lauantai 19. joulukuuta 2009

Teimme eilen löytöretken Fidaan, minä ja Nonna. Ainoa -mutta sitäkin mieluisampi- löytöni on tuo vanha rumpu (3,5 euroa).
Joulukuusikin kannettiin sisälle ja voi sitä iloa, jolla lapset koristeita kuuseen ripustivat! Keskimmäinen, 5v, sanoikin, että "tulee melkein itku kun on niin ihanaa kun kohta on jo joulu". Kuusen juurella ovat käyttövalmiina pikkuiset huopikkaat, jotka nuorimmainen vähän väliä vetää jalkoihinsa...Huopikkaat on saatu aikoinaan esikoiselle tädiltäni, joka löysi ne erään vanhan talon vintiltä. Kuusesta en nyt saa kokokuvaa, koska se on ikkunan edessä, ja juuri siitä kyseisestä ikkunasta on niin rumanen näkymä naapurin seinää kohti, etten tahdo sellaista tänne laittaa...
Pikkuinen muovinen enkeli on oma jouluaarteeni, koska se on ensimmäinen joulukoristeeni. Sain sen mummolta joskus lapsena.
Lapset mummilassa yökylässä, täällä kotona alkamassa perusteellinen joulusiivous. Illalla on tarkoitus maalata portaat, ihanaa. Lahjatkin on jo paketoitu. Voidaan siis maalausurakan jälkeen vain löhötä sohvalla ja katsoa taannoin tallennettuja Kumman Kaa -jaksoja :D
Hauskaa viikonloppua :)

6 kommenttia:

 1. Täsmäostoja... Kenenkähän termi tämä olikaan, viitaten kirppisostoihin? Hienoja löytöjä teimme!

  Ihanasti on neiti kihara kommentoinut joulutunnelmianne. Kyllä ne lapset sen joulun tuovat!

  Mukavaa iltaa! Täällä lenkki takana ja siivous edessä...

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis tuo rumpu! Ihan täydellinen. =)

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja teillä taas. Rumpu on aivan ihastuttava löytö!! Huopikkaat on ihania! Olen niitä yrittänyt bongailla, mutta kun uutena maksavat kukkarolleni vielä liikaa.

  Meilläkin on aloittu joulusiivoja ja huomenna olisi tarkoitus saattaa ne loppuun. Mahtavaa kun saatte maalattua portaanne jouluksi. Ihan innolla odotan kuvia. Meillä kun portaiden maalausta ei ole hetkeen edes harkittu, kun näkemys on hukassa ;) Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 4. Tuntuu niin hassulta lukea sana "rumanen" täältä, kun käytän sitä itsekin :D

  Lapsena taisin itse asiassa juuri jouluna sanoa sen ensimmäistä kertaa, avatessani pakettia, josta paljastui joko karvasomisteinen hattu tai hanskat.. en ole ihan varma. Täytyy kysyä äidiltä.

  p.s. Rumpu ON löytö!

  VastaaPoista
 5. Ihania viikonloppusuunnitelmia. Rumpu on todella kaunis ja vanha enkeli aivan ihana. Että onkin säästynyt!

  Mukavaa neljättä adventtia!

  VastaaPoista
 6. Kauniita jouluisia kuvia. Mitä tuo teidän lattia muuten on, näyttää tosi hyvältä.

  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)