maanantai 4. tammikuuta 2010Joulupukki toi minulle tämän ihanan kirjan, jota oli toivonutkin. Siinä tuli mukana valmiiksi leikatut kankaat kivaan kesäkassiin. Sopii hyvin minulle, sillä vaikka tykkäänkin ommella, inhoan mittaamista ja kankaiden leikkaamista! Kirjassa on muitakin kivoja ja ainakin minulle toteuttamiskelpoisia ohjeita. Ja nätit kuvat, värikästä silmänruokaa.

Nyt, kun joulujutut on muutamia hyasintteja lukuunottamatta korjattu pois, tekee mieli laittaa jo kaikkea vaaleansinistä sinne tänne. Ostaa kimppu tulppaaneja. Vahdata päivän pitenemistä.
Keittiöön räväytin vanhan vaaleansinivalkoisen vahakankaan, ja tuohon sohvalle sinisävyisiä tyynyjä (yksi tyyny on kokeeksi päällystetty Kidstonin astiapyyhkeellä...josko se pääsisi välillä tyynynpäälliskäyttöön???). Vaikka se punavalkoinen onkin kiva joulunajan väriyhdistelmä, niin jotensakin huojentuneena katselen taas näitä vaaleansinisiä juttuja. Sillä se joulun väistyminenhän tietää pian jo kevättä ja kesää, eikös vaan ;-)


6 kommenttia:

 1. Täälläkin odotetaan kevättä :)

  Minä puhkuin tänään ompeluintoa vain huomatakseni, että ompelukoneeni on Unelmassa. Ompelu jäi siis haaveeksi tällä kertaa.

  Selailin tuota kirjaa viimeksi kirjakaupassa ja aprikoin, ostaisinko sen. Vielä se jäi kauppaan, mutta ehkäpä käin ostamassa sen kuitenkin

  VastaaPoista
 2. Jihuu, kevättä kohti tosiaan mennään hitaasti mutta varmasti :)
  Meillä on kotona vielä hyasintit ja amaryllikset täydessä kukassa, mutta lulenpa, että tulppaaneja saattaa pian meiltäkin löytyä ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo kirja tarviikin hankkia!
  Ostin sen edellisen ja ollut ihana...tosin mitään en siitä ole vielä tehnyt.

  VastaaPoista
 4. kevät se tosiaan on jo tulossa. päivät pitenevät ihmeellisesti, ja välillä pitää oikein tarkistaa kellosta, että mitä vurokauden aikaa eletään.
  Sisustusta on kiva uusia kevään korvalla.
  Minulla myös tuo kirja ja olen ihan tykännyt (Kidston fani kun olen).
  Astiapyyhetyyny näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Kirja näyttää ihanalta! Täytyypä metsästää se jostain.

  Minunkin tekee mieli laittaa vaaleansinistä. Jotenkin sopii tähän lumiseen talvitunnelmaan.

  VastaaPoista
 6. Kevät on ihanaa aikaa. On kyllä tää talvikin ihan jees;) Ihanat kuvat. Kirjasta tykkäisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)