perjantai 5. helmikuuta 2010

Kesähaaveita...

Moi taas! Pikku lomanen teki ihmeen hyvää koko perheelle. Tuli nukuttua pitkiä yöunia, syötyä herkkuja ja ennenkaikkea vietettyä aikaa yhdessä.
Lomajutut jäivät päälle pahemman kerran. Nyt haaveilen jo ensi kesästä ja pitkästä lomapurjehduksesta. Ihanasta vapauden tunteesta, kun vene irtoaa laiturista. Hetkestä, kun moottori sammutetaan, purjeet nostetaan ja kuuluu vain veden kohina. Aurinkoisista päivistä merellä. Navakassa sivumyötäisessä viilettämisestä. Leppoisista päivistä venekerhon saaressa. Ahtaasta asumisesta veneessä. Tunnelmallisista iltasadunlukemisista kynttilälyhdyn valossa. Nukahtamista keinutukseen ja tuulen vonkumiseen mastossa myrskyisänä iltana. Samoin hivenen isommasta veneestä ;)
Talvi joutaisi jo mennä. Johan sitä on riittänytkin...
Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Oi, ihanan kesäisiä kuvia ja kesäisiä haaveita! Tämä talvi saisi minun puolestani loppua heti. Mutta kestää ehkä hetken kun tämä lumimäärä sulaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä irtiotolta!

  Tänään kuraisen loskan lentäessä auton tuulilasiin, mietin minäkin kaiholla vihreää nurmea ja kirkasta järveä....

  VastaaPoista
 3. Oih! kuulostaa ihanilta kesäunelmilta! Itse en ole koskaan purjehtinut, mutta tuollainen tunnelmakuvaus houkuttaa kokeilemaan.

  VastaaPoista
 4. Mun unelmaloma on myös tuota samaa! Puuttuu vaan se vene... Onneks mun vanhemmilla on saarimökki, vaikka onkin tosi alkeellinen paikka. Ja vaikka ei siellä taas varmaan vähään aikaan käydä näiden vaavi-ikäisten kanssa. Mutta jos olis minusta kiinni, meillä olis myös se vene!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa niiin ihanalta. Olen lapsuudessa ja nuoruudessa viettänyt paljon aikaa merellä ja saarissa ja välillä tulee kova kaipuu merelle.

  VastaaPoista
 6. Voi tuota kesää ja merta! Minäkin eksyin selailemaan juuri omaa postaustani tehdessä kesäkuvia ja voi miten ihanalta ne näyttivätkään. Olisi kyllä kivaa joskus päästä kunnon purjeveneellä purjehtimaan. Meillä kun miehen äidin mökkisaareen pääsee liian nopsasti, 20 minuutissa ja muuten ei juuri tule sitten lähdettyä merelle. Siellä saaressa on muuten vieraslaituri/retkisatama tms. (on majakkasaari) ja siellä laiturin kupeessa on aina niin ihana tunnelma. Porukkaa tulee ties mistä ja pienimmät seilaajat matkaavat äidin rintarepussa ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanalta kuulostaa tuo purjehdusreissu, kesää odotetaan täälläkin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat merelliset kuvat! Kesää odotellessa..

  VastaaPoista
 9. Oi hyvänen aika, tämä on kyllä kun pumpulipilveen tulisi, joka kerta kun avaan blogisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)