lauantai 24. tammikuuta 2009

Blogi- ja remonttitauon aikana...



...olen aloitellut yli viidentoista vuoden tauon jälkeen virkkausta ja kudontaa. Ja jäänyt (hih) koukkuun :) Tässä harrastuksessa on vaan se vika, että kun ihan nopeasti vaan virkkaa ihan vähän vaan, aika kuluu huomaamatta niiden "parin" kierroksen kanssa...ja kun meillä ei valitettavasti ole sen enempää kokkia kuin sisäkköäkään, on useampana päivänä säntäilty edestakaisin hosuen ruoanlaiton, pyykkihuollon ja edes jonkinlaisen järjestyksen edistämiseksi.
Mutta onpahan rentouttavaa puuhaa! Saavutuksinani on villasukan (esikoiselle) varsi kantapäähän saakka ja huimat kaksi virkattua ruutua ja kaksi virkattua kukkaa. Lisääkin ruutuja kai tarvitaan, jos tahdon kesäiltoina kietoutua omatekoiseen villatäkkiin...onneksi virkkausopettajani asustaa naapurissa, koska ohjeet jotenkin kummasti unohtuvat jatkuvasti...

Kotikone on yhä huollossa, odottaa uutta emolevyä. Toivottavasti saan sen pian takaisin...Remonttirintamalla vaisua, mies työreissaa niin vietävän paljon, ettei vähiä yhteisiä iltoja ja viikonloppuja raaski käyttää remonttiin. Tosin eiköhän taas pian päästä vauhtiin, kun illatkin alkavat valoistua ja energiaa alkaa löytyä (siis raivoenergiaa, kun mikään ei ole ihan valmista ;) ja tavarapaljous velloo ympäri kotia...)

Ihania pakkaspäiviä teille ihan jokaiselle!

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Hyvää Uutta Vuotta...

...Teille kaikille blogissani vieraileville!
Joulu ja Uusi Vuosi on nyt perusteellisesti juhlittu, kuusikin jo pihalle kannettu ja nyt voikin alkaa kevättä odottelemaan ;)
Blogini on ollut viikkotolkulla puolipakollisella tauolla, joka jatkunee vielä hetken. Kotikoneemme on oikutellut alkusyksystä saakka, ja jossain välissä uskoin sen johtuvan huonoista nettiyhteyksistä, mutta syyllinen onkin ollut rakas läppärimme, joka on nyt huoltoon lähdössä. Lisäksi oli sitten jouluhässäkkää, remonttikin otti ison harppauksen eteenpäin -saunaan päästiin aatonaattona, vessa valmistui alakertaan ja jotkut alakerran seinät saivat paneelia ja maalia pintaansa. Eli uutta näytettävää on sitten, kun saan oman koneen takaisin. Jos ihan kauhean kauan menee, voin kai kuvia laittaa tältä miehen työkoneeltakin, mutta mieluummin hoidan blogia omalta koneelta käsin...onneksi sentään pääsen teidän muiden blogeja seurailemaan :)

Mukavia talvisia päiviä :)