lauantai 16. lokakuuta 2010

Takit ojennuksessa!







Tänään päätin, että on vihdoin aika siirtyä talvipukeutumiseen. Tuulikaappi on pursunut välikausivaatetta, takkia, housua, fleeceä, villaa -kerroksia joka kelille. Ihme, ettei naulakot ole pettäneet...Kun nakkelin kaikki vaatteet eteisen käytävään, niistä muodostui kahden jätesäkillisen kokoinen vuori (jonka päällä Onni loikoili tyytyväisenä).

Miten meillä voi olla niin paljon ulkovaatteita? No tietysti siksi koska olen hamstrannut kirppiksiltä takkia ja housua, kun olen halvalla saanut. Hamstraus loppui tähän! Ihan turhaa olla viidet takit ja housut jokaiselle, kun aina käytetään niitä yksiä -tai kaksia- samoja!  

Nyt tuulikaapissa, joka siis todellakin on vain kaapin kokoinen, on esillä välttämättömin eli kaksi vaatekertaa jokaiselle lapselle ja mun oma ulkotakki. Ja tietysti kaikille
 on omanen kori pipoja ym varten. Kenkämeri velloo yhä lattialla ja kenkähyllyssä, taidan hyökätä sen kimppuun ihan pian.   

Hauskaa ja pirteää viikonloppua :)


sunnuntai 10. lokakuuta 2010







Tämänhetkinen lempiväri näkyy varmaan aika hyvin noissa kuvissa! Siis turkoosi eri sävyissään.

Tanskanreissun jälkeen Greengaten hempukat tyynynpäälliset joutui kaappiin odottamaan vuoroaan.

Joo ja lieköhän me kohta asutaan jossain vanhassa talossa maalla. Naapu näki asiasta enneunta ja mähän aina haaveilen maalaiselosta. Tässä sitä vaan lähiössä asutaan, vaikka maailma odottaa. Onko lukijoissa ketään maalle muuttanutta? Olis kiva kuulla kokemuksia? Siis kuinka arki sujuu, lasten koulut jne?

Nyt syömään, ja sitten vajoan sohvan uumeniin ruokalevolle Strömsön ajaksi :D

Leppoisaa sunnuntaita!

p.s. Ja hei, kiitos jälleen mukavista kommenteistanne. Olen vaan niin surkea vastaamaan niihin. Kuitenkin ne ilahduttavat suuresti!

torstai 7. lokakuuta 2010
















                                                                                           





                                                          








Kuvatunnelmia Kööpenhaminasta.

Olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. Sinne tyylikkäiden pyöräilijöiden sekaan: hankkinut kukkaköynnöksen omankin pyörän koriin, viilettänyt pitkin pyöräteitä lapset etulaatikossa kukkatäkkien alla matkalla  nautiskelemaan viikonloppubrunssia koko perheen voimin. Kööpenhaminassa maalainenkin melkein toivoi olevansa city-ihminen.  

 Kolme päivää, kaksi yötä,  pieni mutta täydellinen irtiotto...Kiitos Apirouva seurasta :)