maanantai 3. toukokuuta 2010

Elämä voittaa :)Tervehdys blogiystävät! 

Tämä kevät on ollut aikamoista vääntöä tulevaisuuden suhteen (hih, ja ihan arjessakin on välillä väännetty tahdon peistä oikein urakalla uhmisten kanssa)...Nyt ajatukset ovat onneksi selkiytyneet. Ahdistus on vaihtunut tyytyväisyyteen! Epätietoisuus varmuuteen! Monta ihanaa vuotta eletty ajanjakso  on nyt päättymässä ja uusi alkaa. Voi kun olisinkin jaksanut aina uskoa siihen, että asiat järjestyvät parhain päin, sillä juuri niinhän tässä kävi :)

Kodin laittaminen ja sisustaminen, remontista nyt puhumattakaan, on ollut myös tauolla. Kohti valkoisempaa ja harmonisempaa värimaailmaa olen taas menossa, joten värit saavat kyytiä ja tilalle vaaleaa, haaleaa, hentoa, kesäistä tunnelmaa.

Vaikka remppa ei etene, niin pian täällä alkaa saneeraus ja syynä on tuo sivun yläkulman veitikka, Coton de tulear -rodun edustaja Onni, joka muuttaa luoksemme muutaman viikon kuluttua! Kaikki ylimääräinen kannattaa pitää poissa näkyvistä (ah? siistiä? ei enää tavarakasoja?), olettaisin näin ensikertalaisena koiranomistajana? Olisko hyviä vinkkejä muilta elämää pennun kanssa kokeneilta?

Elämä siis hymyilee taas, vaikka sinne Köpikseen ei päästykään -vielä. Siitä postaus tulossa, aikamoinen farssihan se lähtöyritys oli :D

Iloa päivääsi :) 


7 kommenttia:

 1. Ihanan positiiviset fiilikset täällä. Taidanpa napata niitä hiukan mukaani... :)

  Ja voi, kuinka suloinen Onni. <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Kunhan pikkuiselle on valmiina niita omia juttuja ja leluja, joilla on lupa leikkiä, säästyy talon arvotavara pikku hampailta :) Suloinen Onni!

  Aurinkoista toukokuuta ja kiva kuulla, että mieli on positiivinen!

  VastaaPoista
 3. Kyllä asioilla on tapana järjestyä;) Koirulit on kyllä niin ihania. Kolme niitä jaloissa viipottaa... Tuu nyt kurkistamaan mun uuteen blogiin:)

  VastaaPoista
 4. Joo, kun saisi itselleenkin aina (jokapäivä) tuollaisen positiivisen asenteen! Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta tulevasta perheenjäsenestä! Saako udella,
  löytyikö mieluinen työ/opiskelu? kenties sisustuksen parissa?!
  Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 6. Samanlaisia aatoksia minullakin :) Iloitsen kanssasi! Me hankimme koiran viime kesänä ja ensikertalaisia myös. Vinkkejä varmaan olisi paljonkin, mutta ehkä päällimmäisenä se, että opeta koira käyttäytymään heti siten kuin haluat sen myöhemminkin käyttäytyvän. Sillä pötkii pitkälle :) Ihanaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne, koiravinkeistä ja muistakin.

  Palaan omaan vanhaan työhöni, joten mitään sisustusjuttuja en pääse toteuttamaan kuin kotonani ;)

  Positiiviset fiilikset ja hyvät energiat vaan kiertoon! Välillä se vaatii hiukan keskittymistä, mutta on vaivan arvoista :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)