostunut. Minä olen muuten myös marraskuun lapsi ;) Synttäripäivä on kyllä kiva pieni syksyn välietappi ennen jouluvalmisteluja. Ja kiva kuulla että the tauti on selätetty!

  VastaaPoista
 7. Myös minulla on toi kirja joka on kyllä oikein mukava ja inspiroiva! Valkoinen amaryllis on yksi lemppareistani.
  Jos löydät niitä kuppeja jostain niin kerro myös minulle, myös minä olen niistä haaveillut!!

  VastaaPoista
 8. Heippa ja KIITOS onnitteluista :)
  Nyt olen jo lueskellut tuon joulukirjan, ja se on toden totta ihana! Amarylliskin availee nuppujaan hurjalla kiireellä. Olispa se viileä lasiveranta ;)


  Nanna, kiitos, tarjouksesi otetaan vastaan mielellään...ainoa pulma on se, että Elsalla löytyy vain 2kpl noita Selmoja. Varmaan säkin haluat enemmän kuin yhden mukin? Odotellaanko josko sinne tulisi niitä lisää?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)