perjantai 16. syyskuuta 2011Olsson&Jensenin ihanuuksia. Toi kaappi on puuta, kauniisti kulunut. Voisin ottaa sen tänne meille, vaikka onkin vihreä, niin ihana se oli!
Olsson&Jensen


Mä ja vauva taidetta tekemässä ;)

Marjaana ja Johanna Decora Framesta.

Vaihdettavia pahvikehyksiä, tykkään!

Lisää Decora Framea...

Trash Design -osastoa...myös alakuvissa.
Kaunista mustavalkoa...

...ja raikkaita värejä!


Pääsin tänään ihanaksi yllätyksekseni miehen siivellä Habitareen. Vauva liinaan ja menoksi! Kolme tuntia humpsahti kevyesti ja vielä jäi antiikit ja taide katsastamatta.  Kamera räpsyi tiuhaan, tässä jotain tunnelmia.

Uusi tuttavuus oli Decora Frame . Kivoja pahvikehyksiä ja kortteja, joista saa yhdistelemällä sisustustauluja. Pahvikehyksillä saa myös mukavasti ilmettä valokuviin. Käykääs kurkkaamassa Decora Framen inspiraatiokuvasivua: kauniita kuvia. Ja todellakin inspiraatiota! Haluan heti alkaa raivata kotia, haluan selkeyttä ja siisteyttä, haluan mustavalkoisuutta (tai mun tapauksessa valkomustuutta;). Joten heti, kun aikaa löytyy, laitan tuulemaan. 
Johannan ja Marjaanan kanssa tuli rupateltua hetki, vilkutukset! Oli hauska tavata!
Mukaan lähti muutama juttu heidän osastoltaan, ja heti kotona -kun olin nähnyt ihanaiset inspiraatiokuvat- harmitti, miksen ostanut enempää. Onneksi niitä saa Decora Framen nettikaupasta...

Kylläpä teki hyvää päästä ihmisten ilmoille ja vielä noin kivan jutun merkeissä. Ja meikata ja pukea päälle jotain muuta kuin imetys-kotiasua (niin jaa mikäs pakko se on kotonakaan olla meikittä ja kotiasussa??). Kiitos T!

Hauskaa viikonloppua :)

edit: huomasin, että toi Decora Framen linkki ei toimi, vaikka kirjoitustilassa testatessa toimii...missäköhän vika?

9 kommenttia:

 1. Oi, tuonne pitää päästä huomenna! Meillä kanssa mies ilmoitti, että vie meidät huomenna sinne - ruksi seinälle! ;) Tosi kivoja kuvia olet muuten ottanut sieltä.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivalta näyttää! Mä vaan olen tooosi huono kiertelemään messuja, tämmöinen metsäläinen kun luonteeltani olen... =) =)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kuvia! Nyt just tarvisinki inspistä siivoiluun, joten meen kurkkimaan niitä inspiraatiokuvia :)
  Muistan hyvin vielä ajan kun oli luksusta laittaa ittensä ihmisennäköiseksi ja vielä päästä neljän seinän sisältä pois :)

  Kivaa, touhukasta viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Villa Nasu, Kiitos -ja kiva kun kommentoit! Toivottavasti oli kiva Habitare :)

  Nonna, kiitos -siellä oli vaikka mitä katsottavaa! Kivaa viikonloppua sinne myös :)

  Marika, kiitos kommentistasi! Joo-o, tää taitaa mulla olla just sitä aikaa, mitä kuvasit muistavasi ;)toisaalta kyllä tykkään nyhjätä kotosalla, mutta vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 5. Rakas ystäväni oli esillepanijana messuilla ja olin kovasti toivunut pääseväni fiiliksiin mukaan, mutta samperin työpäivät! Ihania juttuja olit bongannut:) Niin nätti äiti-ihminen siellä:)

  VastaaPoista
 6. Kivaa, ootte päässy jo liikenteseen! Tääl on vähän niin ja näin.. beibi ei viihdy pitkään kaukalossa, mut ei kyl rintarepussakaan. Vaunuilla käytiin tossa lähimmässä kauppakeskuksessa viikolla, mut oli liian tasasta kyytiä sekin, ja tyyppi ähisteli. Ehkä sit myöhemmin! Onneks ei olla mtn kovin ahkeria kaupassakiertäjiä muutenkaan.

  Habitaressa käytiin miehen kans viimeksi v. 2003, olis aika kiva taas joskus päästä! :)

  VastaaPoista
 7. Selma, kiitos :) Olihan siellä vaikka mitä, ja vähäsen harmittaa, kun en ihan kaikkea ehtinyt katsastaa. Mutta pitää nyt mennä vauvan aikataulujen mukaan! kyllä sitä sit taas ehtii, kun pieni kasvaa...

  Teija, joo liikkeelle päästiin! Ollaan me jo kaupoissa käyty, vauva välillä liinassa tai kaukalossa kärryssä -nukkuu tyytyväisenä :) Seuraavaks suunnittelen iskua lähikirppikselle (vaikka mitään tarpeita ei olekaan, toiveita senkin edestä ;)! Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 8. Vilkutukset takaisin, Hanni! Olipas ihan superkivaa päästä blogiisi... ja lukea positiiviset kommenttisi. Kuultiin siitä heti seuraavana päivänä eräältä asiakkaalta. :-)

  Vauvantuoksuista ja ihanaa syksyä sinulle ja koko perheellesi!

  PS Taisit saada pari lukijaa lisää.. Ihana blogi.

  VastaaPoista
 9. Onnea tunnustuksesta! Hyvää syksynjatkoa Sinulle! ja tervetuloa blogiini..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)