sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäistä...


...täältä minulta myöskin teille kaikille! Tähän saakka on ollut kivaa ohjelmaa joka päivälle, kiitos ystävät hauskasta seurasta :)
Huomenna sitten rauhoitutaan ja levätään.  


Tein muuten pihallamme ihania löytöjä: lumikelloja suuren lumivuoren takana. Sinivuokon karvaisia nuppuja pälvikohdassa. Kevätesikon alkuja. Krookuksien varsia seinustalla. Sepelkyyhkyn kujerrusta. Mustarastaan huilukonsertti. Se on kevät nyt!


Arvonta on suoritettu ja Onnetar suosi numerolla 10 kommentoinutta eli Heidi K:ta. Onnea Heidi :) Osoitetetiedot voit laittaa osoitteeseen Lovingwhitehanni@gmail.com, ja samalla toiveesi haluatko Greengaten pyyhkeen vaiko ne Himlat. Kiitos kaikille osallistujille, teitähän oli oikein hurja määrä, vaikka voitto olikin taas astiapyyhe ;)

p.s. Onko teillä muilla kokemuksia leikkonarsissien allergisoivuudesta? Meillä kaikilla kurkku turpoaa tai silmiä tai nenää kutisee, kun tuo kuvien kukkakimppu on sisällä. Vai voisiko syypää olla freesia? Olen ihan ihmeissäni koska en ole ennen huomannut mitään vaikutusta kukilla...pajunoksatkin on jo heivattu ulos joten niistä tuskin on kyse...outoa.

5 kommenttia:

 1. Molemmat kukat ovat allergisoivia, mutta narsissin varresta vuotava "räkä" tekee useimmiten juuri ihoärsytystä.

  Kauniita kuvia ja ihania kevään löytöjä olet ehnyt ulkona!

  Rauhallista pääsiäisen jatkoa! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana kevät jo siellä. Täällä pohjois-pohjanmaalla on vielä reilusti lunta joka paikassa. Onneksi ne nyt kovaa vauhtia sulavat.

  VastaaPoista
 3. Minulla mennyt kaikki kevään merkit ohitse, pääsiäinen sujunut enemmän tai vähemmän sisätiloissa. Täytyy huomenna uskaltautua ulkoilmaan :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mulla kurkku ollut nyt viikon ihan turvonnut - samaan aikaan sisällä olleet pajunoksat (kuivassa, ei vedessä) sekä noi narsissit. Mutta kun vein narsissit pois, se olo helpotti. Eilen äiti toi vaan niitä lisää, pitää seurailla oireita. Musta ne oireet alkoi tulemaan vasta sitten, kun kukat olivat melko lopussa. Sama juttu tulppaanien kanssa, eli sitten kukinnan lopussa tulee oireita. Mutta mä olen siitepölyallergikko, joten siitäpä se varmaan sitten...

  VastaaPoista
 5. Happy Easter to you! Lovely pictures! Hugs Yvonne

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)