keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Valkoisia ja vihreitä!


Viikonlopuksi ostin Citymarketista kaksi hiukan vetkulan oloista tulppaanikimppua halvalla. Epäilevin mielin, mutta kun halvalla sai...Ne yllättivätkin iloisesti! Varret napakoituivat imeytyskäsittelyssä ja kukat aukesivat nupulta kauniisti. Ovat vasta nyt alkamassa nuupahtaa. Toisin taas kävi muutama viikko sitten, kun ostin kukkakaupasta tulppaaneja -aika hintavia verrattuina marketin kukkiin- ja ne menivät huonoiksi kolmessa päivässä. Mur.
Lautasellakin sattui olemaan samoja sävyjä, joten räpsäisin muutaman kuvan...Salaattia kuluu mukavia määriä ja sokerintuskakin alkaa kai hellittää -ainakaan en enää joka ilta nukkumaan mennessäni haaveile vesi kielellä Fazerin vadelmamunkeista, donitseista, suklaakonvehdeista tai muusta herkusta. Tietysti asiaan vaikuttaa myös, että sain luettua loppuun kirjan, jossa syötiin ihan koko ajan herkkuja (Janet Evanovichin dekkarisarja palkkionmetsästäjä Stephanie Plumista. Suosittelen!!!!).

Nyt menen valmistamaan iltapalaa lapsille: lupasin leipoa lasten kanssa perunalepuskoja. Ehkä joudun yhden maistamaan itsekin, nam...

9 kommenttia:

 1. Tulppaanisi ovat tosi kauniita, hinta ei tosiaankaan tarkoita aina laatua. Itsekin olen sen usein huomannut ja harmitellut, kun kukat nuupahtavat samantien.

  VastaaPoista
 2. Nuo valkoiset tulppaanit ovat sitten ihan mahtavan kauniita. Liinakin on niin keväinen ja raikas. Tahtoo, tahtoo

  VastaaPoista
 3. Oi, löysit valkoisia tulppaaneja... Minä jouduin tyytymään samaisesta kaupasta pinkkeihin, tosin tykkäsin niistäkin. Kaunis tuli tuosta edellisen postauksen kaapista!

  VastaaPoista
 4. Mistä löytäisi aviomiehen joka jaksaisi työpäivän jälkeen puuhastella vielä maalisudin kanssa, todella hienoja nuo kaapit..Tiina

  VastaaPoista
 5. Kotisi on ihanan vaalea ja kaunis.
  Valkoisia tulppaaneja minäkin kävin maanantaina 2 nippua ostamassa ja vielä ovat ihan hyvässä kunnossa.

  Hyvää loppuviikkoa!!!

  VastaaPoista
 6. Oh your tulps photos are lovely!!!

  Best wishes
  Yvonne

  VastaaPoista
 7. Tulppaanit ovat tämän hetken kukkia.. sillä minäkin ostin niitä marketista, kun halpoja olivat. Tällä kertaa vaaleankeltaisia kerrottuja.. ja niissä on muuten jännä sitruunainen tuoksu : )

  VastaaPoista
 8. Tää on tuttua, että ennen nukkumaanmenoa ei pitäisi lukea kirjoja, joissa kuvaillaan ihania herkkuja. Pakko kipittää alakertaan tekemään edes yksi voileipä. Välttäkää erityisesti Raija Orasen Maan aamu-sarjaa. Mutta nuo valokuvasi saivat himoitsemaan jotain ihanaa vihreää salaattia.

  VastaaPoista
 9. Cittarin tulppaanit on ilmeisesti pysyvästi hyvälaatuisia, ostin nimittäin niitä ison nipun jouluksi ja kestivät todella hyvin joulunajan. Olin varautunut siihen, että nuupahtavat muutaman päivän jälkeen, kuten kukkakauppojen tulppaanit usein tapaavat tehdä. Täytyy siis mennä taas Cittarin kautta seuraavan kerran, kun tulppaaneita kaipaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)