tiistai 28. syyskuuta 2010

 Se on taas sairaspäivä täällä! Tällä kertaa kuopus kuumeilee nuhaansa ja Onni Koiranen oksentaa. Omakin olo on hiukan flunssainen, mutta onneksi tuntuu olevan ihan peruspöpö nimittäin:

Perjantaina olis lähtö Köpikseen, jiihaa. Kolme kauan odotettua päivää hyvässä seurassa. A-luokan matka tiedossa siis! Ihanaa :)

Otin ompelukoneen esiin, mutta en ehtinytkään kauheasti ommella... Yhden sydämen sentään tein ja vahvistin Onnin säkkituolin pohjapalan kunnolla kiinni. Oikeasti, jos haluaisin tehdä jotain isompaa, tarvitsisin ompeluun monta tuntia ihan omaa rauhaa. Ärsyynnyn, jos pitää keskeyttää työ vähän väliä.
Räpsin ihanassa syksyn valossa kuvia kotoa sieltä täältä:











Tässä muuten hyvä esimerkki vahakangaskommenteissa esille tulleeseen vinkkiin: Aika auttaa, tässäkin tapauksessa. Arvatkaa hämmästyinkö kun liinassa ei näy niin ketsuppitahran tahraa, vaikka se joskus oli oranssinkirjava.

Matkan jälkeen on muuten taas tulossa arvonta, nyt kiitokseksi kaikille kävijöille ja lukijoille joita on huima määrä kertynytkin :) 
Jos vaikka jotain ihan muuta kuin astiapyyhe tarttuisi mukaan Köpiksen puodeista teitä varten...

Hauskaa loppuviikkoa!

perjantai 24. syyskuuta 2010

...jatkuu...




...koska muitakaan kuvia ei nyt ole laittaa, saatte taas kerran katsoa tätä samaa kuosia...
Lattemukeja alkaa olla jo tarpeeseen ja ylikin, mutta näitä lasten käteen sopivia pikkumukeja en voinut vastustaa. Niistä on jo vuoden ekat glögitkin nautittu (tunnustan: pipareitakin  syötiin ja kuunneltiin parit joululaulut perheen tyttöjen kesken... -hiukan oli kyllä höppäsaara
-fiilis, en ole koskaan ennen syyskuussa kuunnellut joululauluja...).

Leppoisaa viikonloppua :)

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Onnea voittajalle...


Kuvassa vihdoin palkinto. Yllättäen samaa ihanaa suosikkikuosia ja kapistushan lienee (tomu)sokerisirotin.
Voittaja on yhdeksännen kommentin jättäjä, eli Hanna! Grattis ja leipomaan :)
Lähettäisitkö Hanna yhteystietosi (lovingwhitehanni@gmail.com)!

Ja kiitti ihan kauheasti neuvoista ja vinkeistä. Tulen kokeilemaan varmasti jokaista, sillä mitäpä ei nainen tekisi vahakankaansa eteen :D :D -kunhan nyt ensin hankin sen kankaan. Sitä ennen voin testailla niihin vanhoihin vahakankaisiin...

Hauskaa viikkoa :)

perjantai 10. syyskuuta 2010

Uusi suosikki ja arvontaa




Näköjään tarvitaan lapsen sairaspäivää, ettäehdin päivittämään blogiani ;-) eli jälleen kotona pikku nuhanenän kanssa. Täällä koetaan ja eletään nyt todeksi ruuhkavuosia joten bloginpidolle ei jää liiemmin aikaa, harmitus.

Viime viikonloppuna sain pitkästä aikaa ommeltua: tyynynpäälliset ja pussukan uudesta suosikkikuosistani, joka ei varmaan esittelyjä kaipaa.

Hiukan tekisi mieli ostaa vahakangaskin tuota kuosia, mutta. Meillä lapset räiskäyttää välittömästi ketsupit/tomaattikastikkeet vahakankaalle ja siinähän se läikkä sitten on ja pysyy. Välillä imaisee sekunnin sadasosassa värit, vaikka päivystäisin rätin kanssa vieressä. Lisäksi liina kellastuu painomusteesta aika pian eikä sekään mokoma lähde pois.

Miten te muut saatte vahakankaanne pysymään puhtaina vai saatteko tekään? Niksejä ja vinkkejä otan ilolla ja kiitollisena vastaan, jopa niin kiitollisena, että arvon kaikkien kommentoineiden kesken ensi viikolla pikku palkinnon.

Remonttiakin on suunniteltu (joo, niin aina) jälleen aloitettavaksi... Lähinnähän se tulee olemaan miehen kontolla, listojen naputtelua. Pikku fiksailuja on jo tehtykin ja kyllä ne pienetkin jutut vaikuttaa isosti kokonaisuuteen.

Nyt siivoamaan ja sitten kukkakauppaan.
Hauskaa viikonloppua :)