tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pari lomakuvaa
Oltiin taas Tammisaaressa. Ilmat oli mahtavat, hellettä riitti ja me melkein asuttiin rannalla. Kävin kyllä yhden(!) kerran vanhaakaupunkia kiertelemässä, etanavauhtia ja pölkkyjalkoja perässä raahaten ;) On se vanha kaupunki vaan niin kaunis paikka. Oikeestaan koko kaupunki on eräs mun lemppareista! Muutaman kivan kirppislöydönkin kannoin sieltä kotiin, mutta kuvaan niitä kun intoa löytyy.
Kotiuduttiin eilen ja nyt hieron sormiani yhteen kuistiremonttia vartoessani. Vointi on ollut aika epämääräinen pari viime päivää, muistuttaa hiukan alun pahoinvointia, yöks. Tänään olen maannut sohvalla kaikki liikenevät hetket ja ihmetellyt mikä nyt on...Toivottavasti tää menee ohi, koska tekemistä riittäis vaikka kuinka!

Kivoja päiviä teille ♥

13 kommenttia:

 1. Siis tuo ylin kuva on ihan mielettömän ihana! En olekaan ikinä Tammisaaressa käynyt.. tuli tunne, että sinne on päästävä :)

  VastaaPoista
 2. Tammisaaressa on tullut käytyä hätäisesti ja pikaisesti, pitäisi tutustua siihen paremminkin :)

  Hyviä vointeja, toivottavasti olo kohenee!

  VastaaPoista
 3. Tammisaaressa olen käynnyt kerran ja tykkään, sinne voisi palata uudestaankin lisää kiertämään :)

  VastaaPoista
 4. Oon Tammisaaressa syntynyt mutten aikuisena kertaakaan ole käynyt,mieli on tehnyt monesti,kuviesi myötä entistä enemmän.

  VastaaPoista
 5. Tammisaari on ihana ja teillä kyllä oli mahtavat säät.

  Mulla oli raskauden loppupuoliskolla enemmän pahoinvointia kuin alussa. Tartuin jopa puhelimeen ja selvitin mistä se johtuu. Johtuu kuulemma siitä, kun vauva painaa sisuskaluja ja aiheuttaa yökötystä. Mulla sitä esiintyi lähinnä maatessa, eli oli pakko pysyä liikkeellä : )

  VastaaPoista
 6. Siis niin ihania kuvia. Mäkin haluun Tammisaareen;) Koita nyt ottaa rauhassa siellä;)) Mulla on ollut loppuraskauksia pahoinvointia istuessa... Painoi jotenkin tosi pahasti se maha.

  VastaaPoista
 7. Ihania taloja ja maisemia!
  Mulla on nyt viikkoja reilut 30 ja samaa kuvotusta olen potenut minäkin. yök. Luulen että johtuu osaksi myös helteistä, sillä tänään sateisena ja viileämpänä päivänä olo on ollut taas parempi. Toivottavasti helpottaa! Se on niin kurja olo, kun kaikki ällöttää.

  VastaaPoista
 8. Voi tuo Tammisaaren vanha kaupunki oli todella kaunis! Me siellä myös viime viikolla käytiin ekkua kertaa eikä varmasti viimeistä :) Oli kyllä niin ihana tunnelma kertakaikkiaan! Tosi sievät on kuvat! Voi sulle kovasti jaksuja :)

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä onnistunut ottamaan ihanat kuvat!

  Tuo avokuplavolkkari vois olla vaikka mun kesäpilikka... Olisin kirkossa käymässä rauhoittumassa... lapset leikkipaikalla sillä aikaa...

  Koeta jaksella!!!

  VastaaPoista
 10. Siis niin ihanat kuvat oot ottanut.Me käydään lasten kans ihan leikkipuistossa vaan siellä välillä,kun alkaa omat nurkat tökkiin.

  VastaaPoista
 11. Ihania kesäkuvia. Tuommoiset siistit vanhojen talojen reunustamat kadut on tosi kutsuvia kävelemään. Ja samalla voi kuvitella, millasta niissä on sisällä :)

  VastaaPoista
 12. Ihana toi kuplakuva, ja kaikki muutkin! Tammisaari ja ympäristö on vierasta seutua meille, pitäiskin joskus tehdä joku reissu sinne suuntaan. Ai että, mitäköhän ihanaa oot taas löytänyt kirpulta?? :) Juu ja pahioinvointia oli täälläkin viime viikolla, lähinnä makuuasennossa. Muuten ei kyl mtn merkkejä vielä.. meneeköhän tälläkin kertaa 2 vkoa yli? Hope not!

  Jaksuja!

  VastaaPoista
 13. Moi ja ♥kiitti♥ kovasti kivoista kommenteistanne! Luistan nyt vastaamisesta jokaiselle erikseen...mutta menkää ihmeessä käymään Tammisaaressa te jotka siellä ei ole käyneet! Hankoa aina kehutaan kovin, mutta mun mielestä Tammisaari on paljon kivempi paikka.
  Ja vointikin on taas jo ihan ok tai no niin ok kuin se tässä vaiheessa raskautta voipi olla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)