sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Tuleekohan ylläolevista virityksistä jotain pukinkonttiin??? Kiinteitä silmukoita, koukeroisia kulmia, rakkaudella iltaisin salaa virkattu...ja nyt päivänvalossa salaa kuvattu ;-)Lasten ekat joulukortit tänä vuonna, menossa opelle ja kerhotädille...Saakohan joku tällaisen jouluna? Herra Wong ja kireäilmeinen rouva...löytyi Porvoonreissulla alekopasta. Tykkään siitä!
Suloista sunnuntaita :-)


6 kommenttia:

 1. Kivoja, rakkaudella valikoituja lahjoja. Joulun alla on juurikin ihanaa, kun saa salassa näperrellä =D Ihan massua kutkuttaa. Mulla on muutama lahja auton takaluukussa, ettei vaan salaisuudet paljastuisi =D

  VastaaPoista
 2. Hmmm. Mitä tuleekin, kauniit on ainakin värit.
  Lapset ovat selvästi tulleet äitiinsä. Kauniita joulukortteja!
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Työniloa noiden joulujutskien kanssa! Herää sinäkin niinkuin minä kuudelta (ilman kuumetta) ja hipsi alas käsitöitä tekemään!
  Mukavaa alkavaa parempaa viikkoa! Täällä bongaillaan taas Tukholman ostospaikkoja! =))

  VastaaPoista
 4. Ihania jutskia:) Mullakin on ollu ihan ihmeellinen inspis joululahjojen tekoon ja paketointiin... Kivaa:)

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja täällä. Tuo neulehomma näyttää niin nätiltä ja vaaleansininen värikin. Olen nyt ihan ihastuksissani vaaleansiniseen. Tänä syksynä harmaa ja vaaleansininen jotenkin kutkuttelevat entistä enemmän.
  Näin muuten just tuon saman lelun tänä syksynä Århusin Gamle By museon kaupassa! Lapselle ostin saman valmistajan sammakon ja linnun (sellaisia käyntiinvedettäviä juttuja). Lapsi oli siellä kaupassa ihan ihmeellisen kiintynyt noihin.

  VastaaPoista
 6. Moikka, kiva kun jätitte viestin :)

  Kaima, auton takaluukussa on mullakin ollut joskus joitain lahjoja piilossa. Toimiva jemma :)

  Emilia, kiitos :) Saa nähdä, mitä tulee...ei vaan, on mulla ihan plan olemassa. Näytän sitten valmiit!

  Nonna, mitä, heräätkö sä kuudelta tekemään käsitöitä!!!! Mä en voi tarttua koukkuun ennenkuin lehti on luettu ja kolme kuppia kahvia juotu...

  Mari, joululahjojen tekeminen on tosiaan kivaa :) Mä en ole ennen tätä joulua tehnytkään mitään lahjoja itse (paitsi lapsena ja sitä ei nyt lasketa), koska viime joulun aikaan en, eh, osannut vielä virkata ja neulomisen kanssakin oli vähän niin ja näin...

  Anu, vaaleansininen ja -turkoosi on mun lempparivärit, joten niitä näkyy meillä hiukan joka paikassa...
  Nyt tajusin, että olet varmaankin se bloggaaja, jolta kyselin tanskanmatkavinkkejä joskus, mutta sitten en löytänytkään takaisin blogiisi...Ja mulla on muuten myös sellainen kana, hih.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)