perjantai 25. kesäkuuta 2010


Hauskaa Juhannusta kaikille :)

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kuulumisia




Moi pitkästä aikaa! Blogi on jäänyt ihan täysin tämän (koira-)perhehulinan varjoon. Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut huimia juttuja, tosin lastenhuoneissa olleet vanhat kiinteät kaapit saatiin purettua. Keskimmäisen huoneessa on jo verhot sänkyalkovissa ja vaatekaapin edessä, esikoiselle laitto kesken. Molempien huoneissa on tällä hetkellä sellainen kaaos, ettei sinne viitsi kameran kanssa mennä...joten lopputulos tulee esittelyyn myöhemmin!

Nannalle kiitos muropurkkivinkistä, nyt tuo ihana turkoosi purkki koristaa keittiötä ja kätkee sisäänsä Onnin makupalat. Ajastin ja pikkukello löytyivät keittiötarvikekaupasta -juuri tuollaista ajastinta olen himoinnut ja sorruin oitis ostamaan sille kaveriksi hauskan kellon. Ihan vaan siksi, kun se on niin ihanan värinen!






Päästiin viikonloppuna miehen kanssa kahdestaan purjehtimaan. Onni oli ensimmäistä kertaa veneessä ja voi, miten se aluksi pelkäsi! Tottui kyllä pian :D
Oli kyllä tosi kivaa. Rentouttavaa. Oltiin ja nautittiin (paitsi kun kohtasin veneessä ison hämähäkin, joka oli muuttanut sinne asumaan meidän poissaollessamme. Ristihämähäkit on kyllä saariston kirous ja vitsaus). Puuhasteltiin veneessä. Pohdittiin, vaihdetaanko veneen nimeä ja päädyttiin pitämään vanha nimi. Eilen päästiin jopa hiukan kisaamaan toisen veneen kanssa ja vaikken mikään erityisen kilpailuviettinen olekaan niin olihan se hauskaa.

Nyt odotan jo innolla heinäkuun alkua, silloin meidän perhe muuttaa veneeseen kolmeksi viikoksi. Ihanaa. Reittisuunnitelma on tehtynä: Kierrellään Kemiönsaaren ja Dragsfjärdin tuntumassa. Siellä oli satamaoppaan tietojen nojalla monta kiintoisaa kohdetta! Väljä aikataulu, pienet päivämatkat, satamissa kivaa puuhaa lapsille...eiköhän noilla eväillä onnistu! 
Anon säidenhaltijalta sopivia sivumyötäisiä tuulia, auringonpaistetta ja lämpöä...

Nyt on pakko ryhtyä siivoamaan kotiinpaluukaaosta. Hauskaa päivää!

p.s kiitos vielä jokaiselle edellisen kommenteista!

maanantai 7. kesäkuuta 2010


Löytö Prismasta: kimppu pioneja edullisesti, olisiko ollut seitsemän euroa! Hurmaava tuoksu ja niin kauniit kukat -ehdoton lempparini puutarhakukkien joukossa.

Oman pihan vanhoissa pioneissa on lupaavasti nuppuja. Mahdammekohan vain olla heinäkuussa kotona, kun ne kukkivat...Oneksi niistä on sentään iloa naapureille! Viime kesänä nappasin yhden kukan mukaan veneeseen, täytyy varmaan tehdä samoin tänä vuonna.

Viikonloppuna piti veneillä, mutta vauva sairasti: Onni oksenteli koko lauantain ja sitä piti lopulta käyttää eläinlääkärillä nesteytyksessä. Oli aika surkeana pikkuinen ja me ihmeissämme...Kuljin koirasen perässä pesuaineen ja talouspaperirullan kanssa ja siivosin sitä mukaa kun oksennusta tuli. Nyt pikku heiluhäntä on jo onneksi kunnossa: riehuu ja remuaa vanhaan malliin!

Mukavaa alkanutta viikkoa :)



tiistai 1. kesäkuuta 2010

Hiukan ompelua vaihteeksi

Kaikki aika tahtoo mennä ulkotöihin tällaisina kauniina päivinä. Olen kärrännyt viime aikoina lukemattomia kuormia vuohenputkijuurakkoja pois pihaltamme ja istuttanut uusia ruusupuskia sekä perennoja. Tänään innostuin kitkemisrupeaman jälkeen tekemään Onni Koiraselle uuden päällisen sen sänkyyn. Sänky on pieni säkkityyny, jonka ostin tässä keväällä Fidalta Onnia varten -juuri sopiva löllykkä koiravauvan maata.




Ihanat syreeninoksat ilahduttavat tuoksullaan maljakossa. Kiitos Nonna :) Oma syreeni kukkii tänä vuonna kokonaisen kahden kukinnon verran joten sieltä ei maljakkoon saakka riitä. Tarvitsee varmasti kalkita ja lannoittaa pensasparkaa...



Koiran korvikkeena sängyssä päivystää possunen -Onni itse meni sohvan alle "luolaan" nukkumaan, kun vein sen tyynyn kuvausta varten.



             

Hauskaa kesäkuun ensimmäistä päivää :)