keskiviikko 30. joulukuuta 2009


Keskimmäisen huoneen nurkkaus. Sänky sai yllensä valkoisen maalin syksyllä, kirjoituspöytä komeilee vielä(kin) kellertyneen mäntyisenä. Odottaa maalausintoa. Kummallista, miten aloittaminen saattaa ollakin joskus niin vaikeaa, vaikka itse maalaaminenhan on nopeasti tehty!
Isompien huoneisiin on suunnitteilla lisäremonttia. Kuopus peri esikoiselta sängyn, ja esikoiselle oltiin suunniteltu sänkyä vanhasta keittiön sohvasta, joka on tällä hetkellä ulkokuistilla. Noh, sohva on aika huonossa kunnossa, joten se saanee jäädä ulkosohvaksi. Kuopuksen huoneen leikkisängyn innoittamana keksin, että mieshän voisi nikkaroida esikoiselle sängyn samalla tyylillä, ja sänkyalkovin jatkeeksi vielä vaatekaapit. Nythän tytöillä on vaatekaappeina talon alkuperäiset, kamalat kaapinkrohjakkeet, jotka on ehostettu valkoisella maalilla (huonolla menestyksellä). Ja jotka vievät kauheasti tilaa. Matalassa osassa huonetta oleva kaappi toimii varmasti paremmin tilankäytön kannalta. Ja muutenkin...
Keskimmäisenkin huoneeseen tehdään todennäköisesti vaatekaappi samaan tapaan. Kaapin- ja sängynrakennus alkanee ihan lähipäivinä! Maltan tuskin odottaa, että ne nykyiset kaapit saadaan pois lasten huoneista...
Hauskaa päivää :)

12 kommenttia:

 1. Löysin blogiisi Hanniksen kautta ja tulin kurkkaa... Kivalta näytää! :)

  Mukavia hetkiä loppuvuoteen ja ONNEKASTA UUTTA VUOTTA 2010!

  VastaaPoista
 2. Maalaaminen on kyllä kivaa ja sillä saa niin uutta ja kivaa aikaseksi. Innostusta tässä kans odottelen. Eteisen piironki pitäisi maalata valkoiseksi ja vaihtaa laatikoihin kauniimmat nupit. Oikein kivalta näyttää teillä.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää, myös kuopukseni mielestä. Hän istuu sylissäni ja sanoi, että haluaa myös tuollaisen huoneen, äiti voisitko ostaa ;)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Meille tulossa yläkertaan pojan huoneeseen sellainen sänkyalkovi-systeemi ja kaappia siihen yhteyteen myöskin. Katsotaan nyt miten se saadaan niin ahtaisiin tiloihin toteutettua... Innolla jään odottamaan teidän toteutusta :)

  Mukavaa uutta vuotta 2010!

  VastaaPoista
 5. Mistä olet ostanut tuon kivan yölampun? :)

  VastaaPoista
 6. Oi, miten söpöä! Onko pupu saanut uudet vaatteet pukilta?

  Minäkin odotan mielenkiinnolla sänky-/säilytysratkaisuanne, että voin sitten kopioida tänne naapuriin!

  Mukavaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Ihanan rauhallinen värimaailma. Ja mielenkiintoisia suunnitelmia jatkossa.

  VastaaPoista
 8. Moikka, lamppu on Onnipuodista ostettu! Vastaus vähän myöhässä, pahoittelut...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)