torstai 18. helmikuuta 2010

Back to basics: valkoista välillä tännekin! Olen niin myyty tälle mekolle. Ehkä paras ikinä. Voisin ottaa koko malliston...hinta vain rajoittaa. Onneksi samaa tyyliä löytyy kohtuulliseen hintaan muualta.
Narsissit sain kukkimaan ja niistä riitti maljakkoonkin. Haluaisin säästää sipulit ja istuttaa ne omaan pihaan, mutta en oikein ole varma, miten pitää tehdä. Istutanko keväällä? Kuivatetaanko sipulit (muistan, kun meillä kotona jotain kukkasipuleita nostettiin kesäksi varastoon ja istutettiin syksyllä uudestaan)?
Loppuun vielä: kannattaa poiketa siellä Enfantissa. Kohtuuhyvä valikoima Greengatea, myös kevään uutuuksia. Tein kotiin ja veneeseen löytöjä sekä ale-löytöjä, ja peltipurkkikokoelmani karttui myös.
Niistä lisää myöhemmin :)
Ihanaa päivää!!

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko! Olen myytynä minäkin sille...:)
  Narsissit muistaakseni kylvetään kevällä, mutta tämä veikkaus voi mennä metsäänkin.. :D

  VastaaPoista
 2. Minä olen keväällä hankkimani sipulikukat tavannut säilyttänyt kukkimisen jälkeen jossain kaapissa ja laittaa ne maahan heti kun se sulaa.
  Mekko on aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Onko merkki OddMolly?????
  vaikuttaa kuin olisi.....
  -Anne

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko ja kauniita kuvia!

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Tänään postissa pitäisi tulla täsmälleen sama mekko mulle :-)
  Odotan nin paljon etä pääsen kokeilemaan sitä..

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Satuin kurkistamaan blogiisi pitkän tauon jälkeen ja ajattelin, että minun on pakko kirjoittaa kommentti "Aivan ihana mekko", siis juuri samoilla sanoilla millä huomasin sitten edellistenkin kommentoineen!=)Anna

  VastaaPoista
 7. Ihanat narsissit ! Ja kyllä tuo mekkokin on kaunis...
  Jos narsissin lehdet ovat vielä vihreitä keväällä, kun lumi on sulanut, istuttaisin ne silloin pihalle. Jos lehdet ovat kuivuneet ruskeiksi, istuttaisin ne vasta syksyllä.

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo mekko, hypistelin sitä myös tässä eräänä päivänä. Vaan eipä olisi minulla niin paljon tuolle käyttöä, että raaskisin maksaa. Mutta ihana joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista ja vinkeistä narsissinsipulien suhteen!

  Mekko on Odd Molly. Luulen, että siitä tulee lempparivaatteeni. Se onkin jo ollut ahkerassa käytössä!!! Täällä kotona lasten kanssa riittää kyllä ihan kotiäidin lökäpöksy-look ;D mutta kun lähden ihmisten ilmoille, on ihanaa pukea jotain naisellista ja hempsakkaa päälle...

  Mukavaa sunnuntaipäivää :)

  VastaaPoista
 10. Nyt täytyy vielä kommentoida ja kysyä, että mistä oletkaan mekon hommannut?? Tilannut jostain? Myydäänkö näitä missä?? Rupesi nimittäin itselläni tekemään mieli samanlaista! :)

  VastaaPoista
 11. Moikka Saara! Tilasin omani Nelly.com -kaupasta. Googleta Odd Molly (Fonda dress on koltun nimi) niin varmaan löydät jotain vaihtoehtoja? Tai jos joku tietävämpi osaisi neuvoa?...Onnea mekon metsästykseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)